HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196599 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Vijesti
« Odgovori #675 : 05. Ožujak, 2013., 21:02 »
pa baš izigravaš ELTISTIČKOG RAZUMJEVATELJA sranja :tired:. Tebi ovo nije sranje, debilizam, idiotarija,,, jel? Ne zanima me kakvi su drugi preformansi. Za ovaj sam čuo, za druge ne znam. Nije riječ jel netko uvrijeđen il ne ovim lol.. Jel imaš ikakav stav, ili ćeš uvijek linijom manjeg otpora? :hiha2:

ne znaš nijedan drugi performans ikad?

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #676 : 05. Ožujak, 2013., 21:05 »
Nešto tipa ovakvo? Ne.

:hihi: koji je ovaj koza retaj iz KAŠTELA

« Odgovori #677 : 05. Ožujak, 2013., 21:13 »
retaj iz kaštela > pametni čovjek iz bosne :(

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #678 : 05. Ožujak, 2013., 21:14 »
Al baš ono, ne znam, živcira me što moram izigravati tog ELTISTIČKOG RAZUMJEVATELJA sranja, ali baš se vidi taj isprovocirani šabanski mentalitet koji se pronađe uvrijeđen ovakvim umjetničkim performansima. :wildboy:

he he

nisam uvrijeđen, samo kažem da performans nema smisla. ako tebi ima, onda neznam, uživaj. lol.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #679 : 05. Ožujak, 2013., 21:15 »

<

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #680 : 05. Ožujak, 2013., 21:52 »

:wildboy:

« Odgovori #681 : 05. Ožujak, 2013., 22:17 »
pa baš izigravaš ELTISTIČKOG RAZUMJEVATELJA sranja :tired:. Tebi ovo nije sranje, debilizam, idiotarija,,, jel? Ne zanima me kakvi su drugi preformansi. Za ovaj sam čuo, za druge ne znam. Nije riječ jel netko uvrijeđen il ne ovim lol.. Jel imaš ikakav stav, ili ćeš uvijek linijom manjeg otpora? :hiha2:

baš je otužno ovo čitati, ne samo zato što samo po sebi je otužno, nego i zato jer se ti najviše nabrijavaš na tu POZNAVANJE UMJETNOSTi spiku. :hiha:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #682 : 05. Ožujak, 2013., 22:21 »
što prdiš o nabrijavanju, neznam, totalno nebitna stvar sad :hihi:
pa reci, što misliš o performansu?

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #683 : 05. Ožujak, 2013., 22:27 »
Poprilično elokventno i artikulirano mišljenje o Mati Miš i Kovaču i dalmaciji i dalmatinskom jauku.

« Odgovori #684 : 05. Ožujak, 2013., 22:39 »

Nije uopće nebitna stvar, i ne mogu ti opisati koliko je bijedno tvoje neo-konzervativno mišljenje u smislu HU OVI PSEUDO INTELEKTUALCI NEŠTO ONDA DA BUDEM PAMETNIJI OD NJIH ČU KONTRIRAIT JOŠ DEBILNIJIM STAVOM.

Mislim ovo što je Facaa rekao, ne sviđa mi se pretjerano jer eto, TO JE PERFORMANS, i ne očekuje se da ljudi uživaju u tome nego da ih potakne na razmišljanje na inteligentan/šokantan/propitivajući način. U tom mi je smislu vrlo simpatično i podržavam.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #685 : 05. Ožujak, 2013., 23:09 »
Zadranka 40 minuta povraćala uz pjesme Miše Kovača

Zapravo, tek sam sad skužio da je članak star 3 godine :wildboy:
Znao sam da mi je nešto sumnjivo jer znam da u Zadru odavno nema radija u autobusima

koje trolanje ee

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #686 : 05. Ožujak, 2013., 23:26 »

Nije uopće nebitna stvar, i ne mogu ti opisati koliko je bijedno tvoje neo-konzervativno mišljenje u smislu HU OVI PSEUDO INTELEKTUALCI NEŠTO ONDA DA BUDEM PAMETNIJI OD NJIH ČU KONTRIRAIT JOŠ DEBILNIJIM STAVOM.

Mislim ovo što je Facaa rekao, ne sviđa mi se pretjerano jer eto, TO JE PERFORMANS, i ne očekuje se da ljudi uživaju u tome nego da ih potakne na razmišljanje na inteligentan/šokantan/propitivajući način. U tom mi je smislu vrlo simpatično i podržavam.

ne razumijem, objasnija sam prije dvije stranice poprilično jasno zašto je performans besmislen. ono, JEDNOSMJERNA okolina.
svugdi je jednosmjerna okolina i sluša se najviše ona glazba koja je karakteristična za to podneblje. logično.
debilno je to predstavljat kao neki TEROR i neku lošu stvar. tako je svugdje.
ako je teror to što se u busevima pušta narodni radio (i to nekad), onda stvarno neznam što reći na to.
OH NE PUŠTA SE DOMAĆA MUZIKA
i kao što rekoh, simbol mišo kovač je totalno promašen simbol pošto je on jako kvalitetan pjevač bio u svoje vrijeme.

« Odgovori #687 : 05. Ožujak, 2013., 23:57 »
Aha, sad mi je jasno da nisi skužio da nije riječ o pjesmi.
Ok onda, sve pet. :piva:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #688 : 05. Ožujak, 2013., 23:57 »

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #689 : 06. Ožujak, 2013., 00:21 »
Još Castro i ćao socijalizam

Ali realno, sad ću vršiti preformans kao i samoprozvana zadarska umjetnica nakon čitanja komentara kao što su:

"nikada te nećemo zaboraviti"
"poslije Tita, moj najdraži diktator"
"Hugo je umro ali Hugova vizija pravednog svijeta biti će ostvarena."

Nezz... ljudi :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9