avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Voliš gnjaviti ljude koji imaju fobiju od upaljača i plina? :alright:
Citat: TX - 03. Prosinac, 2006., 22:36Citat: blaster32 - 29. Studeni, 2006., 22:53TX bi, kad je vec pojebo pola svijeta, mogo snimit neki filmić za prezentaciju.. Hvala što imaš tako visoko mišljenje o meni... ali u stabilnoj sam vezi, ne šaram okolo... A snimanjem sexa s trebama se bavi moj frend... da vidiš zadnji uradak... moj bože, mislio sam da su trebe u filmu Kozjak glupe :tired:Nije ona kriva, kriva je karta za milano :rockout3:
Citat: blaster32 - 29. Studeni, 2006., 22:53TX bi, kad je vec pojebo pola svijeta, mogo snimit neki filmić za prezentaciju.. Hvala što imaš tako visoko mišljenje o meni... ali u stabilnoj sam vezi, ne šaram okolo... A snimanjem sexa s trebama se bavi moj frend... da vidiš zadnji uradak... moj bože, mislio sam da su trebe u filmu Kozjak glupe :tired:
TX bi, kad je vec pojebo pola svijeta, mogo snimit neki filmić za prezentaciju..
IMA ih 12!!!!!gledeo sam jednog.. Do sada sma bio uvjeren da je i jedini..
U biti jeste gledali svih 12 Kozjaka...?
Da, da ima ih 12. Najbolji je putovnica u Milano.Ali nije frajer sve trebe poševio. Od 12 filmova nekih 7 ili 8 su mu dale...
Citat: TX - 03. Prosinac, 2006., 22:49U biti jeste gledali svih 12 Kozjaka...?znam ih napamet... i da nevjerojatno kako pljackaju u tim klubovima..uzeli smo si bocu jack danielsa za stol i 5 kola i doslo na 750 kn,,,ono 100 eur jebote malo pretjeruju