HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 197604 Hitova
*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Vijesti
« Odgovori #1395 : 09. Veljača, 2014., 12:29 »
Evo neke promjene se već dešavaju, hrpa otkaza čelnih ljudi kantona (čak npr. u ZE-DO kantonu cjelokupna vlada odstupila s dužnosti). Valjda će nešto biti od ovoga ali kao što ti kažeš barem će im biti u podsvijesti da narod neće uvijek prelazit preko njihovih sranja.

« Odgovori #1396 : 09. Veljača, 2014., 12:39 »
Pročitao zadnjih 6 strana ovog topika taman; fascinantno kako se me66 uvijek želi praviti pametan a onda mu se suprostavi kralj pametnosti karlo koji je u svojih 25 godina života uspio položiti jednu godinu fakultetskog obrazovanja i zaradio 37 kuna (vraćajući plastične boce u konzum, što će mu vjerojatno biti i karijera u budućnosti), prestavlja se kao megaznalac svega i sere glupa govna koja će za 3 dana pojesti (npr sad kad vidi da je to sranje u bosni prišlo sve normalne granice).
Onda dođe pilip i kaže nešto normalno, al opet beznačajno na neki način, uvale se glupi bosanci koji pišu glupa smeća, kaiser razbije malo taj stereotip glupih bosanaca, vanja da dobar zaključak i onda se uključe biver ili čole koji, zakasnivši na zabavu dodajući nekakav apsolutno neinteligentni komentar (demokracija kao takva na ovim prostorima - šta to uopće znači? Ko da je u americi demokracija BOLJA. NEZ).

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #1397 : 09. Veljača, 2014., 13:26 »
baš sam oduševljen prosvjedima, treba to sranje, baš je bilo potrebno kao neki ispušni ventil ljudima.

nažalost, ništa se neće promijenit, jer demokracija kao takva na ovim prostorima ne dopušta promjene na bolje, ali nakon ovog je sigurno da će političarima požari i razbijene glave biti negdje u podsvijesti kada odluče raditi sranja.

Dakako da treba. Rokni pandura glupog. Zapali zgradu. Opsuj boga mater alaha lokalnom ministru, zamjeniku i birokratu. Pljuni mu u facu! Uništi sustav. Jebeš sustav. Šta je nama sustav ikad dao? Samo nam uzimaju.

Jebote, djeca, studoši i navijači. E. Malo ne dojebani pa ajmo palit sranja jer imamo izgovor u vidu . Revolucija. Anarhija!! Anonimus maske!!1

Kad treba ić na izbore, taj vrhunski doseg naših evro-atlanskih težnji i ideala za koje smo u ratu mrtvom ginuli, iazđe 4 čovjeka.
Jer svi su ti političari isti. Sto godina su tamo. Samo sebe gledaju. Kradu. Nepotizam. Govna. UDBA. CIA. Putin. MASONSKE LOŽE. PAMETNO DOKTOR PAVUNA ZBORI, IPAK JE ON ZNANOST ČOVJEK I SVE ZNA.
Postoji dakako alternativa. Oformiti stranku. Dati joj neki napredni prefiks. Tipa Napredna stranka mladih. Dobar si momak. Znaju te u mahali pa lako skupiš par sto članova. Ideš od kuće do kuće. Artuikuliraš stav i sopstveno ubjeđenje. Ne moraš odma ciljati da vladaš cijelom državom. Prevelik je to zalogaj, i realno, bez mašinerije iza sebe teško da ćeš uspijeti. Budeš specifična stranka. Evo npr mladih ljudi. Zalažeš se za rješavanje problema mladih. Ubijediš ih da glasaju za tebe.  Uđiberiš parsto hiljada evra iz fondova evropske unije, i opa, za 4 do 8 godina se boriš u demokratskoj areni za svoje uvjerenje i svoje birače.

E, al jebemu, treba radit. Imat plan. Razmišljat. U kurac. Lakše zapalit koju zgradu, opsovat mater i vratit se u kolotečinu života.
Jer realitet je da imaš 20 godina, još si u srednjoj tehničkoj, zovu te Pajser i živiš u kaldari. I, šok, nema se perspektive.

Iako, s druge strane, baš maksimalno podržavam prosvjede u rodnoj grudi.
Al me strah poslejdica. Tj, dodatnog jačanja nacionalizma kao izlaza iz sveopćeg sranja. A i potencijalnog rendom nasilja protiv javne i privatne imovine omladine kojoj se razbija malo.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #1398 : 09. Veljača, 2014., 15:11 »
« Zadnja izmjena: 09. Veljača, 2014., 16:06 [proGABBEing] Richard »

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #1400 : 12. Veljača, 2014., 03:52 »

« Odgovori #1401 : 13. Veljača, 2014., 10:49 »
http://www.jutarnji.hr/video--uhicen-bananaman-tinejdzera-prerusenog-u-bananu-uhitili-zbog-mahanja-kalasnjikovom/1164467/

Njegov šef Derek Poe tvrdi da se u bananu prerušio kako ne bi izazivao preveliku pozornost.

:hihi:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1402 : 14. Veljača, 2014., 02:10 »
@Faca

ovo što ti pričaš je nemoguće.

barem ne u nekom smislu koje zaokuplja cijelu državu. gle, uvijek ćemo tu bit ti i ja koji ćemo radije delat i bit korisni i gledat kako da sebi omogućimo bolju budućnost. ako kroz to omogućimo i još nekom jadniku s prosvjeda gg. naravno da nisam za paljenje države, kog briga za to. nikad u životu ne bi otišao na takva sranja, prije godinu dvije da, ali danas znam da to ništa ne donosi. zašto?

npr. s druge strane - pogledaj te šabane što idu na prosvjede. izuzev par ljevičarskih intelektualaca kojima je posao pojavljivat se na ovakvim sranjima, random frajeru koji radi u konzumu za 3k kuna... kaj on zna o životu, o tome da si sam stvori priliku ili da se kulturno uzdigne iznad onog što je - frustriran i nadrkan zbog države. pa taj frajer realno ne zna kolko je 2x2, a kamoli da ga pitaš o budućnosti njegove djece. on živi za danas, jer za drugo mentalno nema kapaciteta.

dakle, kada sam pričao o tome da je dobro da se malo pali, mislio sam upravo na to da je dobro da neinteligentna, frustrirana masa (dakle presjek mase, ne random pojedinaca), koju godinama država jebe u mozak nađe ventil i ispuše se. jer onda, kada to sranje jednom završi, taj isti frajer neće ić po ulici i razbijat glave meni ili orobit dućan meni jer u njegovim očima on je dobio svoju pobjedu nad sustavom. i ostavit će me na miru i nastaviti živiti svoj bijedan život a jednog dana pričati unucima kako je on SAM pobijedio nekog tamo gurača papira zvanog ministar kantona (ili što god jest).

na kraju priče, moderna vremena su pokazala da revolucija više nema. kada se ona i dogodi obično se ništa ne mijenja, a u dosta slučajeva situacija bude i gora nego prije. tako da, osim nekog otpuštanja pare što je ovo donijelo, promjene neće biti još desecima godina dok se ne dogodi nešto značajno - svjetski rat, bolest koja će desetkovat naciju, pad novčanog sustava... itd. tek nakon takvih sranja moguće su neke promjene, sve osim toga su NEREDIČIĆI koji mijenjaju par birokrata i to je sve.

nisam htio ulazit u daljnju raspravu i objašnjenje, mislio sam da shvaćate da nisam toliko neinteligentan da podržavam ova sranja, ali da mislim da je dobro za održavanje nekog OK statusa koji meni samo može pomoći - da, mislim da jest.

@zvone

puši jaja pederu :hiha:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1403 : 14. Veljača, 2014., 12:02 »
Tacoma Teacher Meredith Powell Arrested For Having Sex With Students in Classroom!

Kakav child rape, da se barem meni ovako nešto dogodilo u srednjoj :hihi:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1404 : 14. Veljača, 2014., 22:05 »
ane baš sam pomislio to danas :D

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1406 : 25. Veljača, 2014., 21:16 »

Savršeno koliki skup slučajnosti.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1407 : 25. Veljača, 2014., 22:17 »
:fpalm:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1409 : 02. Ožujak, 2014., 20:12 »
Ovo sranje u Ukrajini. Jel samo mene strah svega toga?
Neznam, baš užasno sranje. Totalno je 20 do 12.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9