HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196516 Hitova
*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Vijesti
« Odgovori #915 : 04. Listopad, 2013., 11:37 »
Jbg, nisam vidio da ima 20 stranica, mislio sam da je big book, onda razumljivo, iako u globalu bude dobrih ponuda i popusta na amazonu za kindle, pogotovo ako treba neka stručna literatura koju je teško pronaći :thumbs:

Inače, <3 gero

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #916 : 04. Listopad, 2013., 12:31 »
Nez, čitanje s elektroničkih uređaja... jeste li vi neki new age faggoti? :wildboy:

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #917 : 04. Listopad, 2013., 13:12 »
Rula papir naravno, pogotovo ako želiš nešto pokazati da imaš, ali recimo nook rula za imati pun kurac, jeftin je i ful ugodan za koristiti/čitati.

« Odgovori #918 : 04. Listopad, 2013., 13:29 »
Najgora stvar kod knjiga je to DRŽANJE ISTE OTVORENOM DOK ČITAŠ, ako ćeš pazit da je ne ispeglaš i razjebeš cilu. U ebooku takvih problema nema.

Plus, inače, jel itko ikad našao dobar način za namjestit se dok čitaš ? :(

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #919 : 04. Listopad, 2013., 13:32 »
Nez, meni rula da uvijek imam tonu knjiga uz sebe na jednom malom uređaju, pogotovo ako taj ureaj nosiš uz sebe na posao/faks/nebitno. Ono, kafa break između nečega, izvadiš elektronski uređaj, odabereš knjigu i čitaš, savršeno :hug

Normalno, fizički je onako više cool za pokazati, ali nije toliko praktično  :wildboy:

I da, za čitanje mi najbolje odgovara na stolu, s jednim laktom kao potporanj dok je u drugoj ruci topli kakao, a knjiga/uređaj je na stolu  :ementaler:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #920 : 04. Listopad, 2013., 13:37 »
te neke radnje iz reklama, vađenje ebooka na BREAKU, na kavi, između poslova, ko to radi.

za ovo čitanje na stolu na stolici nemam riječi,,,,

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #921 : 04. Listopad, 2013., 13:37 »
Knjige je najbolje čitati u krevetu, pred spavanje, u bilo kojem položaju... i to isključivo ako su prave knjige, po mogućnosti hard cover :hiha:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #922 : 04. Listopad, 2013., 13:58 »
Nez, upravo ovo što Gero kaže, nekako me krevet previše uljulja za čitanje :hiha:

Osobno najkvalitetnije i najviše čitam uvijek za stolom, nez zašto :hiha2:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #923 : 04. Listopad, 2013., 14:08 »
Rendom beletristrika -> na WC-u
Kratka poezija -> bilo gdje rendom
Interesantna publicistika ili stručna knjiga -> prija spavanja u krevetu

To je način na koji ja rolam. :pimp: Pozz. ;)

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #924 : 04. Listopad, 2013., 14:22 »
u teoriji je najbolja poza u krevetu nasoljen na jastuke uzdignute al realno zaspiš odmah.

umra sam jebem ti oči :hihi:

Inače nezz, kako sam u Grazu pa znam da ne znam nikoga i nitko me ništa ne pita nije mi bio bed otići na KAVU XD i čitati, baš kul bude. I na rendom klupicama isto, samo mi još fali karirana košulja i rahitične noge da budem stereotipni nešto.
Izuzev toga, na moru volim čitati, to sranje rula, u krevetu potrbuške, ne možeš držati knjigu od 666 kila u rukama ,,,,,,,,
Faks literaturu i knjige obavezno u knjižnici jer realno tamo baš moraš učiti, nema interneta i sranja,,,,,
ps,
vidi se da pilip nije pravi sladokusac knjiga, jer pravi uživatelji tog magičnog papira nikad si ne bi dopustili da u šlampavim okolnostima involviraju svoje čitalačke osjete,,,,,

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #925 : 04. Listopad, 2013., 14:36 »
nisam nikad proba učit u mrtvoj knjižnici, a baš dosta ljudi znam koji govore da se jedino tamo mogu skoncentrirat. meni odbojno to sranje djeluje, imam neke RITUALE kod učenja, prošetat svako toliko, vidit šta ima u frižideru lol, nekad ponavljat naglas ;(

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #926 : 04. Listopad, 2013., 18:04 »
Nije mu loš nego ga nema. Pajko samo glumi kulera, on je mlad i poseban, voli osjećaj tvrdih korica i miris starog papira.

nije to nikakvo kulerstvo, probao sam na tabletu čitat knjigu i užasno su me bolile oči,,,,
bolje je knjiga, prije spavanja u nekom polusjedećem položaju ili u fotelji sa šalicom čaja :geek:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #927 : 04. Listopad, 2013., 18:09 »
Netko je prije spomenuo čitanje knjiga u javnosti... nezz kako bi se sa svojim Mussolinijem mogao pojaviti u kafiću i naručiti veliki bez da me ljudi gledaju kao da sam nenormalan :hihi:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #928 : 04. Listopad, 2013., 18:41 »
o čemu pričaš, ne kužim?

« Odgovori #929 : 04. Listopad, 2013., 18:50 »
I onda on meni kaže da sam seljačina.

Jebem ti mater jadniče jadni.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9