HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196934 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Vijesti
« Odgovori #420 : 17. Siječanj, 2013., 14:25 »
bio dva puta na indexu ali svaki put kad ga otvori (od ta dva puta) ga iživcira a kraljaaaa hahaa :loludara:

nez opet se svađaš sam sa sobom i prvo kažeš jedno al onda kažeš drugo jer ETO xDD

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #421 : 17. Siječanj, 2013., 14:31 »
kliknuo si puno puta. ispričavam se u tom slučaju. =) :D

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #422 : 17. Siječanj, 2013., 15:04 »
:loludara:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #423 : 18. Siječanj, 2013., 00:54 »
@dodo

pa imali su oglase HDZ-a za vrijeme izbora jer TAM-TAM-TAM - oglašivači im NE diktiraju članke. i svejedno su pljuvali po njima prije, usred i nakon izborne kampanje.

što se tiče ovih tvojih fejsbuk prozivanja, ja stvarno nemam kaj za dodat. sve sam rekao prije, pa se vrati par stranica. slike mačaka nemaju veze sa stavom, uopće ti cijela ta pretpostavka nema APSOLUTNO nikakvog smisla. uopće ne shvaćam tvoj point.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #424 : 18. Siječanj, 2013., 01:02 »
koje mačke, kakve veze imaju mačke s tim? :wildboy:
o takvim stvarima nitko i ne govori, i da, naravno da to nema veze s ikakvim stavom
govorim o drugim stvarima
evo ovo za hdz, idemo pljuvat po nečemu al isto tako ajmo tome nečemu davat oglasni prostor....jer novac ipak nije toliko mrzak. :thumbs:
ili
sad kad se sitim da su stavili pozadinu na šahovnicu kad su generali oslobođeni. gadljivo.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #425 : 18. Siječanj, 2013., 01:06 »
DRŽAVA JE U KURCU AJMO SVI U GERMANIJU!!1

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #426 : 18. Siječanj, 2013., 01:53 »
koje mačke, kakve veze imaju mačke s tim? :wildboy:
o takvim stvarima nitko i ne govori, i da, naravno da to nema veze s ikakvim stavom
govorim o drugim stvarima
evo ovo za hdz, idemo pljuvat po nečemu al isto tako ajmo tome nečemu davat oglasni prostor....jer novac ipak nije toliko mrzak. :thumbs:
ili
sad kad se sitim da su stavili pozadinu na šahovnicu kad su generali oslobođeni. gadljivo.

Jesi ti frajeru rođen na kruški? Kako netko može bit tako glup i neupućen u stvari, ja nezz. Jel ti fakat misliš da današnji svijet pokreću jednorozi i duge? Nije čudo da si HDZ-ovo glasačko tijelo, imaš baš taj glup stav HRVACKA NIZAŠTO.

ajd ponovit ću još jednom jer vidim da si malo spor iako za sebe govoriš da si inteligentan i znaš sve pokemone.

index nema kapital iz vana kao svi ostali portali. on nema mašineriju u obliku televizije i radija iza sebe. oni se za novac i čitanost moraju snać na sve moguće načine. da, to jesu sise i guzice i to jest novac HDZ-a u kampanji. ali ono što ti ja ponavljam - index je unatoč tome što je od HDZ-a dobio za rad NEOPHODAN novac, nije skinuo gaće kao svi ostali portali i dao da ih sanader naguzi u čmar.

ako sad nisi shvatio, molio bih da posjetiš liječnika.

EDIT:
btw, što se tiče generala, imaš članak, pročitaj si, negdi na dan kad su oslobođeni o tome kako su drugi mediji izvještavali o generalima kad su optuženi i za vrijeme njihova boravka u zatvoru, a onda imaš i kako je index izvještavao odnosno uvijek iznosio činjenice po kojima su generali ispali nevini.

moja rasprava s tobom je gotova.
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2013., 01:56 beaver hunter »

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #427 : 18. Siječanj, 2013., 02:01 »
pa očito skidaju gaće kad uzimaju novac od ljudi koje mrze :loludara:

neznam jesi li ikad čuo za pojmove tipa....PRINCIP....DOSTOJANSTVO.  XDDD
valjda i ti tako funkcioniraš u svom životu. neznam.  :roll:

btw što se tiče generala, nemoj mi prodavat ta govna tipična o njihovoj različitosti i kako su bili drukčiji i kako ne mijenjaju stavove kako vjetar puše.
bar nisu svaku oluju pisali užasno hejterske kolumne oko same akcije. tipa....ko to uopće može slavit danas osim profitera i političara DERPERPERP

ured:
uostalom, ti si valjda jedan od rijetkih koji ozbiljno shvaća i cijeni taj portal...tako da..neznam ko je tu lud.
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2013., 02:03 presveti »

« Odgovori #428 : 18. Siječanj, 2013., 02:05 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #429 : 18. Siječanj, 2013., 02:18 »
DRŽAVA JE U KURCU AJMO SVI U GERMANIJU!!1

DA

*

pilip

• 1590
« Odgovori #430 : 18. Siječanj, 2013., 14:01 »
Davorko, volim te, ali pretjeruješ sa DODO ZADRTI KRŠČANIN, DODO HDZ GLASAČ, DODO SELJAČINA.
On tebe nigdje nije pokušao vrijeđat i diskredetirati. Sukladno tome Dodo > ti.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #431 : 18. Siječanj, 2013., 15:04 »
Ako nešto mrzim to su zatvoreni, zadrti ljudi koji žive po principima starim pet stoljeća. tu ubrajam i dodu kojemu takvo razmišljanje ne dopušta da otvori oči i pogleda nešto s neke kritičke racio strane.

ne sudim ljude po rasi ili religiji, ali ne toleriram BLACKOUT mozga iza kojeg se skriva vjera u boga i dinama svoga.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #432 : 18. Siječanj, 2013., 15:27 »
pa ti si upravo takav XDDD

kako ti znaš kako ja živim, kako to da si siguran da sam vjernik i da sam hdz-ovo biračko tijelo?

E
ne poznaš me uopće, a tako si pun predrasuda koje nemaju veze s istinom. kakvog to smisla ima?
zato ti otvori oči i...STFU
glupane lol

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #433 : 18. Siječanj, 2013., 15:42 »
Po meni, svi koji vrijeđaju Crkvu kao organzaciju cause reasons su po meni zadrti jer ono... vrijeđalo se i napadalo dok je ljudska rasa bila u špiljama, a ne sad :hiha2:

Doduše, vidi se da idemo na isti faks ... takvo anti-Crkva anti-HDZ anti-desnica  anti-Hrvatska raspoloženje nisam vidio nigdje nego na FPZG-u :wildboy:

Ali opet, što ja znam, ja sam iz Zadra :bonk:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #434 : 18. Siječanj, 2013., 16:42 »
zadar i karlo.ba

HDZ-ovo biračko tijelo REALNO nema tu puno mudrosti :hiha:

EDIT:

mkay, vi ste pobijedili. index je smeće, treba čitat jutarnji tamo se krije istina.

@dodo
a nisam to izvukao iz šupka. svi postovi su ti PRO-crkva, PRO-obiteljske vrijednosti, PRO-hrvatstvo. Jednostavnom dedukcijom zaključujem da si HDZ-ovac, a kada čujem te parole koje izbacuješ u kojima nema niti trunke racionalnih razmišljanja nego se sve vrti na OSJEĆAJU (index je smeće jer nisu dostojanstveni, nemaju stav [iako imaju], oni vrijeđaju OLUJU HRVACKA NIZAŠTO [iako to ne rade kada bez osjećaja pročitaš tekstove]), imam dojam ko da slušam sanadera 2008. godine. meni dosta.

ko što ti imaš pravo o meni zaključit da sam ovakav ili onakav, tako ja imam pravo to reć za tebe. jer to zaista mislim.
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2013., 16:50 beaver hunter »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9