@me666
Zato što su ljudi koji zastupaju TAJ sustav vrijednosti najveći mrzitelji svega drugačijeg. Jer, čim si zaluđen nekom idejom, automatski mrziš sve druge i odbijaš bilokakav dijalog.
Btw, vidi kako ovo meni nije rasprava o HDZ-u i SDP-u, nego o ljudima. Mene u principu boli kurac za kog si ti zaokružio listić na izborima i čiju stranačku knjižicu imaš. ono što ja gledam su ljudi i njihov sustav vrijednosti. Netko može bit član HDZ-a iz koje kakvog razloga, ali to ne znači da stavlja Isusa i njegovu doktrinu na prvo mjesto i mrzi sve ateiste.
Isto vrijedi i za drugu stranu.
Generalizacija je tu čisto iz činjenice da je ovo forum. Želim skratit sranja jer mi se ne da pisat opise tamo di ne treba.
@dodo
Imaš mnogo ljudi koji idu u Crkvu svaku nedjelju, pa eto frajer sjedi u Remetincu 10 godina zbog krađe 30 milijuna kuna. Jel vidiš poveznicu.
Mene boli kurac jel ti moliš isusa ili si član HDZ-a, ali činjenica je da propagiraš iste stavove koje ima Crkva, HDZ i ostatak nacionalista. I to je ono što mi smeta i to je ono što ću ti uvijek nabijati na nos što god ti pričao da jesi ili nisi.
Upravo zbog toga tvrdim da ne vidiš širu sliku nego samo ono u što 'vjeruješ'.
npr.
http://www.hcl.hr/forum/lajaonica/ixy-voli-pedere-d/msg323203/#msg323203ja odmaram svoj slučaj. ovako rigidne stavove oko homoseksualizma može imati samo osoba koja živi u 15. stoljeću zajedno sa Crkvom.
Izdvojit ću samo neke korisnika majmun, prethodnika korisnika presveti.
"zašto se uvijek stavlja nacionalizam u isti koš sa nacizmom i šovinizmom? ja sam eto nacionalist, ali nisam nacist, niti sam neki vjernik veliki..."
"ne, ne može se jednostavno dopustiti posvajanje. nikako. djetetu je u odgoju potrebna i majčinska i očinska ruka. kako će dijete sa 2 matere ili ćaće funkcionirati normalno? sad zamisli da 2 oca objašnjavaju posvojenoj kćerki o menstruaciji. i nemojte sad o tome kako će shvatiti ovo ono kroz odgoj...
to nije to."
"to možda neki ne razumiju, ali ne možete se staviti u djetetovu percepciju gledanja i upijanja stvari kroz život. ne mogu ni ja, ali ako je već dosad uspješno odgajano dijete sa ocem i majkom, onda je očito to za dijete najbolje" (i vještice su se spaljivale tisuću godina pa to ne znači da je dobro, rekao je grga malo ispod)
"pa ja, ti i svi ovdje smo uspješno odgojeni eli, pod majkom i ocem. i što sad oćeš reći da bi odgoj uz osobe istog spola bio bolji od odgoja majke i oca?"
"ali jebate, dijete rođeno je nebrušeni dijamant

koji će kad odraste odlučivati o svom životu. i ne može, jednostavno nemože normalno odrastati uz gej ljude. mogu oni biti dobri, krasni i sve to, ali će djetetu nedostajati posebna majčinska ili očinska strana u odgoju i odrastanju" (iako sva istraživanja ikad pokazuju drugačije)
Uglavnom ne da mi se. Ali bilo je tih tvojih bisera još tone. Ok, i meni se mogu sigurno izvuć sranja, ali realno, kako da ja, koji sam na ovom forumu sve ove godine, i koji te pratim kroz tvoje komentare i ono što pišeš iz ovog tvog glupog sranja mogu zaključit
IŠTA drugačije nego da si glupa, jebena, zatucana konzerva tunjevine.
Jel sad shvaćaš da svoje mišljenje o tebi nisam stvorio na temelju govana, nego stvarnih tvojih rečenica i misli.
Eto, pa sad nek cijeli forum zaključi što ti jesi, a što nisi.