koje mačke, kakve veze imaju mačke s tim? 
o takvim stvarima nitko i ne govori, i da, naravno da to nema veze s ikakvim stavom
govorim o drugim stvarima
evo ovo za hdz, idemo pljuvat po nečemu al isto tako ajmo tome nečemu davat oglasni prostor....jer novac ipak nije toliko mrzak. 
ili
sad kad se sitim da su stavili pozadinu na šahovnicu kad su generali oslobođeni. gadljivo.
Jesi ti frajeru rođen na kruški? Kako netko može bit tako glup i neupućen u stvari, ja nezz. Jel ti fakat misliš da današnji svijet pokreću jednorozi i duge? Nije čudo da si HDZ-ovo glasačko tijelo, imaš baš taj glup stav HRVACKA NIZAŠTO.
ajd ponovit ću još jednom jer vidim da si malo spor iako za sebe govoriš da si inteligentan i znaš sve pokemone.
index nema kapital iz vana kao svi ostali portali. on nema mašineriju u obliku televizije i radija iza sebe. oni se za novac i čitanost moraju snać na sve moguće načine. da, to jesu sise i guzice i to jest novac HDZ-a u kampanji. ali ono što ti ja ponavljam - index je unatoč tome što je od HDZ-a dobio za rad NEOPHODAN novac, nije skinuo gaće kao svi ostali portali i dao da ih sanader naguzi u čmar.
ako sad nisi shvatio, molio bih da posjetiš liječnika.
EDIT:
btw, što se tiče generala, imaš članak, pročitaj si, negdi na dan kad su oslobođeni o tome kako su drugi mediji izvještavali o generalima kad su optuženi i za vrijeme njihova boravka u zatvoru, a onda imaš i kako je index izvještavao odnosno uvijek iznosio činjenice po kojima su generali ispali nevini.
moja rasprava s tobom je gotova.