RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
dibek...lol
OMG sad cu ici u kutu sobe i plakati :tired:
E da, meni su inače najjači tipovi koji komentiraju izgled drugih tipova, ono šta ste malo gejevi pa vam je važno kako osoba istog spola izgleda? :alright:
Citat: black_out - 02. Srpanj, 2006., 17:09E da, meni su inače najjači tipovi koji komentiraju izgled drugih tipova, ono šta ste malo gejevi pa vam je važno kako osoba istog spola izgleda? :alright: gospon macho inda house...
Citat: Mr.T - 02. Srpanj, 2006., 18:18Citat: black_out - 02. Srpanj, 2006., 17:09E da, meni su inače najjači tipovi koji komentiraju izgled drugih tipova, ono šta ste malo gejevi pa vam je važno kako osoba istog spola izgleda? :alright: gospon macho inda house...Al ozbiljno, pa meni ste svi do reda ružni, uopće me ne privlačite :smokin:
Citat: black_out - 02. Srpanj, 2006., 19:12Citat: Mr.T - 02. Srpanj, 2006., 18:18Citat: black_out - 02. Srpanj, 2006., 17:09E da, meni su inače najjači tipovi koji komentiraju izgled drugih tipova, ono šta ste malo gejevi pa vam je važno kako osoba istog spola izgleda? :alright: gospon macho inda house...Al ozbiljno, pa meni ste svi do reda ružni, uopće me ne privlačite :smokin:loš ukus, man :smokin:
Nisam vidio gman-ovu sliku prije, povlačim sve što sam rekao. :naughty: