HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196564 Hitova
*

Suhi pršut od svinje

• *
  • 69
  • PERMANENT BAN
Odg: Vijesti
« Odgovori #1095 : 28. Studeni, 2013., 01:07 »

« Odgovori #1096 : 28. Studeni, 2013., 01:07 »
Hey ja sam podržao prije par strana Švicarce al nisam rekao da je omjer 1:12 baš ta brojka koja mora biti.
PRINČE nitko tu ne govori da mi imamo rješenje i da ga mi znamo samo impliciramo da bi bilo vrijeme ako već svi znamo da nije fer i osjećamo da nije fer da se neki kurac i promijeni :wildboy:

btw multinacionalna korporacija. Te riječi. Kaj nisu u svakom SF filmu 70-ih i 80-ih te riječi bile najveće zlo i uvijek su te korporacije značile kraj svega xd. Šalu na stranu malo.
Nadalje mogu argumentirat pomalo i seljački ali i dalje realno držeći se smjernice za mrvicu skromniji život: Šta će tebi ili nekome 24k kuna ili 30k ili 50k mjesečno. A ?
Ajde molim te reci mi šta će ti toliko love. Trebaš jahtu, bazen ?
Koji će tebi kurac 50k mjesečno. Isto tako bio "on" političar, član uprave ili predsjednik uprave. šta će mu koji mrtvi kurac 50k kuna svaki mjesec ? :wildboy:
I nemojte mi molim vas s time o njemu ovisi tisuće ljudi. Pa da čim je umro Jobs apple se raspo i svi su dobili otkaz ?
Firme mogu poslovat i da im svaki dan mijenjaš direktora ono o čem ljudima ovisi plaća je upsjeh nekog posla, partnerstva dogovora bla bla a.

Sad ćeš opet argumenti su ti glupi al bmk šta će ti koji kurac 30 000 kn mjesečno.
Valjda da te učini još pohlepnijim...

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1097 : 28. Studeni, 2013., 01:09 »
:tired::fpalm:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #1098 : 28. Studeni, 2013., 01:10 »
:ave: :ave: :ave:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #1099 : 28. Studeni, 2013., 01:15 »
Koji će tebi kurac 50k mjesečno. Isto tako bio "on" političar, član uprave ili predsjednik uprave. šta će mu koji mrtvi kurac 50k kuna svaki mjesec ? :wildboy:
I nemojte mi molim vas s time o njemu ovisi tisuće ljudi. Pa da čim je umro Jobs apple se raspo i svi su dobili otkaz ?
Firme mogu poslovat i da im svaki dan mijenjaš direktora ono o čem ljudima ovisi plaća je upsjeh nekog posla, partnerstva dogovora bla bla a.

:fpalm: :fpalm: :fpalm:

« Odgovori #1100 : 28. Studeni, 2013., 01:15 »
Jadran jel fejspalm za mene, papu ili pršuta ? :hihi:

Btw kaiser šta si ti sad tu došo fejspalamat ?
neki dan si štitio multikorporacije tipa Nestle jer hej zarađuju milijarde i odmah su valjda super zbog toga.
A isti taj Nestle privatizirao vodu i u regijama ju prodaje flaširanbu trostruko skuplje.
Naravno opet ja zaslužujem fejspalm a to je odličan marketinško/ekonomski trik ?

kaj ja znam evo sličnosti u nas xd
http://dalje.com/hr-hrvatska/stipe-petrina--pocinje-privatizacija-vode-a-mi-smo-zaokupljeni-gej-brakom/490549
« Zadnja izmjena: 28. Studeni, 2013., 01:19 MaliMicek »

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #1101 : 28. Studeni, 2013., 01:18 »
Šta će novci uopće ikome to samo kvari čovjeka dosta je samo kruha i vode,,,

*

Suhi pršut od svinje

• *
  • 69
  • PERMANENT BAN
« Odgovori #1102 : 28. Studeni, 2013., 01:18 »
micek, nice try bič  :mrgreen:

« Odgovori #1103 : 28. Studeni, 2013., 01:21 »
Naravno da tribaju šoldi Duksy ali čovjek koji drži do sebe kao do poštena čovjeka negdje mora povuć granicu.

btw zašto ja sad ispadam toliko glup, zar govorim toliko krivo da zaslužujem osude takve zar širim zlo ili nešto što ne valja, zašto je u redu to što je vama u redu, zašto postoje ljudi nakon svega što vide oko sebe koji i dalje vjeruju u neke vrste podjele i ekonomije.
Ne kažem da sam u potpunosti u pravu al vi bi se smijali i Isusu u facu da vam siđe s nebe jebem vam sve :wildboy:
« Zadnja izmjena: 28. Studeni, 2013., 01:26 MaliMicek »

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #1104 : 28. Studeni, 2013., 01:23 »
Btw kaiser šta si ti sad tu došo fejspalamat ?
neki dan si štitio multikorporacije tipa Nestle jer hej zarađuju milijarde i odmah su valjda super zbog toga.
A isti taj Nestle privatizirao vodu i u regijama ju prodaje flaširanbu trostruko skuplje.
Naravno opet ja zaslužujem fejspalm a to je odličan marketinško/ekonomski trik ?

kaj ja znam evo sličnosti u nas xd
http://dalje.com/hr-hrvatska/stipe-petrina--pocinje-privatizacija-vode-a-mi-smo-zaokupljeni-gej-brakom/490549
JAO, PROKLETI NESTLE, KAKO MU JE PALO NAPAMET PRODAVATI VODU, U ZNAK PROTESTA OD SADA PIJEM SAMO KOKAKOLU :ave: \:D/ :ementaler: :hug :piva: :clap:

« Odgovori #1105 : 28. Studeni, 2013., 01:29 »
Kako sereš to nisu istine. A da ti dođu u Bosnu i nekim čudnim zakonom/dogovorom zatvore tvoj izvor lol i zatvore pipu i kažu mrš u dućan ako si žedan. :mrs:
Okej pretjerujem u zajebanciji ali eto to je problem svega jebemu mater kaiser...ono privatizirana voda :wildboy:
Pa jel na ovome svijetu išta došlo od Boga/majke prirode ili vanzemaljaca šta si čovjek neće prisvojit i pokušat zaradit na tome ? Očito neće....
nitko ne bi trebao prodavat mrtvu hladnu vodu nikome jebemu, pa dokle ćemo doć ako sve privatiziramo ? Jel zrak idući ?
kakve ofce....
« Zadnja izmjena: 28. Studeni, 2013., 01:31 MaliMicek »

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #1106 : 28. Studeni, 2013., 01:33 »
Dok ne počnu naplaćivati kišnicu siguran sam, budući da moja kuća ima bunar s dobrim filterim :thumbs:

« Odgovori #1107 : 28. Studeni, 2013., 01:35 »
Drago mi je zbog tebe al  i to je mrvičan problem zar ne ?
"Boli nas tuki dok voda tj poplava ne dođe do mog brda way of thinking."

Al šta ćemo onda ?
ma zapravo laku noć jbt :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1108 : 28. Studeni, 2013., 01:39 »
:hihi:

*

kaisersephirot