Pa ono, trudim se. Jedini problem kod tih skupljih auta je održavanje, to me jebe i moguce je da cu ueti neki jeftiniji. Opasno sam zagrizao za GTI-a ali moram razmšljati kak cu se s tim snalaziti, istina i bog da svaki mjesec nešto zaradim preko studenstkog ali ono, ne želim sve davati za auto.
Golf GTi je skroz jebenica. Al masu troši i pomalo je trom..poradi težine en shit. Ak baš uzimaš uzmi onaj 20th year edition. Il je 40 edition. Nevažno..al pwna boga isusa. A u tom cenovnom razredu bez razmišljanja uzmi Octaviu RS.
Inače, ak si baš zagrizao na Golfa, preporučam Polo GTi. Brz, zabavan, agilan i manje troši. Duhovni nasljednik pradjeda Golfa jedinice GTi.
Pa kako je 25000 eura umnogo pozamašna svota, kupio bih si:
- Renault 5 GT Turbo 2 (od nekog debelog njemačkog inženjera strojarstva)
- Lancia Delta HF (također)
- BMW kockicu i brdo upgradeova
- Honda Integra '99
A ako baš mora biti iz salona ovu novu Civic TypeR, mislim da je tu negdje cijena
Golf GTi je totalno passe 
Sve super i sve pet..al teško da ćeš igdje naći stock verziju bilo kojeg od ovih..i to po nekoj ljudima prihvatljivoj cijeni. Obično te aute kupovali/vozili retardi s malim kurcem pa su, u mišljenju da znaju više od tvorničkih tjunera, mehaničara i diplomiranih inžinjera, keljili spojlere, drkali po motoru, ugrađivali nepotrebna govna te manje više time nepovratno uništili auto kao takav.
Ja b recimo Calibru..il Mercedesa 190 Evolutione...al to su također isključivo debili kupovali te, po obilčaju, sjebali do neprepoznatiljivosti.