HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196851 Hitova
*

Ramza

• **
  • 218
Odg: Vijesti
« Odgovori #1140 : 28. Studeni, 2013., 20:23 »
Nisi to samo ti, ne brini, ta zabavljenost glupostima, skandalima, "dokazivanje" poante... tipičan predstavnik seljačke/neobrazovane mase. :kava:
Zbog toga me sve ovo i iritira, baš je bijedan i nekulturan lik, nije uopće držao konce i manipulirao tim događajem kako je zamislio, mogao je na toliko boljih načina dokazati poantu. Npr ko Pussy Riot XD

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1141 : 28. Studeni, 2013., 20:28 »
Prilično smiješno, a opet neugodno za gledati, kako svi šute, a on fućka.

Mislim, dno dna. Frajer je baš ispao najveći debil.

« Odgovori #1142 : 28. Studeni, 2013., 20:28 »
Npr ko Pussy Riot XD
Repanjem?
Ili rejpanjem?

« Odgovori #1143 : 28. Studeni, 2013., 20:34 »
Čitava biologija počiva na tome da se spoje muške i ženske stanice.

Raos :piva:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1144 : 28. Studeni, 2013., 20:44 »
video godine :ave:

*

Suhi pršut od svinje

• *
  • 69
  • PERMANENT BAN
« Odgovori #1145 : 28. Studeni, 2013., 21:20 »
lel

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1146 : 29. Studeni, 2013., 00:24 »
Neshvaćeni genijalac
Odličan je bio - odličan.
Dođe mi da pročitam kako piše - ako je ovako provokativno moglo bi me itekako zanimati
Ne znam, meni je sve ovo izgledalo kao masovna provokacija HDP-a, prcanje u mozak što je uzročno-posljedičnom vezom ispalo sasvim odlično - imali smo svađu, buku, psovke i na kraju fizički napad te intervenciju policije ... zašto ovoga nema svaki dan?

Doduše, to sam samo ja, valjda ima nešto u tome da me majka otkad se sjećam uspoređuje s Raosom

Raos nadnaravno jadan naravno. Ne zato jer je izgubio kontrolu ili zato jer se koristio nasiljem, nego zbog baš nesnosne količine patetičnog licemjerja.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1147 : 29. Studeni, 2013., 08:49 »
Sviđa mi se kako si se potrudio napraviti tu sličicu, nije ni loše ispala
Sumnjam doduše da će ju Igor implementirati na moj profil, ali ajde, hvala svejedno

Ljubim kad se maknu potkožni prištevi :*

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1148 : 29. Studeni, 2013., 08:59 »
:ementaler:

« Odgovori #1149 : 29. Studeni, 2013., 14:59 »
Me666 ti se i dalje čudiš šta te ljudi ne shvaćaju ozbiljno i dalje nakon ovakvih glupih izjava ?

Šta je bio odličan, šta je bilo zabavno daj molim te ? primitivizam od strane javnih osoba koje bi najbolje trebale znat kako se ponašat na presicama, intervjuima itd.
Ispo je ljakse veći nego ti.  I kako je napo Primorca: Kaže ovaj; "Ja bio na 7 olimpijada" a Raos odgovara : "Imaš pola brončane" a mislim fkt jebeno uvredljivo i iznimno nisko od strane jednog takvog službenika koji nema ni u od uspjeha u sportu. Totalno nepotreban cirkus u kojem seljaci pokazuju da su seljaci. Frajer je ispo govno i imam razloga vjerovat da bi Raos i Janici srao i rekao joj da nema nikakav uspjeh i da ima 2 i pol medalje...smeće :wildboy:

Ponavljam se opet al nimalo ti ne bi bilo smiješno da tako neki debos tebe maltra na nekoj presici.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1150 : 29. Studeni, 2013., 15:03 »
Htio sam ti odgovoriti, ali se nisam snašao u geto rečenicama

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1151 : 29. Studeni, 2013., 15:05 »
Me666 ti se i dalje čudiš šta te ljudi ne shvaćaju ozbiljno i dalje nakon ovakvih glupih izjava ?

Šta je bio odličan, šta je bilo zabavno daj molim te ? primitivizam od strane javnih osoba koje bi najbolje trebale znat kako se ponašat na presicama, intervjuima itd.
Ispo je ljakse veći nego ti.  I kako je napo Primorca: Kaže ovaj; "Ja bio na 7 olimpijada" a Raos odgovara : "Imaš pola brončane" a mislim fkt jebeno uvredljivo i iznimno nisko od strane jednog takvog službenika koji nema ni u od uspjeha u sportu. Totalno nepotreban cirkus u kojem seljaci pokazuju da su seljaci. Frajer je ispo govno i imam razloga vjerovat da bi Raos i Janici srao i rekao joj da nema nikakav uspjeh i da ima 2 i pol medalje...smeće :wildboy:

Ponavljam se opet al nimalo ti ne bi bilo smiješno da tako neki debos tebe maltra na nekoj presici.

Citat čisto da ostane dokaz kolko je frajer retardiran i neinformiran.

« Odgovori #1152 : 29. Studeni, 2013., 15:06 »
dobro napisat ću ti to razumljivim jezikom:

Seljak ostaje seljak makar otišo iz sela u grad baš ko ti :thumbs:
Pilip : ne kužim, šta je tu retardirano i neinformirano, pressicu nisam vidio cijelu samo onaj dio di je napao Primorca i točno sam napisao riječima kako je bilo i na telki, objasni mi molim te oh uzvišena ekonomska elito ako se obraćaš meni u kojem kontekstu ja ispadam retardiran ili neinformiran a u suštini napisao sam sve kao i većina drugih forumaša ovdje.
« Zadnja izmjena: 29. Studeni, 2013., 15:09 MaliMicek »

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #1153 : 29. Studeni, 2013., 15:08 »
Renato da živi u Švicarskoj bio bi ekstremna ljevica, njemu je bitno samo da puše u drugom smjeru i da se može pohvaliti svojim ekstremizmom :hiha:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1154 : 29. Studeni, 2013., 15:12 »
dobro napisat ću ti to razumljivim jezikom:

Seljak ostaje seljak makar otišo iz sela u grad baš ko ti :thumbs:
Pilip : ne kužim, šta je tu retardirano i neinformirano, pressicu nisam vidio cijelu samo onaj dio di je napao Primorca i točno sam napisao riječima kako je bilo i na telki, objasni mi molim te oh uzvišena ekonomska elito ako se obraćaš meni u kojem kontekstu ja ispadam retardiran ili neinformiran a u suštini napisao sam sve kao i većina drugih forumaša ovdje.

Pomiješao si stvari kralju.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9