Ja volim ovo:
špagete skuhati

ali ne do kraja, negdje minut da im treba, možda manje

sad
ŠUG
šug od pomidora ili ona salsa iz staklenki može poslužiti
začini ( peršin, papar, majčina dušica, čili ili što već stavljaš, ugl, ne puno, ali dovoljno čisto da raznobojnije izgleda. Ako voliš ljuto možeš i feferone nasjeckati i ubaciti, ali ne puno )
ubaciš ajvara, može i skašenih pomidora ( ako hoćeš, nije potrebno )
staviš da se GRIJE i krčka
možeš pofrigati nešto mesa, ako ne mesa, onda polija narežeš na kockice i malo propečeš, rula i jednostavno je :dancing:
Ubaciš to u onaj šug što ti se grije i narendaš PECTO sira u to, al baš pecto.
Ubaciš onda i špagete da se do kraja skuhaju u ŠUGU ( mislim možeš i gotove, ali i ovo je MOŠA

) i mješaš, dovoljno da ti se sir ravnomjerno rastopi i posvuda ga bude jednako.
i ETOGA !
Dobit ćeš špagete prekrasne kompozicije, možda malo neuredne na prvi pogled ali, ali, RULAT ĆE.
Ono, ne znam. Snalazim se u kuhinji, ali to je sve neko IMPROVIZIRANJE. Probaj, osjeti što treba i tako to.
