zašto bi itko išo argumentirat protiv tebe kad si jebeno retardiran i tvoja argumentacije je detaljan osobni napad.
ajde kad si tako raspravljiv reci mi zašto to što nisu plaćeni od nikog išta znači po pitanju kvalitete? mislim nemoraš mi reć, nisi mentalno retardiran i znaš da to ništa ne znači. a to je više manje jedini tvoj argument. i da se usude pisat protiv crkve il neki kurac. baš kao i svaki kralj drugi na internetu.
jel to znači da je 4chan najkvalitetnija tiskovina elektornska? il neki pedo chanovi na toru ipak?
Ovo je u biti prvi kvalitetan komentar na cijelu priču.
Slažem se s tobom, to ništa ne mora značit, ali uopće ne znam zašto to spominješ jer ja to ni u jednom trenutku nisam rekao.
Pogledaj od početka ako mi ne vjeruješ. Ja niti u jednom trenutku nisam rekao da je index bogomdan. nego samo da je >BOLJI< od ostalih. Da za razliku od ostalih medija koji ti nude govno (sise, guzice, nekvalitetne tekstove) još sve zapakiraju u laži koje ti plasiraju oglašivači. index je jedini koji će i pod cijenu gubljena oglasa napisat kritički tekst o nekom, ako za to ima pokrića i dokaze. Ja nisam rekao da je index 100 % savršen. niti u jednom trenutku. samo ovo gore i to sam pokušao pokazat.
Također, oni jedini imaju muda pisat protiv Crkve. svi ostali manje-više spomenu hej nešto tamo se dogodilo, ali nitko nema muda doć i napisat članak poput onog kojeg sam zadnje zalijepio di otvoreno pitaju - zašto Crkva hejta zdravstveni odgoj, a onda širi propagandu kako je DIRANJE ZLO I IDEŠ U PAKAO. eto, samo to.
žao mi je zaista ako to ne shvaćate.
@freddy
pa meni ovo sve i jest zabavno jer inače ne bi bio tu. mislim, malo me živcira, ali je zanimljivo.
- ja pilim samo dok mi netko ne kaže drugačije, za razliku od mnogih često priznam grešku kad je uvidim. ovdje mi nitko nije ukazao da sam u krivu, osim u tom nekom 'osobnom ataku na dodu kojem sam rekao da je HDZ-ovac iako možda glasa za HČSP OH NE ŠTAĆEMO'. al ako ga to vrijeđa, neka mu izraste par jaja jer realno...
- ljudi se u tri godine mogu promijenit, ali karlo i dodo to nisu. zato sam izvukao stvar iz naftalina. uostalom dodo nije imao komentar niti demantij na to. valjda se slaže, nezz.
eto...