HCL.HR

Vaši auti

• 53 Odgovora
  • 12252 Hitova
*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
Re: Vaši auti
« Odgovori #45 : 05. Ožujak, 2008., 15:48 »
Ili impreza sti, prva serija :ementaler: koliko bi to kostalo enivej? :solidus:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #46 : 05. Ožujak, 2008., 15:52 »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #47 : 06. Ožujak, 2008., 00:36 »
Pa ono, trudim se. Jedini problem kod tih skupljih auta je održavanje, to me jebe i moguce je da cu ueti neki jeftiniji. Opasno sam zagrizao za GTI-a ali moram razmšljati kak cu se s tim snalaziti, istina i bog da svaki mjesec nešto zaradim preko studenstkog ali ono, ne želim sve davati za auto.
Golf GTi je skroz jebenica. Al masu troši i pomalo je trom..poradi težine en shit. Ak baš uzimaš uzmi onaj 20th year edition. Il je 40 edition. Nevažno..al pwna boga isusa. A u tom cenovnom razredu bez razmišljanja uzmi Octaviu RS.

Inače, ak si baš zagrizao na Golfa, preporučam Polo GTi. Brz, zabavan, agilan i manje troši. Duhovni nasljednik pradjeda Golfa jedinice GTi.

Pa kako je 25000 eura umnogo pozamašna svota, kupio bih si:

- Renault 5 GT Turbo 2 (od nekog debelog njemačkog inženjera strojarstva)
- Lancia Delta HF (također)
- BMW kockicu i brdo upgradeova
- Honda Integra '99

A ako baš mora biti iz salona ovu novu Civic TypeR, mislim da je tu negdje cijena

Golf GTi je totalno passe  :wildboy:
Sve super i sve pet..al teško da ćeš igdje naći stock verziju bilo kojeg od ovih..i to po nekoj ljudima prihvatljivoj cijeni. Obično te aute kupovali/vozili retardi s malim kurcem pa su, u mišljenju da znaju više od tvorničkih tjunera, mehaničara i diplomiranih inžinjera, keljili spojlere, drkali po motoru, ugrađivali nepotrebna govna te manje više time nepovratno uništili auto kao takav.

Ja b recimo Calibru..il Mercedesa 190 Evolutione...al to su također isključivo debili kupovali te, po obilčaju, sjebali do neprepoznatiljivosti.  :wildboy: :wildboy:

« Zadnja izmjena: 06. Ožujak, 2008., 00:41 Facaa »

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #48 : 06. Ožujak, 2008., 12:43 »
« Zadnja izmjena: 06. Ožujak, 2008., 12:48 dibek »

*

noda

• 2567
« Odgovori #49 : 06. Ožujak, 2008., 14:47 »
ak sad vec o perverzijama pricamo, onda definitivno Suzuki Swift Sport

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #50 : 06. Ožujak, 2008., 16:20 »
Ovaj od 7000 eura mi se sviđa, to bi ja  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #51 : 06. Ožujak, 2008., 20:00 »
kako sam to mogao zaboraviti  :ave:

mada košta malo poviše

http://www.uniquecarsales.com.au/pls/carsales/!unique_content.enquiry?current_rec=20&page_number=2&vehicle_id=4889089&total_rec=5267&sort_type=1&ucategory_id=8

oko 63k eura?  :solidus:
Da al to je 22B (jako limited).

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=33905531&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23500&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=184&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=221&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

Malo debilno stjunirana, al za 10k ojra se moze naci nesto u originalnom stanju. Sa 280KS naravno :ementaler:

Ili ovo: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=32418607&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.modelDescription=evo&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

:thumbs:

e pa nema tog golfa kojeg bi kupio umjesto jednog od ova dva.....

*

noda

• 2567
« Odgovori #52 : 06. Ožujak, 2008., 20:09 »
općenito nema ni jednog njemca ili digića umjesto Impreze ili Lancera IMHO

jedan link koji docarava pokretljivost istocnjaka  :piva:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #53 : 07. Ožujak, 2008., 12:09 »