HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 197025 Hitova
*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
Odg: Vijesti
« Odgovori #1350 : 07. Veljača, 2014., 17:46 »
jako sam zadovoljan. :(

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1351 : 07. Veljača, 2014., 18:44 »
Najgore kod tih revolucija lol je to da ekipa koja REVOLTIRA nema nikakav plan ŠTO DALJE lel. Nemaju nikakvu alternativu, sve se zasniva samo na čistom rušenju i uništavanju.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1352 : 07. Veljača, 2014., 18:56 »
pa i da imaju plan ko bi ih poslušao? :hihi: mislim, sigurno TUCET ljudi ima neku dobru ideju o tome (black_out, npr. :hiha: ) pa mora biti neka spona u priči koja kaže NE MERE,,

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #1353 : 07. Veljača, 2014., 18:57 »
sav cinizam na stranu, kako ste svi toliko protiv nekakve REVOLUCIJE, pogotovo u nevaljaloj državi kao što je bih?

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1354 : 07. Veljača, 2014., 19:03 »
Nisam protiv revolucije niti u BIH niti u Hrvatskoj. Pogotovo ne u BIH lol, tamo je katastrofa. Ali sam protiv revolucije samo zbog revolucije. Što kad se svrgne vlada lol, što dalje? Realno, većina ekipe je samo da se uništava i ruši kao lijek svojih frustracija.

I realno u Hrvatskoj situacija nije TOLKO loša. Ne znam, kao narod smo bili reakcioni kroz cijelu povijest tako da kad kažu da su Hrvati sada lijeni i OVCE i apatični i šta ja znam. Nisu realno, nego je svima još kolko tolko podnošljivo i ok živjeti.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #1355 : 07. Veljača, 2014., 19:12 »
Citat:
Al Jazeerini reporteri javljaju iz Tuzle kako se policija "jednostavno predala i stoje bespomoćno". Navodno su samo u jednom trenutku spustili štitove, odložili palice i šljemove, te prepustili zgrade koje čuvaju masi.
<3

Citat:
19:10 Vatrogasci pokušavaju ugasiti požar na zgradi Predsjedništva BiH. Nakon što su zapalili i demolirali zgradu HDZ-a, prosvjednici u Mostaru upali su u zgradu SDA i tamo postavili požar.
znam da ima i rendom nasilja usmjerenog prema lokalima i autima, ali ovako ciljano to mi se sviđa!
« Zadnja izmjena: 07. Veljača, 2014., 19:16 [proGABBEing] Richard »

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1356 : 07. Veljača, 2014., 19:13 »
a kakvu bi ideju ljudi trebali imati, pa nisu svi neki ljuti ekonomisti i znanstvenici da imaju neki PLAN, neznam,
ako nemaju ništa što im preostaje nego izić na ulicu?

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1357 : 07. Veljača, 2014., 19:15 »
Da, to će im sigurno donijeti nešto bolje.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #1358 : 07. Veljača, 2014., 19:17 »
molim te, predstavi svoje riješenje.

edit
Citat: pametno.com
Kvaka je u tome da se subjektivno i objektivno nasilje ne mogu promatrati s iste pozicije: subjektivno se nasilje doživljava naspram nulte točke nenasilja kao narušavanje “normalnog” mirnog stanja stvari. Objektivno je nasilje, međutim, upravo ono nasilje inherentno “normalnom” poretku stvari. Objektivno je nasilje nevidljivo stoga što podržava takvo stanje nulte točke naspram kojega – kad se ono naruši – nasilje doživljavamo kao subjektivno: da bismo ga uočili, potreban nam je ukošeni pogled, paralaksa. Sistemsko nasilje je stoga nešto poput ozloglašene “crne tvari” u fizici, protuteža previše vidljivom subjektivnom nasilju. Ono je možda nevidljivo, ali ga treba uzeti u obzir da bi se shvatio smisao onoga što se doima “iracionalnim” izljevom subjektivnog nasilja.
« Zadnja izmjena: 07. Veljača, 2014., 19:20 [proGABBEing] Richard »

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1359 : 07. Veljača, 2014., 19:21 »
:hihi:

btw, i zgrada hdz-a demolirana i zapaljena :hiha:  Nezz stvarno, nisam ovo očekivao lel

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1360 : 07. Veljača, 2014., 19:22 »
Potrebna im je hijerarhijska struktura i vođa.
Gospodarski plan koji obuhvaća sva pitanja od kulture, javnog zdravstva, infrastrukture itd.
Diplomacija koja će tu revoluciju predstaviti kao legitimnu i legalnu.

Tri glavna pitanja. Za sad su samo amorfna masa bez ičega, vođena navijačima koji žele razbijati i uništavati samo zbog razbijanja i uništavanja.
Kad je ikoja takva revolucija donijela nešto dobrog?

« Odgovori #1361 : 07. Veljača, 2014., 19:23 »
Znači ukratko, trebaju stvoriti dobru državu?

Dobro si ti to riješio.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #1362 : 07. Veljača, 2014., 19:24 »
kako ti asu znaš da je ovo istina "vođena navijačima koji žele razbijati i uništavati samo zbog razbijanja i uništavanja"?

a ovo prvo što ti je iksi kvoutao, ti si idoit lol. "ja bi to riješio tako što bi napravio magično da sve funkcionira. možda ako im predstavim svoj super plan me puste da preuzmem državu."

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1363 : 07. Veljača, 2014., 19:26 »
Ti si retardiran sori. I što uopće raspravljam oko toga s tobom kad ćeš za tipa 3 mj biti protiv, pa za godinu dana opet za i tako u krug. :bonk:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #1364 : 07. Veljača, 2014., 19:28 »
okej. ajde onda umjesto da ovdje pišeš odi riješi ta sranja da bezveze se ne pale zgrade.

ajde što čekaš, kreni!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9