HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 206357 Hitova
*

pilip

• 1590
Odg: Vijesti
« Odgovori #480 : 18. Siječanj, 2013., 20:05 »
PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS PENIS

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #481 : 18. Siječanj, 2013., 20:06 »
:clap:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #482 : 18. Siječanj, 2013., 20:10 »
Ja samo znam da ti sereš bezeveze puno više nego što misliš, a pačaš se svega.
Ne kužim i nije me briga za pola toga što te zanima i o čemu raspravljaš, ali dosta puta sam vidio da sereš po teritoriju o kojem znam apsolutno sve, pa sam vidio koliko kenjaš gluposti.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #483 : 18. Siječanj, 2013., 20:12 »
slažem se. pretpostavljam da misliš na raspravu o dinamu i mamiću. tu sam na istoj strani ko i ti trenutačno. sorry ak sam tad gnjavio.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #484 : 18. Siječanj, 2013., 20:21 »
ja ne znam.

Evo opet. Znaš što meni kaže ovaj tvoj 'ja ne znam'. Upravo to. Da ne znaš. Da nemaš pojma što da kažeš kako bi nastavio raspravu. Isto kao i Cole. Pa obojica počnete s nekim random smajlićima i olfo 'mi smo bolji od tebe' stavom :hiha2:

Eto to samo pokazuje koliko si open-minded. Jebote al totalno si oni frajeri iz Platonove pećine koji misle da su sjene na zidu jedini svijet koji postoji i ne možeš ih razuvjerit da iza njih ljudi prolaze i bacaju sjenu.

Pošto ćeš to doslovno protumačit, kao i "ja ne znam", ne želim reći da sam te pokušao razuvjerit ili nešto, ali sam ti pokušao samo ukazat kako taj tvoj sistem rasprave izgleda s mog gledišta. Ne mislim se raspravljat, jebe mi se i za index i za jutarnji i SD i ostalo. Ne pratim posebice ništa od toga i vjerojatno si kompetentiji na tom polju od mene, nisam ništa o tome rekao. Rekao sam da ne mogu vjerovati u apsurdnost nekih stvari koje ti govoriš. Eto, toliko. Ne mislim ništa elaborirat, jer ne vjerujem da ću išta postići s tim osim potratiti vrijeme. Stvarno, nije bitno.

- ja pilim samo dok mi netko ne kaže drugačije, za razliku od mnogih često priznam grešku kad je uvidim. ovdje mi nitko nije ukazao da sam u krivu, osim u tom nekom 'osobnom ataku na dodu kojem sam rekao da je HDZ-ovac iako možda glasa za HČSP OH NE ŠTAĆEMO'. al ako ga to vrijeđa, neka mu izraste par jaja jer realno...

OVIME si pokazao da ni onaj prije post nisi u potpunosti shvatio. Nisam rekao da je to Dodu povrijedilo, vjerojatno čak i nije. Htio sam oprimjeriti taj tvoj apsurd. Kako bi bilo da ja sad kažem "Biveru ti si ionako IDS čovjek. Eto ja sam te tako odredio. Možeš ti govorit da nisi licemjer i da nisi jednodimenzionalan i 'xy uglavnom loša osobina', al ti ni sam ne znaš što si, doć će dan kad ćeš shvatit"

Jel tebi to normalan argument? Jel tebi to stvar koju bi normalno jedna osoba rekla drugoj?

Na takve mi je stvari reakcija "Ja ne znam". Ponovno, ne u smislu da ne znam, ne u smislu da sam ostao bez riječi, nego u smislu da sam u nevjerici da bi itko tako nešto govorio i bio ok s tim i ne mogu se natjerati više od toga raspravljati. Eto natjerao sam se, a da ne bih daljnje, većina ovoga što ti govorim nije vezano samo uz taj primjer nego i uz neke ostale, da nebi sad cjepidlačio i izvlačio neke pointove i pizdarije.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #485 : 18. Siječanj, 2013., 20:24 »
e fredi.

FREDI.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #486 : 18. Siječanj, 2013., 20:27 »
"ovdje mi nitko nije ukazao da sam u krivu, osim u tom nekom 'osobnom ataku na dodu kojem sam rekao da je HDZ-ovac iako možda glasa za HČSP OH NE ŠTAĆEMO'."

sad pročitaj opet i opet dok ne pročitaš što sam napisao.

prihvatio sam i ispričao se za ovo - osobni atak. nije bilo potrebe za dugim postom. jednostavno sam bio iznerviran u danom trenutku i htio sam dokazat svoj point napadom na njegovu personu. iako u principu nije bio atak aka vrijeđanje, nego samo pokazatelj zašto je njegov stav takav kakav jest.

*

Calavera

• 1911
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #487 : 19. Siječanj, 2013., 09:24 »
E fakat tko voli nek izvoli. Po meni je novinarstvo indexa na dosta primitivnoj razini jer netko tko je napisao ovo, niti je upoznat sa temeljima kršćanstva, a valjda ni sa činjenicom da te nitko ne tjera da upišeš svoje dijete na vjeronauk.

A i realno, što se tiče onoga "oni jedini imaju muda pisati protiv crkve", ako se nečija zarada mora temeljiti na tome da piše sa takvim tonom, ne samo neslaganja, nego i mržnje prema nečemu kao što je vjera općenito (jer kod indexa nije stvar samo u suprotnim stajalištima, nego je očito problem u vjeri kao takvoj), onda je po meni to stvarno žalosno.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #488 : 19. Siječanj, 2013., 09:52 »
Biveru razumiješ da index piše protiv crkve zato što je to čitano = novac. Nisu nikakvi HEROJI NOVINARSTVA PRD PRD xD, zadnja smeća su. Ja isto kao zapi, idem samo kad mi netko linka iako već iz URLa vidim o čemu je riječ...kao calaverin link npr.

index.hr/pogledajte-fotografiju-psa-s-jako-velikim-penisom-ili-mu-je-to-rep-kog-briga-jebitese

« Odgovori #489 : 19. Siječanj, 2013., 10:05 »
http://www.advance.hr/ jako rula, ali ima slabo vijesti iz Hrvatske. Plus, za neke članke treba biti pretplaćen.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #490 : 21. Siječanj, 2013., 00:31 »
čru potpisujem. dobar je advance, često obrađuje neke random teme o africi i aziji koje su nama dosta nepoznate i tako.

« Odgovori #491 : 27. Siječanj, 2013., 12:17 »
Znanstvenici uspješno pohranili 739 kilobajta u DNA i vratili ih natrag.

Jedva čekam da za par mjeseci ovo bude realnost u praksi.
Svi ćemo biti USB stickovi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Počelo je.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #492 : 27. Siječanj, 2013., 12:25 »
;_______________;

Privlačna mi je pomisao umetanja prsta u utor na računalu, gdje će mi mala iglica probušiti prst i napraviti DATA TRANSFER ;_; spreman sam podnijeti to
« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2013., 12:28 Dragster »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #493 : 27. Siječanj, 2013., 13:17 »
:hihi:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance