jel pas zenka? 
ma ajde da tebe vidimo, s tim da ja ne radim teretanu, ovo je od veslanja, da sam samo u teretani, uf, gadno, bio bih bilder neki, al to je pregadno... bla bla
:tired:
Iskreno, u zadnjih 1-2mj išao sam 1x u teretanu (samo da vidim kako izgleda..prvi put u životu), a ono sam bio kojih 3tj dizao kod frenda. Jednostavno, tu igra genetika i tijelo.
Recimo, ja trenutačno sam visok oko 171-173cm, te imam 17g (još 6mj, al ajd), te još imam 4-5g za rast. Znači, mogu narasti još 3cm, mogu da ne rastem, a mogu narasti do 190cm, sve ovisi od genetike. Moje tijelo je građeno tako da nakon bilo kakvog vježbanja u vrlo kratkom roku (recimo..mogu ti dati slike trbuha prije ljeta..i poslije ljeta) pokazuje izvrsne rezultate.
Recimo, meni je tvoje tijelo full ok, jer su to mišići, mišićna masa, a ne nešto umjetno. No opet, da krenemo u teretanu raditi ti biš radio s težim utezima, ja s lakšim, no na meni bi se više vidjelo samo zbog genetike. Sve ovisi.
P.S. Najsexy tijelo ima ima..ima..ima..ima..ima...ima.....bo, mogli bismo neko natjecanje ali to vam mora ići na gay.hr 8)