avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
hahaha predobro :dancing:
Citat: Jerry - 27. Studeni, 2006., 23:33hahaha predobro :dancing: ? :tired:
ne, napisao je weljakm... jako je kul.jako.
holy shit, marko izgleda ko renton iz trainspottinga sorry babić al moro sam.prejako izgleda :smokin:
Citat: Anthrax - 27. Studeni, 2006., 12:19Covjeku se prosere od komentara...number one faker, bilder i sta a znam a od svih tih sto se tu kurce jedino TX vidi picke a ostali ni ne znaju kako klit izgleda...dajte decki malo smirite hormone i te kretenske komentare...I BTW- uzalud vam sve teretane svijeta kad vam Dragster picku razbi :lol: Drag dolazim 01.12 pa uzimam onaj Aerogatee pa sorry sto se jos sa navrsenih 17 god jos nisam prasnuo, ako si ti ranije = =D> a ako nisi suti jer ocita je razlika u godinamaa ak je tebi bolje bit mlohav neg imat fino trbusnjake onda... samo daj...papa :wave:kae aerogate
Covjeku se prosere od komentara...number one faker, bilder i sta a znam a od svih tih sto se tu kurce jedino TX vidi picke a ostali ni ne znaju kako klit izgleda...dajte decki malo smirite hormone i te kretenske komentare...I BTW- uzalud vam sve teretane svijeta kad vam Dragster picku razbi :lol: Drag dolazim 01.12 pa uzimam onaj Aerogate
dakle kazes da je samo tx vidio picke i zivciraju te komentari.koji komentari neznam-mozda na to pucas?
a tvoji komentari kako si jedini jebač ikad na ovom forumu su stvarno zreli, zabavni i pohvalnii znam da se zajebavaš, al i to iritira nakon vremena