RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ja sam opet provjerila s dvojkom i ispalo je isto.. :tired:
Evo da c/p-am s jednog foruma ovaj nepogrešivi test vašeg idola. Znači, nemojte varati i gledati u rješenja prije negoli postupite po pravilima, a osoba koju dobijete predstavljavaše htijenje da budete ista jednoga dana. Koja god osoba ispali, znajte da ćete možda jednoga dana, uz naporan trud i rad, moći biti makar djelomično nadomak iste. :syzygy:1) odaberite broj između 1 i 92) pomnožite s dva3) dodajte 2, zatim taj broj pomnožite s 44) dobit ćete dvoznamenkasti broj5) zbrajajte znamenke dok ne dobijete jednoznamenkasti broj6) skrolajte da vidite tko je vaš idolskrolatiskrolatiskrolatiskrolatiskrolatiI sad pogledajte tko je vaš idol s ove liste: 1. Einstein 2. Frusciante3. Majka Terezija4. Nikola Tesla5. Bill Gates6. Gandhi 7. Brad Pitt8. Steven Spielberg9. Bruce Lee--------------------Eto, nadam se da ste ponosni. Bilo mi dosadno.
Naći će se neka dobra duša već i objasnit će ti o čemu se radi. U međuvremenu možeš probati još koji put, ili s nekim drugim brojem, možda ispadneš nešto drugo jer očito nisi zadovoljna s pinkijem. :syzygy:
nemogu se više suzdržatedit:JEBEM VAM KURAC! PIČKA VAM MATERINA ! POSTATE ASTONE MARTINČE JEL?! NEZNATE KAKO JE POPUŠIT 3500KN NA RULETU A PLANIRATE IMAT DO KRAJA DANA GTA IV! PUŠITE, DAJTE MI OPOMENU BAN SVE TO, HVALA , AL ZNAJTE DA ĆU SI ZA BOŽIĆ KUPIT GTA IV I SADA KAD DOBIJEM BAN A ZA TJEDAN DANA ĆU NAPRAVIT MILJU SCREENOVA I DOĆ VAM VAMO JOŠ JEDNOM JEBAT MATER! IGRAJTE SADA, IGRAJTE, SMIJ TE SE MENI KOJI JE JOŠ NEMOŽE POKRENUT JER JE MORAO KUPIT PS3, JEBENI ĐABALEBAROŠI
Pinki je jedan clan foruma koji voli bootati,i neznam zasto vecina ljudi ga nevoli na forumu.