HCL.HR

Vaše slike

• 5828 Odgovora
  • 558309 Hitova
*

pilip

• 1598
Re: Vaše slike
« Odgovori #3660 : 24. Studeni, 2007., 22:01 »
Ne. :ementaler: Sve legalno. :hug

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #3661 : 25. Studeni, 2007., 12:01 »
koliko je to, sitnih 2k kuna?  :dancing:

:dancing:

Cijena jakne bila je 1,5k. Posto sam redovni korisnik tamo, i postom se guram u guzu dao mi je 50% popust. Kad se sve zbroji oduzme, dao sam samo 750kn za savrsenu jaknu za skijacu koja bu drzala min. 5 godina. Dve godine za mene, ostatak za staru. \:D/

Svejedno, 750 kn za jaknu je previše..ja sam svoju platio valjda 300 kn, i nosim ju vec tri godine, toplo mi je, dobro mi izgleda, ima najbolju kapuljacu u svemiru, i tak..

al dobro, neću bit licemjeran, ja nosim marte..a svi znaju kolko to kosta..

*

pilip

• 1598
« Odgovori #3662 : 25. Studeni, 2007., 12:03 »
koliko je to, sitnih 2k kuna?  :dancing:

Cijena jakne bila je 1,5k. Posto sam redovni korisnik tamo, i postom se guram u guzu dao mi je 50% popust. Kad se sve zbroji oduzme, dao sam samo 750kn za savrsenu jaknu za skijacu koja bu drzala min. 5 godina. Dve godine za mene, ostatak za staru. \:D/

Svejedno, 750 kn za jaknu je previše..ja sam svoju platio valjda 300 kn, i nosim ju vec tri godine, toplo mi je, dobro mi izgleda, ima najbolju kapuljacu u svemiru, i tak..

al dobro, neću bit licemjeran, ja nosim marte..a svi znaju kolko to kosta..

Nit nije bas ako uzmes u obzir da je to Spajder. Obicno nove jakne kostaju oko 5000 kuna, a ja sam ovu proslosezonsku za sta me zaboli dobio za 7 puta manje. \:D/

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #3663 : 25. Studeni, 2007., 12:06 »
5k  :geek:

tko, oh tko bi dao 5k za đaknu..majko mila..5000..pet tisuća kuna..to je mnogo..idem zagrlit svoju jeftinu jaknu..

« Odgovori #3664 : 25. Studeni, 2007., 12:22 »
5k  :geek:

tko, oh tko bi dao 5k za đaknu..

Oni koji svršavaju na marku jakne.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #3665 : 25. Studeni, 2007., 12:23 »
A imaš jedan dućan u Rijeci od Ganta, kožna jakna 16.000 kn  :tired: Najradije bih čekao ispred dućana s nekom batinom da vidim tko će izać s tim

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3666 : 25. Studeni, 2007., 12:57 »
imanje jakne od par tisuća kuna je čisto preseravanje.

one priče o tome da je ona zato kaj košta 5k kuna toplija, udobnija i ljepša od ostalih je čista pizdarija. prava istina je to da nitko u kvartu nema jaknu od pet tisuća kuna pa si ti kralj i svi ti se prvašići dive.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #3667 : 25. Studeni, 2007., 13:00 »
Da ne seremo bez veze, Spajder jakna od 5k kuna nije lako za nac. Ono, to stvarno nosi najveca elita etc...
Iako, ima i jedna firma, isto skijaskih jakni koja je skuplja od Spajdera. Ima dve rjeci, pa dvoje pocinju na P. Nemogu se sjetit, jebga.

« Odgovori #3668 : 25. Studeni, 2007., 13:01 »

one priče o tome da je ona zato kaj košta 5k kuna toplija, udobnija i ljepša od ostalih je čista pizdarija. prava istina je to da nitko u kvartu nema jaknu od pet tisuća kuna pa si ti kralj i svi ti se prvašići dive.

Sad samo čekam da doleti netko tko će reć "To nije istina !1".  :ementaler:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #3669 : 25. Studeni, 2007., 13:10 »

nije istina, jakne iznad 2k kuna si uzimaju ljudi koji su na nekom polozaju  ili u drustvu koji to ocekuje od njih, frendova stara je uzela novu hondu civic, zasto? zato sto je odvjetnica boljeg kalibra i jednostavno moras imat neki "respektabilni" auto, ista stvar ti je i u drugim stvarima, ako si politicar i ako ides na skijanje sa politicarima, ziher neces otic u bosnu po novu "dizel skijasku" jaknu, ako si dj i ako ides na party svirat, sigurno neces nosit laptop i mp3 dvd.

stvar standarda, jel

roditelji sa parama nece svojoj djeci( od 3g) kupovat tene sa placa nego ce otic i uzet nike-ov model koji dodje 300kn, cisto zato sto su u drustvu gdje djeca od njihovih frendova nose isto, i zato sto se druze sa ljudima koji to mogu kupit.

sve je u drustvu i standardu frende biveru

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3670 : 25. Studeni, 2007., 13:15 »
pa nisam ni spominjao političare, sportaše, novinare, i odvjetnike.

ali čisto sumnjam da je pilip ijedno od toga i da mu je jakna od 1500 kn apsolutna potrebna u njegovom intelektualnom i društvenom izdizanju.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #3671 : 25. Studeni, 2007., 13:15 »

novu hondu civic

A6 >> Honda Civic

*

pilip

• 1598
« Odgovori #3672 : 25. Studeni, 2007., 13:20 »
pa nisam ni spominjao političare, sportaše, novinare, i odvjetnike.

ali čisto sumnjam da je pilip ijedno od toga i da mu je jakna od 1500 kn apsolutna potrebna u njegovom intelektualnom i društvenom izdizanju.

Ko ima jaknu od 1500kn?

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3673 : 25. Studeni, 2007., 13:27 »
ti.

al si je za jedno sakanje dobio u pola cijene. što ne mijenja činjenicu da jakna košta 1.5 k kuna.

*

Mamut Marko

• 3041
  • Kraljica
    • HCL.hr - Gaming portal
« Odgovori #3674 : 25. Studeni, 2007., 13:33 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9