HCL.HR

Zašto najviše rulamo - generacija osamdesetih

• 145 Odgovora
  • 16965 Hitova
*

Qupo

• *
  • 52
Odg: Zašto najviše rulamo - generacija osamdesetih
« Odgovori #60 : 03. Ožujak, 2010., 19:20 »
 :ementaler:

jel se ti to osjećaš diskriminirano?
Ae, nemoj. Nisam rekla da su svi takvi, to sam samo ja imala sreće dolaziti u kontakt s delikventima.

+

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/maturanti-skola-je-dosadna-hocemo-facebook-i-laptope.html
:)

« Odgovori #61 : 03. Ožujak, 2010., 19:23 »
Ane nije dosadna. Pogotovo kad ti profesor iz predmeta dijagnostika i održavanje uređaja sat i pol propovijeda o utjecaju ionizacije na RAM memoriju. Samo jedan od primjera, jel.

Pola predmeta je nepotrebno/beskorisno. Ova država pod hitno treba reformu školstva.

+ Ovo su ionako retaji, naravno da bi oni FEJSBUK i derkka durr. Barem takva nije većina Hrvacke i ne samo maturanti.  :wildboy:
« Zadnja izmjena: 03. Ožujak, 2010., 19:25 tetronic »

« Odgovori #62 : 03. Ožujak, 2010., 19:24 »
qupo, šuti. :(

*

Qupo

• *
  • 52
« Odgovori #63 : 03. Ožujak, 2010., 19:25 »
Da, zaključila sam je to najpametnije.  :wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #64 : 03. Ožujak, 2010., 19:37 »
Da, zato što je antička povijest najvažnija stvar u strukovnim školama, kao i cjelokupna povijest.

Pa ono, ak ideš u strukovnu ne mora po defaultu značit daš bit kripl. :wildboy:

« Odgovori #65 : 03. Ožujak, 2010., 19:42 »
Bar si skužio poantu.  :wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #66 : 03. Ožujak, 2010., 19:57 »
Meh. Uvijek isto. Niko nigdje ne želi učiti jer je to sve dosadno. Pa si briju ne treba nam to bla bla.

Jebemu, nedavno čitao u govnima od dnevnih novina da su ozbiljno razmišljali ovi u ministartstvu da ukinu matematiku i fiziku. Jer, kao, đaci se bune da im je teško. Mislili spojiti to u neki lajt znanost predmet.

Pa jebemu sve. :wildboy:

« Odgovori #67 : 03. Ožujak, 2010., 20:01 »
oftopik ste. al strukovne škole su mrtvo govno. a ono, ekipa iz općih gimnazija je još 3 puta lošija neg ja iz očajne strukovne, tako da i one sišu.
sveukupno, cilo školstvo siše.

« Odgovori #68 : 03. Ožujak, 2010., 20:04 »
Čru.

@Facaa: Opet se radi o istoj ekipi. Al' opet, stvarno, što će meni mrtvi limesi, derivacije, funkcije i sl. u životu. Dobro je znati hej. Smjerovi bi se trebali podjelit u više grana, smanjit nepotrebno gradivo, napravit normalne predmete. Na gore navedene stvari samo upozoriti, da se može razumjeti cjelokupna matematika/znanosti u kojima se koriste.
« Zadnja izmjena: 03. Ožujak, 2010., 20:07 tetronic »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #69 : 03. Ožujak, 2010., 20:13 »
Ali, ali...matematika = sve. Bez imalo pretjerivanja.

Fkors, najveći je problem u profesorima koji ne znaju približit predmet đacima.
Al s druge strane, rade za minimalac u očajnim uvjetima. Pa ono. Kakva plata takva i usluga, jel.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #70 : 03. Ožujak, 2010., 20:17 »
Čru.

@Facaa: Opet se radi o istoj ekipi. Al' opet, stvarno, što će meni mrtvi limesi, derivacije, funkcije i sl. u životu. Dobro je znati hej. Smjerovi bi se trebali podjelit u više grana, smanjit nepotrebno gradivo, napravit normalne predmete. Na gore navedene stvari samo upozoriti, da se može razumjeti cjelokupna matematika/znanosti u kojima se koriste.

To se i ja pitam.
Al ono, mislim da nije stvar matematike da ti to znaš jel će ti to trebat/ne trebat u životu, već jednostavno da ti probudi i razvija mozak na nekakvo logičko, napredno razmišljanje.
A i trebaju nešto čime će rušit studente i skupljat pare  :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #71 : 03. Ožujak, 2010., 21:36 »
Čru.

kad bi se smanjilo gradivo na samo bitno, nebi se ni to učilo kako spada, a to znači da bi se još manje i znalo. neće uče đaci, neda im se, lijeni su. i još k tome uvijek krive drugoga za svoj neuspjeh.

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #72 : 03. Ožujak, 2010., 22:16 »
dobro, ne jebite me s tim šemama, '91 sam i sva sam ta govna radio. i turbo limač i lopova i milicajaca i balun sa starijima ( pa pobrat balun u glavu il neki kurac, uglavnom bi najebao). tamaguči mi doduše nikad nije bio napet. mrtvo govno za žene.

kompjutori su ionako tek kasnije došli, ono, 7-8 razred i to.  mislim imali su ih ljudi i prije al nisu bili kul i urbani nešto. nfs underground je kriv.

+1

Neg, erotski časopisi  iz kraja osamdesetih prepuni žena sa povećom vegetacijom.
Sjecam se, a devesprvo sam godište, kako je stari bio zvao doma s bojišta il štaveć, a imao sam 3 god brijem. <3

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #73 : 03. Ožujak, 2010., 22:53 »
vaša generacija rula najviše zato što ćete umrijet prije, možda nećete doživit sva govna koja mlađe generacije budu morale, npr. zombi apokalipse, rat za vodu, dolazak svemiraca, etc  :(

« Odgovori #74 : 03. Ožujak, 2010., 22:54 »
:))))))

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9