HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196642 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Vijesti
« Odgovori #540 : 07. Veljača, 2013., 15:59 »
:hihi: :wildboy: :hihi:

:hiha:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #541 : 08. Veljača, 2013., 14:46 »
http://news-bar.hr/news/stanovnici-dugava-zabrinuti-jer-crni-azilanti-secu-kvartom-bez-vlasnika-i-brnjica/

"Nisam rasist, ali mislim da je utočište za azilante, takve ljude, trebalo smjestiti u Zoološki vrt u Maksimiru. Tamo bi se osjećali kao doma, mislim, ono, lavovi, majmuni i zaštitna ograda – rekao je I. B., zabrinuti stanovnik Dugava koji nije rasist." :hihi: :ave:

Nezz, glupi portal ali bilo je i drugdje sa takvim citatima.
Ovaj sam prvi našao.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #542 : 08. Veljača, 2013., 15:42 »
Rula news bar poprilično.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #543 : 09. Veljača, 2013., 15:07 »
Njezina dob implicira da ona prije tih cca. 9 mjeseci nije bila punoljetna.

Mora biti punoljetna za jebanje u vaginu? :wildboy:

bonus; 
Kurve,janjetina I VUCO's Page

:wildboy::wildboy:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #544 : 11. Veljača, 2013., 13:09 »
http://danas.net.hr/svijet/papa-benedikt-xvi-se-povlaci

lol nezz. ŠOK. Nisam znao ni da se to može. :wildboy:

Kažu da će nasljednik biti TURKSON iz Gane lol.
Užasno me nervira to. Kao, on je CRNAC pa da pokažemo kako smo super LIBERALSNI i URBANI u 21. stoljeću  ajmo izabrat crnca.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #545 : 11. Veljača, 2013., 13:21 »
Kog briga, random čovjek dao otkaz ono.

Nego, privremeno se gasi 21. stoljeće. Inače ne volim kad novi projekti propadaju bez obzira na industriju ali prvi put da mi je baš drago da neće izlazit. Vrhunsko govno od novina, gore od 24.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #546 : 11. Veljača, 2013., 13:22 »
todorićevo glasilo, koliko čujem.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #547 : 11. Veljača, 2013., 13:26 »
Kog briga, random čovjek dao otkaz ono.

Nego, privremeno se gasi 21. stoljeće. Inače ne volim kad novi projekti propadaju bez obzira na industriju ali prvi put da mi je baš drago da neće izlazit. Vrhunsko govno od novina, gore od 24.

Realno nije tako. :hihi: Papa iza sebe ima najveću vojsku sljedbenika na svijetu pa nije baš rendom...

Što se tiče 21.stoljeća. lol nebitno. Nisam čitao, nisu me maltretirali i baš mi se jebe.
Najveće su sranje od novina. Bilo je pitanje vremena kad će stat izlazit.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #548 : 11. Veljača, 2013., 13:36 »
Benedikt je random frajer, Karol je bio bog. Bar ja to tako gledam ae, 0 karizma, 0 bitna ostavka.

I ako gledaš čisto iz perspektive "papa dao ostavku" nije ništa čudno, lik je 8 godina odslužio. Prije Karola je bio frajer koji je mjesec dana služio ako se sjećam dobro.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #549 : 11. Veljača, 2013., 13:38 »
Umro je, nije isto :hihi:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #550 : 11. Veljača, 2013., 13:39 »
Benedikt je random frajer, Karol je bio bog. Bar ja to tako gledam ae, 0 karizma, 0 bitna ostavka.

I ako gledaš čisto iz perspektive "papa dao ostavku" nije ništa čudno, lik je 8 godina odslužio. Prije Karola je bio frajer koji je mjesec dana služio ako se sjećam dobro.

Zadnji koji je dao ostavku bio je 1415. :wildboy:
Ne pričam o karizmi frajera nego o njegovoj poziciji i moći koju dobiva s tim. Po tome nije rendom. :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #551 : 11. Veljača, 2013., 13:40 »
http://danas.net.hr/svijet/papa-benedikt-xvi-se-povlaci

lol nezz. ŠOK. Nisam znao ni da se to može. :wildboy:

Kažu da će nasljednik biti TURKSON iz Gane lol.
Užasno me nervira to. Kao, on je CRNAC pa da pokažemo kako smo super LIBERALSNI i URBANI u 21. stoljeću  ajmo izabrat crnca.

Nakon što sam više puta provjerio svoju savjest pred Bogom, postao sam siguran da moja snaga, zbog poodmakle dobi, više ne odgovara potrebama obavljanja Petrove službe

okej frajeru. teško je ozbiljno shvatiti ovakve izjave

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #552 : 11. Veljača, 2013., 13:40 »
Poceo je jebat realno.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #553 : 11. Veljača, 2013., 13:44 »
:mrgreen:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #554 : 11. Veljača, 2013., 14:01 »
Ovo je, koliko ja znam, drugi papa koji je dao ostavku... ne znam... malo sam šokiran jer je neuobičajeno :hiha2:

Ali nekako razumijem čovjeka... ni kriv ni dužan je upao u svakakva sranja i afere, a s tim za vratom i meni bi bio pun kurac... napravio je što je mogao, i u mojim je očima, koliko god antipatično izgledao, bio dobar papa

A sad, hoće li crnac biti papa... to realno nitko ne zna. Ako se Crkva želi pokazati liberalnijom trebala bi, ali to je na kraju krajeva pitanje odabira između kardinala... može se svašta dogodit pa da i Bozanić postane papa :hiha: Dobro, to je malo manje realno

Ja bi volio da papa bude što mlađi jer će jedino tako razumjeti potrebe današnjeg svijeta... to je Ivanu Pavlu drugom bio veliki plus jer je djelovao u skladu s vremenom... no hajde, živi bili pa vidjeli

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9