Sport, Iron GalaxyDatum izlaska: 11.07.2025.
akcija, NintendoDatum izlaska: 17.07.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Citat: DeReDeViL - 14. Prosinac, 2007., 20:10Citat: Zapi - 11. Prosinac, 2007., 11:44+Ja i frend u ko pogu nekakvom na rodjendanu..mislim da debilnije nismo mogli ispast.. ja sam <--Ta ženska ima kul tene. Imam i ja slične. BTW: To ste se vi borili za onu žensku?ne, to je moja cura..već dugo..
Citat: Zapi - 11. Prosinac, 2007., 11:44+Ja i frend u ko pogu nekakvom na rodjendanu..mislim da debilnije nismo mogli ispast.. ja sam <--Ta ženska ima kul tene. Imam i ja slične. BTW: To ste se vi borili za onu žensku?
+Ja i frend u ko pogu nekakvom na rodjendanu..mislim da debilnije nismo mogli ispast.. ja sam <--
a za skejtera je prekrupan.
Citat: Pilip Moris - 29. Prosinac, 2007., 19:52a za skejtera je prekrupan. wtf :|e da, zanima me nešto, jel se meni čini ili je varaždin pun emo pički, al baš onih s kosama i ženskim trapericama? možda si zato u zabludi jer ti emoi često glume skejtere iako su pičke
Šminker/Skejter, a?
daj poubijaj ih par da se ovi ostali vrate u rupe
Zoki-emoubojica
Citat: Lewka - 30. Prosinac, 2007., 01:37daj poubijaj ih par da se ovi ostali vrate u rupe To radi jedan drugi lik po gradu - Zoki-emoubojica