HCL.HR

U teoriji...

• 21 Odgovora
  • 3384 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: U teoriji...
« Odgovori #15 : 26. Veljača, 2012., 10:19 »
Evo, imao upravo, jer sam pustio faks malo... Nasao jos jedan poslic, izlazio van, procitao dvije knjige, jednu na njemackom, dobio volju za zivotom, s gustom skinuo jos par kila i ulovio druge rutine. Najbolja odluka ikad... stvoriti si slobodno vrijeme... koliko ce me to kostati kasnije za ta dva predmeta, vjerojatno hoce, ali isplatilo se. Shvatio sam i sto znaci zivjeti u trenutku, ne brinuti se STO CU RADITI i TKO JE NA VLASTI. Uzasno sam sretan

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #16 : 26. Veljača, 2012., 11:05 »
uvijek kad uhvatim viška vremena i novca odem na neko putovanje. al ne tipa na madagaskar nego u neku okolnu zemlju. nešto već znaš o njoj, kulturološki bliski pa nije da se moraš privikavat i tri tjedna pripremat samo za putovanje JER NE ZNAM ŠTO ME ČEKA MOŽDA IMA ALIGATORA.

a fora je. prođe vrijeme, vidiš sranja koja inače ne bi vidio, upoznaš uvijek neke funky ljude po vlakovima, mjestima za izlazak. nezz, fora je to. zanimljivo skroz.

*

n00b

• 609
« Odgovori #17 : 26. Veljača, 2012., 12:04 »
oke nije da TREBA radit nešto.

neznam, ja te BESKORISNOST XD osjećaje imam jedino ako ne radim ništa a trebao bi nešto. Ako sam free bez briga, boli me kurac dal ležim na krevetu, realno šta fali ležanju i drkanju kurca cijeli dan. jebote vi bi putovali. ne pada mi na pamet veća gnjavaža.

Ma ne kažem ni ja se TREBA išta, jednostavno eto, različita mišljenja i pizdarije...

A realno i drugačija nam je percepcija. Meni to free vrijeme uistinu predstavlja ne znam, BITNOST. Mogu uvijek ležati i drkati kad nemam slobodnog. Ne da tome išta fali, al kažem, imam želju ispuniti to vrijeme nekim novim stvarima. Vrckavim.

« Odgovori #18 : 26. Veljača, 2012., 12:07 »
Nezz, valjda ovisi bi li išao s ikim, i tko bi taj netko bio i bla.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #19 : 26. Veljača, 2012., 13:57 »
pa dobro, naravno da bi otišao i dalje da imam miljardu novaca, ali to ne znači da budimpešta, rim i nezz ljubljana di sam zadnje bio nisu vrijedni odlaska i razgledavanja. a također, nije da imam vremena za otić u brazil. ovo su super vikend putovanja.

*

Qupo

• *
  • 52
« Odgovori #20 : 26. Veljača, 2012., 14:42 »
Lepo je vrijeme.

Hodati po gradu.
Ili biciklirat po gradu i/ili okolici.

Ima u turističkom uredu super mega turističke biciklističke rute. Desetak različitih. Zagreb i okolica. Ima petsto stvari za vidjeti.

Ovo.
Kad je kiša, gledanje čitanje knjiga/gledanje muvija.

Obići muzeje i galerije, prozujati što ima zanimljivog u okolici.

Ako se ima para, barem tjedan dana negdje na more ili di god ima  neka velika površina vode za plivanje.
Ili se penjati po Andama.

« Odgovori #21 : 26. Veljača, 2012., 15:36 »
ne znam, isto ko i većina. svaki put kad imam pravog slobodnog vremena, bude mi dosadnije nego ikad.. apsolutno ništa ne radim.
ali nez, da imam slobodno vrijeme + malo više novaca, otputovao bi negdje sigurno.

al evo, prošlo ljeto sam imao 3 mjeseca slobodno, i ovak kad razmislim "proveo" sam ga u gymu.
tako da mi ne bi smetalo provest mjesec dana slobodnog vremena vježbanjem, trčanjem, itd.

sve u svemu, čini mi se da ću to slobodno vrijeme puno više cjenit kasnije u životu

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9