HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196555 Hitova
*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Vijesti
« Odgovori #435 : 18. Siječanj, 2013., 16:48 »
biver prljavi komunist i sotonist :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #436 : 18. Siječanj, 2013., 16:49 »
zadar i karlo.ba

HDZ-ovo biračko tijelo REALNO nema tu puno mudrosti :hiha:

nema ni u tvojoj glavi puno mudrosti :loludara:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #437 : 18. Siječanj, 2013., 16:53 »
biver... sotonist :wildboy:

kaže čovjek sa 666 u nadimku :mrs: :hihi:

imaš edit gore pa si pročitaj.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #438 : 18. Siječanj, 2013., 16:57 »
@biver

Brijem da za 10 godina pročitaš svoje postove sada da bu ti jako neugodno, a možda i nebu jer buš imao iste stavove i razmišljanja te se nebuš promjenio. Ono što je meni smješno što ti u svemu nađeš raspravu, sve kužiš i u svemu si tata mata. Nezz trudiš se biti sveznalica i biti dio svega, a ispadaš većinu puta smješan i neugodan.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #439 : 18. Siječanj, 2013., 16:58 »
Ja.

Ali ne u smislu da hejtam HDZ kao takav, nego ljude koji zastupaju TAJ sustav vrijednosti (hrvatska, Isus i domovina iznad svega).

Umjesto da opisujem tko su ti ljudi, lakše kažem 'frajeru ti si HDZ-ovac' i svima jasno.

Jednako kao što tebi kažem da si jadni forser. I svima jasno.

@cole

Imaš pravo na svoje mišljenje iskrojeno svojim pogledima na svijet i svime što te okružuje. Ono nužno ne mora biti točno.

I ja se ne trudim bit sveznalica. Ja jednostavno volim o svemu raspravljat i dat svoje mišljenje. Jer je zabavno. Saznaš mnogo o ljudima i pripremaš se na neke situacije u životu kada će ovakve rasprave biti važnije.
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2013., 17:04 beaver hunter »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #440 : 18. Siječanj, 2013., 17:09 »
Ali jako jako često u tim raspravama daješ utisak, vi ste svi glupi, ja znam sranja, moje sranje nikad nije pogrešno.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #441 : 18. Siječanj, 2013., 17:15 »
bv@
:wildboy:

ne, bolje ti je mučat ako nemaš što pametnoga za reći. a nemaš. jer se ovo prije svodilo na to da me nazivaš hdz-ovcom., tj.
čovjekom koji ima taj sustav vrijednosti koji si opisa. a nemam.
štoviše, ne znaš me niti poznaš moj "sustav vrijednosti"  :fpalm:
a ako si to zaključija iz mojih postova...onda stvari gledaš jako površno a.k.a. zadrt si i neznam, imaš jako malen iq, tj. jednostavno ispadaš glup.
al zapravo svakom raspravom me sve više uvjeravaš da si glup. jbg, takav je dojam.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #442 : 18. Siječanj, 2013., 17:17 »
Pa kad je nekim ljudima teško nešto objasnit.

Npr. meni nije problem prihvatit činjenicu da index.hr nije najbolja i najpoštenija stvar u hrvatskoj te da i oni, namjerno ili nenamjerno nekad griješe ili potpuno zabriju, ali zašto je jednom dodi teško prihvatit moje tvrdnje (koje imaju uporište u istini i stvarnom stanju stvari) da index.hr uz sve nabrojane muke posluje dobro, a pritom mari i za kvalitetu nekih, određenih, važnih članaka kao što su oni o krupnim kapitalistima u zemlji i političarima i slično.

Eto, to meni nije jasno. Malo iznerviran u jednom trenutku moraš zaključit da takva stvar dodi ne ulazi u glavu jer je frajer 'zatrovan' nekom svećeničkom propagandom. Mislim, nisam ni ja od jučer, puno sam se puta susreo s takvim ljudima, koji samo vide HRVATSTVO i VJERU i ništa osim toga u životu ne prihvaćaju.

mislim, u principu sam ja glup jer po 106 put u životu s takvim ljudima ulazim u raspravu.

@dodo

ma frajeru, ti ni ne znaš kaj jesi, ali valjda će i taj dan doći kada ćeš sam sebi priznati.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #443 : 18. Siječanj, 2013., 17:30 »
ljude koji zastupaju TAJ sustav vrijednosti (hrvatska, Isus i domovina iznad svega).

Što fali TOM sustavu vrijednosti?  Osim toga generaliziraš - HDZ ovaca ima i nevjernika i neHrvata, a bome ima i vjernika te zbilja velikih Hrvata u SDP-u (kao glavna opozicija) ... čemu ta generalizacija ako si već prošao par godina na FPZG-u :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #444 : 18. Siječanj, 2013., 17:37 »
@dodo

ma frajeru, ti ni ne znaš kaj jesi, ali valjda će i taj dan doći kada ćeš sam sebi priznati.

oćeš mi ti onda reći?
mislim, rekoh da nisam taj kojim me nazivaš. nisam zatrovan svećeničkom propagandom. DERP
 nit sam neki vjernik, bija sam možda 4-5 puta u crkvi od krizme.
:D
 i onda je to gotova stvar. nema više rasprave. predrasude su ti neistinite.
u krivu si i ne možeš mi više ništa reći. :kava:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #445 : 18. Siječanj, 2013., 17:39 »
:approve <3

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #446 : 18. Siječanj, 2013., 18:23 »
@me666

Zato što su ljudi koji zastupaju TAJ sustav vrijednosti najveći mrzitelji svega drugačijeg. Jer, čim si zaluđen nekom idejom, automatski mrziš sve druge i odbijaš bilokakav dijalog.

Btw, vidi kako ovo meni nije rasprava o HDZ-u i SDP-u, nego o ljudima. Mene u principu boli kurac za kog si ti zaokružio listić na izborima i čiju stranačku knjižicu imaš. ono što ja gledam su ljudi i njihov sustav vrijednosti. Netko može bit član HDZ-a iz koje kakvog razloga, ali to ne znači da stavlja Isusa i njegovu doktrinu na prvo mjesto i mrzi sve ateiste.

Isto vrijedi i za drugu stranu.

Generalizacija je tu čisto iz činjenice da je ovo forum. Želim skratit sranja jer mi se ne da pisat opise tamo di ne treba.

@dodo
Imaš mnogo ljudi koji idu u Crkvu svaku nedjelju, pa eto frajer sjedi u Remetincu 10 godina zbog krađe 30 milijuna kuna. Jel vidiš poveznicu.

Mene boli kurac jel ti moliš isusa ili si član HDZ-a, ali činjenica je da propagiraš iste stavove koje ima Crkva, HDZ i ostatak nacionalista. I to je ono što mi smeta i to je ono što ću ti uvijek nabijati na nos što god ti pričao da jesi ili nisi.

Upravo zbog toga tvrdim da ne vidiš širu sliku nego samo ono u što 'vjeruješ'.

npr.

http://www.hcl.hr/forum/lajaonica/ixy-voli-pedere-d/msg323203/#msg323203

ja odmaram svoj slučaj. ovako rigidne stavove oko homoseksualizma može imati samo osoba koja živi u 15. stoljeću zajedno sa Crkvom.

Izdvojit ću samo neke korisnika majmun, prethodnika korisnika presveti.

"zašto se uvijek stavlja nacionalizam u isti koš sa nacizmom i šovinizmom? ja sam eto nacionalist, ali nisam nacist, niti sam neki vjernik veliki..."

"ne, ne može se jednostavno dopustiti posvajanje. nikako. djetetu je u odgoju potrebna i majčinska i očinska ruka. kako će dijete sa 2 matere ili ćaće funkcionirati normalno? sad zamisli da 2 oca objašnjavaju posvojenoj kćerki o menstruaciji. i nemojte sad o tome kako će shvatiti ovo ono kroz odgoj...
to nije to."

"to možda neki ne razumiju, ali ne možete se staviti u djetetovu percepciju gledanja i upijanja stvari kroz život. ne mogu ni ja, ali ako je već dosad uspješno odgajano dijete sa ocem i majkom, onda je očito to za dijete najbolje" (i vještice su se spaljivale tisuću godina pa to ne znači da je dobro, rekao je grga malo ispod)

"pa ja, ti i svi ovdje smo uspješno odgojeni eli, pod majkom i ocem. i što sad oćeš reći da bi odgoj uz osobe istog spola bio bolji od odgoja majke i oca?"

"ali jebate, dijete rođeno je nebrušeni dijamant :wildboy: koji će kad odraste odlučivati o svom životu. i ne može, jednostavno nemože normalno odrastati uz gej ljude. mogu oni biti dobri, krasni i sve to, ali će djetetu nedostajati posebna majčinska ili očinska strana u odgoju i odrastanju" (iako sva istraživanja ikad pokazuju drugačije)

Uglavnom ne da mi se. Ali bilo je tih tvojih bisera još tone. Ok, i meni se mogu sigurno izvuć sranja, ali realno, kako da ja, koji sam na ovom forumu sve ove godine, i koji te pratim kroz tvoje komentare i ono što pišeš iz ovog tvog glupog sranja mogu zaključit IŠTA drugačije nego da si glupa, jebena, zatucana konzerva tunjevine.

Jel sad shvaćaš da svoje mišljenje o tebi nisam stvorio na temelju govana, nego stvarnih tvojih rečenica i misli.

Eto, pa sad nek cijeli forum zaključi što ti jesi, a što nisi.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #447 : 18. Siječanj, 2013., 18:26 »
Btw, kad kažem da je karlo forser, zamijetite nevjerojatnu transformaciju u roku tri godine iz karlo podržavatelj gej brakova prema karlo "JA SAM RELIGIJA KRŠĆANSTVO" čovjeka :hihi:

mislim, ok, ljudi se mijenjaju, ali karlo nije jedan od njih. ergo, forsa.

« Odgovori #448 : 18. Siječanj, 2013., 18:36 »
Ti si najzaluđeniji nekom idejom ovdje. :wildboy:
Al baš onako, najzaluđeniji ikad, jedino je možda Mali Micek bio više zaluđen korisnosti trave u životu, ali dojma sam da si ti prešao i njegovu razinu. :wildboy:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #449 : 18. Siječanj, 2013., 18:37 »
:ave::ave: Beauverre tenzije

al realno rasprava je trebala završit onim Iksijevim gifom, ovo sve kasnije nema smisla. :wildboy:

+ što Vanja kaže malo

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9