RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Jadran - 26. Siječanj, 2012., 15:22Citat: Ementaler - 26. Siječanj, 2012., 11:41Citat: Jadran - 26. Siječanj, 2012., 11:09bnet je okej stvarno. imam i telku, net, i telefon. računi su bjedno mali a net ide savršeno, nekad usporava al mislim da je to do moje wifi ANTENE. Kakav ti je Download/upload? Brzina mislim, razmišljam si preć na to.Nezzz. brz je =) Torenti idu tisucu kilobajta u sekundi!aj isključi torente i sve pa http://www.speedtest.net/zanima me aploud, ne daunloud.
Citat: Ementaler - 26. Siječanj, 2012., 11:41Citat: Jadran - 26. Siječanj, 2012., 11:09bnet je okej stvarno. imam i telku, net, i telefon. računi su bjedno mali a net ide savršeno, nekad usporava al mislim da je to do moje wifi ANTENE. Kakav ti je Download/upload? Brzina mislim, razmišljam si preć na to.Nezzz. brz je =) Torenti idu tisucu kilobajta u sekundi!
Citat: Jadran - 26. Siječanj, 2012., 11:09bnet je okej stvarno. imam i telku, net, i telefon. računi su bjedno mali a net ide savršeno, nekad usporava al mislim da je to do moje wifi ANTENE. Kakav ti je Download/upload? Brzina mislim, razmišljam si preć na to.
bnet je okej stvarno. imam i telku, net, i telefon. računi su bjedno mali a net ide savršeno, nekad usporava al mislim da je to do moje wifi ANTENE.