avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
hej tarankulo, aj stavi broj moba znam frenda jednog koji ti može pomoć..iz Splita je doduše, al možda se možete dogovorit nešto, frajer je radio po brodovima pički materinama, bija na Floridi, Miami, pa čak iša i do Faklandskih otočja pa zna čovik tri svitska jezika možeš i na pm Citat: Damir158 - 28. Lipanj, 2010., 17:33(Klikni za pregled slike.)Pa u pičku materinu na šta ja gubim vrijeme....ali ajde, bar me nasmijalo malo. ;(((
(Klikni za pregled slike.)Pa u pičku materinu na šta ja gubim vrijeme....ali ajde, bar me nasmijalo malo. ;(((
hej tarankulo, aj stavi broj moba znam frenda jednog koji ti može pomoć..iz Splita je doduše, al možda se možete dogovorit nešto, frajer je radio po brodovima pički materinama, bija na Floridi, Miami, pa čak iša i do Faklandskih otočja pa zna čovik tri svitska jezika možeš i na pm pa jebemzu neće mi preko moba nista uspit preverst,pitaj ga da mi da mejl,al prvo vidi bil on to privodio
Citat: Blaster32 - 28. Lipanj, 2010., 17:30hej tarankulo, aj stavi broj moba znam frenda jednog koji ti može pomoć..iz Splita je doduše, al možda se možete dogovorit nešto, frajer je radio po brodovima pički materinama, bija na Floridi, Miami, pa čak iša i do Faklandskih otočja pa zna čovik tri svitska jezika možeš i na pm pa jebemzu neće mi preko moba nista uspit preverst,pitaj ga da mi da mejl,al prvo vidi bil on to privodio
Citat: tarankula - 28. Lipanj, 2010., 17:49Citat: Blaster32 - 28. Lipanj, 2010., 17:30hej tarankulo, aj stavi broj moba znam frenda jednog koji ti može pomoć..iz Splita je doduše, al možda se možete dogovorit nešto, frajer je radio po brodovima pički materinama, bija na Floridi, Miami, pa čak iša i do Faklandskih otočja pa zna čovik tri svitska jezika možeš i na pm pa jebemzu neće mi preko moba nista uspit preverst,pitaj ga da mi da mejl,al prvo vidi bil on to privodio kolko je toga? ima puno stručnih naziva ovo ono?
Sjećam se kad sam jednom čisto iz zajebancije išo osvojit prvo mjesto na leaderboardu u nekoj igri tu na HCL-u i u roku od pol ure sam dobio mail da me tarankula nadišao. :solidus: