Banke nemaju veze s ovim o čemu govorim, il bar mislim tako. Netko napravi kaznu, ona košta 800 kuna. Može birati; platiti kaznu, biti u zatvoru, ili šljakati u Caritasu.
:tired:
Država mu ne da na ruke?
Čekaj malo.
10 000 kuna.
Mjesečno.
...
ZARADE
Prosječna plaća u studenome na godišnjoj razini nominalno veća 5,2%
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB - Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za studeni prošle godine (2009., op. mene) iznosila je 5.397 kunaBokte ubio. Pa ne da im daju na ruke nego im suptilno (i ne toliko suptilno) govore: ''Budite kriminalci, jer zločin se isplati.''
Po meni, i dalje previše. Je da vrijedi samo za prekršajne, ne i za kaznene prijave, ali i dalje je to jebeni luksuz. Frajer ovdje ima 800 kn kazne. Realno, što njega boli ona stvar što će tri dana (

) tri dana jebote, šljakati u Caritasu ili jesti kuhane hrenovke, jebote, jebote ono, to ne da nije kazna nego ga još i hrane jeboteled.
Point zatvora kao takvog neće normalnoj osobi dati prostora za razmišljanje platiti takvu kaznu ili ne, al za sve ove koje ne diraju stvari koje su ovdje naveli konjina szyz i dragster nije ni briga na kraju krajeva, jer zaraditi se uvijek može.
300.
Kuna.
:tired:
Nek mi netko objasni, molim, najiskrenije.