HCL.HR

Vaše slike

• 3818 Odgovora
  • 412517 Hitova
Odg: Vaše slike
« Odgovori #3690 : 05. Rujan, 2016., 00:32 »
Ne znam mozda,neki kreveti su bili spojeni a zastitar nije bio nesto nabrijan
hiotel se zove Xaine Park
« Zadnja izmjena: 05. Rujan, 2016., 00:34 hacksor1234 »

*

c0bra123

• 1075
« Odgovori #3691 : 05. Rujan, 2016., 01:36 »
:hihi: jel to onaj glupi hotel u Lloret de Maru sa spojenim krevetima i nabrijanim zaštitarom?

Bio sam tu!!  :hihi: :hihi: najbolji pomfrit u menzi a sve ostalo  :fpalm: :fpalm: Hranio se par dana samo pomfritom, jednom se zeznu :" u jbte nu isto "Zagrebačka šnicla" " unutra neka riba bila fuj fuj fuj, lijepi pomfrit.  :mrgreen:

A zaštitari su koma.  :hihi: Ste bili u noćnom klubu "Hollywood"? Srbi zaštitari, ima jedan biceps kao ja u struku. :ave:

(Klikni za pregled slike.)

tugh life!  :D

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #3692 : 05. Rujan, 2016., 07:12 »
 :loludara:  :loludara:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #3693 : 05. Rujan, 2016., 13:34 »
Bio sam tu!!  :hihi: :hihi: najbolji pomfrit u menzi a sve ostalo  :fpalm: :fpalm: Hranio se par dana samo pomfritom, jednom se zeznu :" u jbte nu isto "Zagrebačka šnicla" " unutra neka riba bila fuj fuj fuj, lijepi pomfrit.  :mrgreen:

A zaštitari su koma.  :hihi: Ste bili u noćnom klubu "Hollywood"? Srbi zaštitari, ima jedan biceps kao ja u struku. :ave:

Ma ne sjećam se detalja, bilo je davno, ali nešto mi je poznat taj noćni klub. Moguće da je to to :hihi: Sjećam se samo da su u sobi četiri kreveta bila spojena u jedan veliki i da je zaštitar u hotelu bio neki nabrijani mladi tip koji je patrolirao noću hodnicima i ljude pritiskao uza zid i nosio ih preko ramena okolo.

*

c0bra123

• 1075
« Odgovori #3694 : 05. Rujan, 2016., 15:21 »
Ma ne sjećam se detalja, bilo je davno, ali nešto mi je poznat taj noćni klub. Moguće da je to to :hihi: Sjećam se samo da su u sobi četiri kreveta bila spojena u jedan veliki i da je zaštitar u hotelu bio neki nabrijani mladi tip koji je patrolirao noću hodnicima i ljude pritiskao uza zid i nosio ih preko ramena okolo.

hahaha lol nismo mi imali takvog zaštitara, većinom su sobarice na toki voki zvale kad pravimo nered u hodniku, ali svi smo izbjegli nesuglasice. jedino su harmonikašu htjeli uzet harmoniku ali se nakraju vodič Amir dogovrio s njima.  :D

Policija nam sav alkohol prosula, jer smo na plaži cugali i tu je Amir uskočio u pomoć.
Trebalo nas sve u stanicu pa onda slat kući na roditeljski trošak.  :hihi:

Ne zaboravno iskustvo mogu cijelu Wikipediju napisat o iskustvu.

Došli prvi dan u Barcelonu i ostali svit kad negdje dođe obiđe malo grad šeta, ali mi ne, ubiti morali smo bacit krug sa vodičem, i onda smo imali slobodno (nezz točno sad ću možda slagat) 2h da sami malo prošetamo, ali ne! Leži u park izležaji se, gleda vodič u nas i kaže :"Vas ništa ne zanima."  :hihi:

Ali di je još; trajekt, Italija, Francuska, Monte Carlo itd...  :loludara:

« Odgovori #3695 : 05. Rujan, 2016., 17:29 »
brate bili smo na doslovno istoj ekskurziji,samo mi nismo imali problema sa nicim samo su nas upozoravali zbog glasne muzike,mesto ko stvoreno za cenkanje,zvucnik snizili sa 50 na 15 eura
I mi smo bili na plazi,ali na nocnom kupanju,kupali se svi u pola 4 ujutro svi pijani bili,po danu polako ulazis u more radi hladne vode a u ovim trenutcima uleces u more trcis ko da te neko vija,alkohol da i dosta hrabrosti i svega slicnoga

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #3696 : 11. Listopad, 2016., 13:15 »

« Odgovori #3697 : 11. Listopad, 2016., 21:48 »
Pretpostavljam metalna ograda. :hiha: :hiha:

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #3698 : 11. Listopad, 2016., 22:56 »
Apsolutno!  :D

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #3699 : 30. Listopad, 2016., 14:41 »
Laganini

Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #3700 : 30. Listopad, 2016., 15:24 »
Pa dobro brale, misliš li ti ikad požbukati...  :D

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #3701 : 30. Listopad, 2016., 15:30 »
Hahaha ne vjerujem da cu ubrzo, mozda za 3,4 godine.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #3702 : 29. Studeni, 2016., 08:58 »

*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #3703 : 29. Studeni, 2016., 19:39 »
:hihi: jel to onaj glupi hotel u Lloret de Maru sa spojenim krevetima i nabrijanim zaštitarom?
U Lloret de Maru ima stotine hotela ali prilično sam siguran da si spomenuo onaj u kojem sam i ja bio,zaštitar bio drkadžija teški

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #3704 : 29. Studeni, 2016., 21:28 »
većina zaštita su drkadžije.

Vraćamo se na početak.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9