Ovo ti je dobro ak oš neku pičonu zvat.
ko prvo sosovi iz dućana su većinom smeće i uvijek imaju okus ko da su iz dućana + skupi su.
uzmeš 4 paradajza, oguliš im kožu. narežeš ih takve oguljene na male komadiće, što manje. staviš sa strane.
uzmeš 2 režnja češnjaka. to narežeš na što sitnije. staviš sa strane.
uzmeš lonac, staviš vatru na oko pola i čekaš malo da se zagrije, 2 minute. Onda unutra uliješ malo maslinovog ulja čisto da pokrije dno, i odma bez čekanja ubaciš komadiće češnjaka. brzo to mješaš, i čekaš čist da malo pusti miris i odma baciš pomidor unutra. znači oko pol minute. e sad to krčka na pola vatre oko pola sata. al moraš svako tolko mješat da ne zagori.
kad se komadi već pretvore u salsu (oko pol sata jel, možda i više) ubaciš jednu žlicu soli, pola žlice papra, i žlicu šećera + malo bijelog vina. i nastaviš mješat još malo čist da se upije. na kraju ubaciš malo basila. to poliješ po al dente špagetima koje si kuvao 4 minute u kipućoj.
e sad mesina.
Odeš kod mesara, i kažeš mu da ti da pol kile goveđeg ramsteka. Toš morat malo očistit jer ima kosti i tih sranja, al brzo se to. e sad uzmeš sve čisto meso šta ti je ostalo i narežeš ga na što tanje polovice. znači ne rezat na mini kockice nego na tanke šnite ka. vodoravno.

sad uzmeš onaj čekič i lupaš to sranje dok ne bude mekano ko đizova guzica. onda čopiš senf, namažeš svaki stejkić sa svake strane i popapriš svaki još.
Zagriješ tavu na 3/4 snage i poliješ malo maslinovog da pokrije dno + malo maslaca (mora bit što masnije) e kad se to pomalo otopi, ubaciš meso. al tava ne smije bit prepržena, već čisto topla ono. kad se počne to krčkat, čekaš oko 2 minute i okreneš ga, pa opet 2 minute i tako jedno 2-3 puta ga okrećeš u sve manjim pauzama. poanta je da se nesmije prepeć već mora bit onako kremasto.
kad misliš da je gotovo, uzmeš malo vrhnja i poliješ u tavu koju vrtiš da se vrhnje primi za senf. ako si sve dobro izveo biće ti puno senfastog safta i mega meseka.
ako si pica i voliš piletinu uzmeš pola filea pileta i to izrežeš isto na što tanje komade. uzmeš za svaki komad pileta jedan list pršuta i zamotaš u to meso, onako jednostavno oko mesa. Zagriješ tavu na maksimalno (prije toga otopiš maslaca gro) i baciš. ispečeš sa svake strane oko 3 minute i to je to.
neznam.