Kratkoročni
-završit tečajeve na carnetu
Sjećam se s jednog tečaja uputa za CSS horizontalni meni u 7 koraka. Otprilike je ovako išao:
1. pronaći stranicu sa menijem koji vam se sviđa
2. pogledati source i kopirati kod
....
6. Primjeniti na svojoj stranici
7. KoristitiJa sam
MRTVO JEBENO OZBILJAN. Da približim drugima malo....zamislite da odete na tečaj u Ford (serem govna) i idete učit kako se radi "motor". Oni vam kažu da odete na parkiralište, otvorite haubu nekog auta i uzmete motor. Bez pretjerivanja....to je današnje stanje Hrvatske što se tiče IT-a. Kad sam to vidio nisam ni prijavio to govno jer nije vrijedno mojih živaca.
Kratkoročni:
- završit još ovu godinu faxa (u roku, kao do sad) i onda upisat još dvije ali vanredno...uz neki posao, jel
....i to je to praktički. Samo želim fax završit u roku i prestat bit šaban koji radi honorarne poslove.
Dugoročni:
- zaposlit se kao web dizajner (može i freelance/outsourcanje) jer to najbolji posao na planetu vjerovatno
- radit na trenutnom sajtu (tutorijali i to) i napravit čudo od njega...isključivo za gušt, ne pare
- naučit što više jezika (PHP, SQL i to...ali može i neki "strani")
- naučit gitaru i klavijature svirat....iako full nemam vremena za to ;(
- radit što više poslova i imat što više novaca
- eventualno se oženit...za neku princezu....bogatu
Što se tiče "vještina" koje imam i koje bi volio imat: HTML/CSS ubijam, u Photoshopu radim već 100 godina, htio bi 3DSMax naučit (isključivo za osobne svrhe, nebi to za pare radio jer ubije gušt), radim i u Illustratoru, Flashu i malo AfterEffectsu u zadnje vrijeme, također muziku radim u FL Studiu (neda mi se u Cubaseu).
I htio bi jednog lijepog dana otvorit firmu koja bi honorarno zapošljavala studente/srednjoškolce za izradu web stranica (jer takvih ima jako puno) tako da ne moraju radit žnj honorarne poslove kao ja npr. jer ne mogu pronać klijente. ;(
Ulagao bi u znanje i studente da imam tisuću novaca.