HCL.HR

Vijesti

• 1655 Odgovora
  • 196463 Hitova
Odg: Vijesti
« Odgovori #1170 : 01. Prosinac, 2013., 21:47 »
kako ne,,,
38% ljudi je pristupilo referendumu

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1171 : 01. Prosinac, 2013., 21:50 »
ae,,

ovo je do 16h :hiha:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1172 : 01. Prosinac, 2013., 22:08 »
Zapravo sam pozitivno iznenađen razinom izlaznosti - izgleda da je ovaj referendum u narodu shvaćen kao izrazito potreban, a ne kao "trošak od 47 mil. kuna"
Daj Bože da se trend nastavi i na drugim izborima pa da se bezveze ne troši papir na listiće koji će ostati prazni

« Odgovori #1173 : 01. Prosinac, 2013., 22:16 »
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/302000/Vukovarski-stozer-misli-da-je-prikupio-dovoljno-potpisa.html

ae,,

kakva su vaša razmišljanja u vezi ovoga? po meni, zaustaviti što prije, jer ovo bi bio klasičan knockout hrvatske nacije. ne mogu vjerovati jednostavno da netko može i potpisati te peticije. što je sljedeće? ukidanje prava glasa ženama,,,,, crnci postaju robovi,,,,

dodatak - inače je matija babić kreten realno, ali s ovim se ne mogu složiti više

Matija Babić
2 hours ago near Zagreb
Dajte nemojte me jebat i trošit četrdeset milijuna po četrdeset milijuna. O tome ko se s kim jebe, pa o tom ko kojim pismom piše... Daj raspišite jedan jedini koji će odgovoriti na sva pitanja na koja tražite odgovor: hoćemo li kao četrdesetprve pobit sve osim čistih Rvata Katolika!? Ajmo bit iskreni, Rvatine ionako već imaju "konačan odgovor".
« Zadnja izmjena: 01. Prosinac, 2013., 22:19 Đođo_Mođo »

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1174 : 01. Prosinac, 2013., 22:24 »
što je sljedeće? ukidanje prava glasa ženama,,,,, crnci postaju robovi,,,,

jel ovo neka šala

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1175 : 01. Prosinac, 2013., 22:25 »
pa tako idiotski referendumi se moraju ukinuti dakako. pitanje je kako definirati taj idiotizam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ali da, želim referendum protiv ovakvih općih referenduma,,,,,,

i da se željki markić ukine pravo govora jer je odvratna xD

« Odgovori #1176 : 01. Prosinac, 2013., 22:27 »
što je sljedeće? ukidanje prava glasa ženama,,,,, crnci postaju robovi,,,,

jel ovo neka šala
naravno da je, al prvo s ovim referendumom smo smanjili prava homoseksualcima, ovim bi smanjili prava nacionalnim manjinama, sad se pitam kaj je onda sljedeće

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1177 : 01. Prosinac, 2013., 22:35 »
nisu smanjena baš nikakva prava, zapravo je sve ostalo isto kao i zadnjih 10ak godina otkad u obiteljskom zakonu
stoji definicija braka kao takva.
 + uvjet da sklapatelji budu suprotnog spola. mislim da je to i uvedeno u vrijeme sdp-ove vlasti. XDDD

naravno, ovim neću stati na ijednu stranu jer nije ni potrebno u ovom trenutku. samo je eto, smiješno da se to prešućuje.

što se tiče ćirilice, što da ti kažem, ne slažemo se. normalno da nitko ne želi još jedan referendum oko toga, al eto, da je kojim slučajem VLADA razumnija,
i da makne ćirilicu iz vukovara do toga nebi ni došlo.
« Zadnja izmjena: 01. Prosinac, 2013., 22:36 presveti »

« Odgovori #1178 : 01. Prosinac, 2013., 22:57 »
nisu smanjena baš nikakva prava, zapravo je sve ostalo isto kao i zadnjih 10ak godina otkad u obiteljskom zakonu
stoji definicija braka kao takva.
Da, točno, no ovime su se zatvorila vrata da jednoga dana (možda za tjedan dana, mjesec dana, godinu dana...) homoseksualci sklapaju BRAKOVE. U biti, slažem se, ovime teoretski gledano nije nitko izgubio ništa, osim što se neće moći sklapati BRAKOVI, već PARTNERSTVA, no hajde. Međutim, u praksi izgubili smo puno toga. Ponovit ću se, stvorena je loša slika o Hrvatskoj i njenom društvu i mislim da je ovo povratak 50 godina unazad. Dok zapadni svijet korača prema naprijed, mi skačemo prema nazad.... A toliko se trudimo biti "zapadnjacima"...

što se tiče ćirilice, što da ti kažem, ne slažemo se. normalno da nitko ne želi još jedan referendum oko toga, al eto, da je kojim slučajem VLADA razumnija,
i da makne ćirilicu iz vukovara do toga nebi ni došlo.
Zašto bi ju maknula? Zašto se u Vukovaru ne bi provodili zakoni Republike Hrvatske? Apsolutno sam protiv micanja ćirilice u Vukovaru. Kada već dvadeset godina Vukovar nije određen mjestom posebnog pijeteta, onda ne treba niti sada. Btw, u Vukovaru su već godinama postojale ćirilične ploče i nitko ih nije ni pipnuo do prije mjesec dana. Također, stožer za obranu bla bla si uzima prevelika prava. Oni bi imali smisla da smo u NDH, no zapravo oni nemaju nikakva prava. I ako se jedan Bojan Glavašević, čiji se otac spominje za legendu Vukovara i čiji je otac ubijen na Ovčari, zalaže za ćirilicu i multikulturalni Vukovar onda mislim da to ima neku težinu. Ukratko, zakoni i ustav su takvi kakvi jesu i svaka manjima u RH zaslužuje ista prava, bio on srbin, bosanac, gay, pravoslavac, musliman, talijan, mađar...

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #1179 : 01. Prosinac, 2013., 23:09 »
Jedina je istina da do ovog referenduma nije trebalo doći. Pitanje je postalo apsolutno nebitno u svemu ovom, pogotovo zato jer većina ljudi, uključujući pedere, nema pojma za što glasa. Ono čega me jedino strah da ljudi koji jesu imali smislene argumente za za su u strašnoj manjini od homofoba i kršćana koji misle da su išta postigli/dokazali ovim. Također, Željka Marković kao nekakav relevantan politički akter, sjebano. Bah.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1180 : 01. Prosinac, 2013., 23:18 »
što se tiče loše slike koju će nam ovo priuštiti, neznam baš.
loša slika u smislu da je ovo izboreno uz ovakvu veliku pompu - referendumom, to možda da.
uostalom, o slici hrvatskog društva izvan hrvatske će odlučivati društvo koje nije ništa bolje od našeg.

amerika u većini svojih zemalja ima zabranjen istospolni brak, pa eto, nikom ništa.
samo smo mali i nikakvi pa nas mogu jebat kako god žele.

*

manjamax

• 852
  • Cro Sim Racing Forum
Vijesti
« Odgovori #1181 : 01. Prosinac, 2013., 23:21 »
pa tako idiotski referendumi se moraju ukinuti dakako. pitanje je kako definirati taj idiotizam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ali da, želim referendum protiv ovakvih općih referenduma,,,,,,

i da se željki markić ukine pravo govora jer je odvratna xD
Ovo je DEMOKRACIJA.Ovdje,nažalost svi imaju pravo glasa.Što je tebi žena skrivila.Ako ti moraš i možeš svoje glupo mišljenje podijeliti sa svima može i ona.Ima dvoje dijece i fakultet završen.
Najjači mi onaj pisac Predrag Raos.Kraljina. :clap
« Zadnja izmjena: 02. Prosinac, 2013., 00:06 manjamax »

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1182 : 01. Prosinac, 2013., 23:26 »
Bar ovaj mali retajmax nije potvrdio svu glupost koju mu je ekipa djelomice čak i neopravdano pripisivala. Ali dobro, i ja sam imao slično mišljenje i mentalni sklop u tim godinama tako da postoji ipak kakva takva šansa da neće ostati na toj razini.

Jedina je istina da do ovog referenduma nije trebalo doći.

+1

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1183 : 01. Prosinac, 2013., 23:49 »
Nekad sam bio u jezgri BBB, rasista, homofob i debil, danas ništa od toga i sramim se svih ovih 962.665 koji su nas bacili unazad iako je ovo bila prilika da CRO bar malo pokaže da nismo balkansko govno.
Svi su moralne vertikale, dok se ne radi o njihovoj guzici.
Samo bih volio da sve ove ZA njihova djeca iznenade šokom, e ćale ja bum se jeba ka peder.

:winknkiss:

*

manjamax

• 852
  • Cro Sim Racing Forum
« Odgovori #1184 : 01. Prosinac, 2013., 23:51 »
Ti nisi normalan....

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9