HCL.HR

Vaše slike

• 5828 Odgovora
  • 556200 Hitova
*

TX

• **
  • 189
  • It's the question that drives us, Neo
    • ..::.. www.kozjak.net ..::..
Odg: Vaše slike
« Odgovori #1290 : 29. Studeni, 2006., 11:24 »
Ovaj je odgovor upučen mlađim članovima foruma koji nisu jebali!

Malo sam stariji od nekih, pa vam dajem savjet koji su meni dali stariji davno...
Ljudi nemojte se forsirati s sexom prije nego dođe vaše vrijeme... I napravite to s osobom do koje vam je kolko tolko stalo...
Nemojte forsirati sex samo da to napravite (probao, tada sam mislio da je to najbolji sex, a bilo je živo sranje)...
Ili nađite osobu do koje vam se stalo i s kojom možete otvoreno komunicirati... ili neku stariji iskusnu koku koja voli mlađe radi poduke... :ave: :ave: :ave:

Nije bitno jesi pojebo s 16, 17, 18, 19, 20, 21...  (sve preko je kritično) bitno je da si to napravio kako treba!  :dancing:

P.S. Problem kod žena, one moraju uvjek izgledati dobro i sređivati se da bi bile primjenćene, a mi muškarci možemo biti bilo kakvi i imati samo ono nešto sto one traže i imamo ih.... ZATO RADIJE PORADITE NA KARAKTERU!

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1291 : 29. Studeni, 2006., 11:30 »
TX teh Seksolog  :smokin:

*

Anthrax

• 4638
« Odgovori #1292 : 29. Studeni, 2006., 11:33 »
Nemojte forsirati sex samo da to napravite (probao, tada sam mislio da je to najbolji sex, a bilo je živo sranje)...

napokon netko ko razumije

Nije bitno jesi pojebo s 16, 17, 18, 19, 20, 21...  (sve preko je kritično)

sve preko su panciri..a sta je sa sve ispod?  :D :mrgreen:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1293 : 29. Studeni, 2006., 11:35 »
Ma ja cu radije poslusat Jerrya, on je najveci jebac i to :(((

BTW bildanje je sport, ne znam zasto svi misle da ljudi bildaju zbog cura :? (to je plus)

*

Gery

• **
  • 218
« Odgovori #1294 : 29. Studeni, 2006., 11:44 »

BTW bildanje je sport, ne znam zasto svi misle da ljudi bildaju zbog cura :? (to je plus)
:dancing: :dancing: :dancing:
nazalost nisam još  :-( :D

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1295 : 29. Studeni, 2006., 11:46 »

:dancing: :dancing: :dancing:
nazalost nisam još  :-( :D

:shock: :shock: :shock:
zašto lažeš???

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #1296 : 29. Studeni, 2006., 11:51 »
ah, jerry, šaljivče... :dancing:

*

Gery

• **
  • 218
« Odgovori #1297 : 29. Studeni, 2006., 11:54 »
@duksy
a eto... :D
@tnt
 :dancing: :dancing:

*

dF@kk3r

• 2438
« Odgovori #1298 : 29. Studeni, 2006., 13:50 »
Anthrax :alright: ugledaj se na TX-a =D> :ave:

*

Anthrax

• 4638
« Odgovori #1299 : 29. Studeni, 2006., 14:12 »
Anthrax :alright: ugledaj se na TX-a =D> :ave:

ne znam u cemu bi se to trebao ugledat...ja sam vam samo rekao istinu na malo grublji nacin  :winknkiss:

*

TX

• **
  • 189
« Odgovori #1300 : 29. Studeni, 2006., 14:32 »
@TX: daj broj od te kurabe frend mi ide u vojsku pa ono malu zabavu da priredim  :mrgreen:

Antrax sorry nemam broj, kuraba je iz Švicarske... one night stand  :tired:

Rekla je da će se javiti... u to ne vjerujem... to je jedan tip cure koja se jebe okolo, a onda dečku govori da joj je drugi...

P.S. LJUDI NE VJERUJTE NIKAD CURI DA STE DRUGI, AKO KAŽE TREĆI ILI PETI SV JE OK, ALI DRUGI NIKADA! ZNAJ DA SI ONDA DVADESETI! POSTOJI TEST NARAVNO, STAVIŠ JOJ KARU U USTA I AKO VAM SE SVIDI ZNAŠ DA JE ISKUSNA. GAZILO JU JE DOSTA LJUDI  :tired: 
A KO SE NEČKA ILI GA GLEDA KAO DA JE E.T. ONDA JE FINA CURA... ŽENI JE!  :ave:  :ave:  :ave:

*

Anthrax

• 4638
« Odgovori #1301 : 29. Studeni, 2006., 14:42 »
@TX: daj broj od te kurabe frend mi ide u vojsku pa ono malu zabavu da priredim  :mrgreen:

Antrax sorry nemam broj, kuraba je iz Švicarske... one night stand  :tired:

Rekla je da će se javiti... u to ne vjerujem... to je jedan tip cure koja se jebe okolo, a onda dečku govori da joj je drugi...

P.S. LJUDI NE VJERUJTE NIKAD CURI DA STE DRUGI, AKO KAŽE TREĆI ILI PETI SV JE OK, ALI DRUGI NIKADA! ZNAJ DA SI ONDA DVADESETI! POSTOJI TEST NARAVNO, STAVIŠ JOJ KARU U USTA I AKO VAM SE SVIDI ZNAŠ DA JE ISKUSNA. GAZILO JU JE DOSTA LJUDI  :tired: 
A KO SE NEČKA ILI GA GLEDA KAO DA JE E.T. ONDA JE FINA CURA... ŽENI JE!  :ave:  :ave:  :ave:

nema veze man vec smo kontaktirali neku iz Zg ali trazi previse para..ne znam sta zene si umisljaju danas koliko jedna seva vrijedi...na kraju cemo morat neko pijano blago sa cajki pokupit i odvest je do sretnika  :D

A da sto se tice zena i vjerovanja: kada kazu da velicina nije vazna, da ne glume nekad, da ste im prvi ili da imate najvecu kitu koju je vidjela onda ih sprasite nogom u dupe jer lazu

*

TX

• **
  • 189
« Odgovori #1302 : 29. Studeni, 2006., 14:46 »
E a da frenda odvedete na masažu s sretnim završetkom... navodno je oko 300 kn... recimo odeš na masažu, žena (mlada cura čitaj) te izmasira i onda ti ga na kraju pofafa ...  :D :D

*

TX

• **
  • 189
« Odgovori #1303 : 29. Studeni, 2006., 14:51 »
A da sto se tice zena i vjerovanja: kada kazu da velicina nije vazna, da ne glume nekad, da ste im prvi ili da imate najvecu kitu koju je vidjela onda ih sprasite nogom u dupe jer lazu

E da i jebačima početnicima peporuka da za prvi sex izmu DUREX PERFORMACNE, jer umrtvljuje živce ne kurcu da ne svršite za 5 min ko ja prvi put... E ja gotov draga "MOLIM"?, kaj moliš idemo doma... :D :D

E Antrax a da otvorimo rubriku sa savjetima o ševi... volio bi da su meni dali više savjeta... sve sam sam morao iskustiti ili slušati glupe frendove koji su isto kurca imali pojma...

*

Anthrax

• 4638
« Odgovori #1304 : 29. Studeni, 2006., 14:57 »
TX zvao ja vec Clinton traze 700 kn..ma sredit cemo mi njega nekako...

Sto se tice topica ne bi bilo lose..Prvenstveno da se daju savjeti o sigurnom sexu jer ljudi danas ni ne znaju kolikozapravo bakterija i svog sranja mozes nac u vagini..mislie samo da su HIV i Hepatitis opasne bolesti ao upalama raznim, gljivicama i slicnom se ne misli

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9