HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196651 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Vijesti
« Odgovori #765 : 18. Travanj, 2013., 22:44 »
Pa kakav to mozak mora biti? Ne stvarno, još kužim one psihopate što ubijaju ljude da bi se nahranili adrenalinom ili strahom.
Ali ovo? Mali psić ono. :(

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #766 : 18. Travanj, 2013., 22:46 »
Ne stvarno, još kužim one psihopate što ubijaju ljude da bi se nahranili adrenalinom ili strahom.
:hihi: Pa dobro, ne bas.

Takve treba poslat na nekakvu PSIHIJATRIJU il nesto, ne samo kaznit.

*

Bellator

• *
  • 32
  • izvukla si ciglu
« Zadnja izmjena: 19. Travanj, 2013., 10:28 Bellator »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #768 : 22. Travanj, 2013., 08:29 »
tu valjda idu polušokantne stvari

18+ itd

http://www.fromthetrenchesworldreport.com/are-you-just-a-believer-or-do-you-think/41807

kad sam vidio tu sliku na jednoj od loših stranica pomislio sam samo svaka čast frajeru što je ostao pri svijesti (u smislu da bih ja umro od šoka prije nego što bi iskrvario)

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #769 : 22. Travanj, 2013., 09:04 »
Nezz ono. Idu mi na kurac ti conspiracy ljudi u zadnje vrijeme, previse ih je. Ne nuzno samo na Internetovima, hodam po jebenoj ulici i cujem ljude kako bacaju random teorije. :tired:
Kripli i njihove zavjere.

Eksplozije su kombinacija ekstremnog pritiska i u nekim slucajevima ekstremne vrucine.
Nije rijetkost da ta kombinacija cesto otkine i istovremeno spali rane do neke mjere, smanjujuci krvarenje.
Plus ono, ne znam kao bih tocnije objasnio, ali pitao bi tipa jel ikad radio pljeskavice od mljevenog mesa.

Jer ono, stisnes meso jace i drzi se zajedno. Ista stvar sa ovakvim ozljedama. Dodatna stvar sa zivim, ljudskim tkivom i misicima je sto cesto naotekne nakon ekstremnijih ozljeda, vrseci dodatan pritisak na vene i arterije, pa se krvarenje automatski smanjuje.
Ozljede i posljedice koje tip trazi u tekstu bi bile od neceg poput reza, jer ce tkivo direktno iznad reza biti zdravo i krv ce bolje teci.
Ekplozije vrse toliki pritisak na tkivo da ga prvo kompresira i zatim pretvori u kašu ili kompletno potrga tkivo, uz dodatak moguce kauterizacije ovisno o intenzitetu i tipu eksploziva.

TL;DR

Da je tip u pravu, na planeti ne bi postojala niti jedna osoba bez udova, jerbo bi svi krepali odmah po njegovom.

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #770 : 22. Travanj, 2013., 09:15 »
Ameri. :hiha2:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #771 : 22. Travanj, 2013., 09:40 »
dobro taj dio oko krepnuća unutar 2 minute je malo pretjeran eventualno jer sam čuo za puno ekstremnije ozlijede pa ljudi prežive (iako se to smatra fenomenom više manje), više me ova priča oko skrivanja tih nogu i planiranja cijele scene iziritirala mislim zašto bi to itko radio :wildboy: da motivacija za retaliaciju bude jača? jer ono, ČOVJEK JE OSTAO BEZ NOGU A ŽIVOT PRED NJIM, PRLJAVI KOREANCI KREPAJTE (ili čečenci)

između ostalih slika vidio sam još jednu gdje je noga od žene završila kod njene glave tako da prd. ne vidim smisao baš. stavio si bombu ljudima iza leđa, netko će sigurno najebati

*

pilip

• 1590
« Odgovori #772 : 22. Travanj, 2013., 11:09 »
#biver

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #773 : 22. Travanj, 2013., 11:47 »
vidi se iz aviona da je fejk

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #774 : 22. Travanj, 2013., 18:43 »
http://rt.com/usa/congress-house-bill-cispa-031/

#biver

al realno, potpuno očekivano da se ovakvi zakoni donose u jeku tragedija poput one u bostonu. pozz ;)

ja odmaram svoj slučaj :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #775 : 22. Travanj, 2013., 18:46 »
prestani trolat

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #776 : 22. Travanj, 2013., 19:02 »
:hiha2:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #777 : 22. Travanj, 2013., 20:55 »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #778 : 22. Travanj, 2013., 21:29 »
http://rt.com/usa/congress-house-bill-cispa-031/

#biver

al realno, potpuno očekivano da se ovakvi zakoni donose u jeku tragedija poput one u bostonu. pozz ;)

ja odmaram svoj slučaj :hiha:

Dobro da je CISPA predlozena davno prije Bostona, inicijalno je odbijena, ali sad doradena i progurana jer je IBM poslao hordu lobista u Kongres(nula veze sa Bostonom) i da Obama prijeti vetom na sve to skupa (doduse, veto moze iskoristit tek kad prijedlog dode do Senata).

Totalno #biver. Prestani bit retaj.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #779 : 22. Travanj, 2013., 22:04 »
Glavu su ti isprali mainstream mediji zapadne kulture :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9