HCL.HR

Torrent

• 350 Odgovora
  • 141963 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Re: Torrent
« Odgovori #15 : 21. Studeni, 2008., 09:23 »
E ljudi imam jedno pitanje vezano uz torrent,naime imam account na torrentleech (dala mi ga jedna cura i ona ga koristi),i sad ja se ulogiram na sajt i sve okej,sve radi.....nego ja skinem onaj torrent file i stavim u program torren da počinje skidati i on ga učita u programu ali mi stavi crvenu strelicu i nikako da krene download, ajd mi recite zašto???hvala

- možda ti je ratio prenizak pa ti tracker ne dopušta skidanje
- ako si u uTorrent-u, probaj otvoriti tab "Trackers" pa desni klik na prikazano i update tracker (banalno, ali mi je par puta znalo upalit)
- daj mi pozivnicu za torrentleech  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #16 : 21. Studeni, 2008., 14:57 »
E ljudi imam jedno pitanje vezano uz torrent,naime imam account na torrentleech (dala mi ga jedna cura i ona ga koristi),i sad ja se ulogiram na sajt i sve okej,sve radi.....nego ja skinem onaj torrent file i stavim u program torren da počinje skidati i on ga učita u programu ali mi stavi crvenu strelicu i nikako da krene download, ajd mi recite zašto???hvala

Loginiraj se na torentleech, skini torent, pokreni ga u torentu i onda pocni skidat bez da gasis browser u kojem si loginiran na TL

Pa javi ak radi ovak, malo mozda smjesno al jebiga

*

team_ware

• **
  • 405
  • *** Monster Energy ***
« Odgovori #17 : 21. Studeni, 2008., 15:01 »
ma evo došo iz škole i probam,ne radi......mislim da je ovo s ratio jer ova cura nije ništa uplovdala jer sam taj account dobio od nje jučer tek.....

*

team_ware

• **
  • 405
  • *** Monster Energy ***
« Odgovori #18 : 21. Studeni, 2008., 15:04 »
e da kako da dignem taj ratio da mogu skidati??????? :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #19 : 21. Studeni, 2008., 15:34 »
Pogledaj FAQ, ili prolistaj forum... možda imaju kakve bonuse, npr prisustvo na ircu ili tako nešto... ne uploadati na torrentleechu nije dobro  :thumbs:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #20 : 21. Studeni, 2008., 15:55 »
Moraš uplaodati i seedati nakon što skineš. Mislim, ne moraš ak imaš frenda koji ti "zna sredit "ratio  :mrgreen:

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #21 : 21. Studeni, 2008., 21:57 »
Uhvate takve svako toliko.

Moj savjet za takve, pošto ja osim TLa koristim i jedan sličan njemu samo za XXX, di isto mora ratio biti dobar.

Skinem cca 5gb, i onda 2 dana preko noći, i preko pola dana dok me nema pustim da se uploda...

Savjet za podizanje ratio ti je naći nešto di najviše ima seedera (npr. neki novi film) i onda skinuti samo sample, i to seedati  :piva:

*

noda

• 2547
« Odgovori #22 : 22. Studeni, 2008., 10:49 »
I bilo bi jebeno da t-com povisi brzinu uploada, jer za nas na osnovnoj brzini je uploadanje jednako pisanju krvi.

*

bule_himself

• 873
  • Tehnička služba
    • Webstudio Emma
« Odgovori #23 : 22. Studeni, 2008., 11:19 »
Nije da ne postoji program za fejkat ratio  :clap:

*

bule_himself

• 873
  • Tehnička služba
    • Webstudio Emma
« Odgovori #24 : 22. Studeni, 2008., 12:54 »
Ratiomaster

*

noda

• 2547
« Odgovori #25 : 22. Studeni, 2008., 12:57 »
Pa na TL-u provjeravaju kolko sam ja upucen, i ako te skuze da sjebavas ratio, benaju i tebe i onog ko ti je dao invite.

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #26 : 22. Studeni, 2008., 13:29 »
skinuo samo 2gb otkad sam dobio acc i fejkao toliko, nisam otkriven :wildboy: možda ne valja pretjerivat s brzinom uploada (ja stavim da mi randomizira svakih pola sata, od 80 do 100), ili sam možda premalo skinuo/uploadao da bi me uhvatili :wildboy:

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #27 : 22. Studeni, 2008., 13:29 »
Ja na TLu fejkam.Mislim,pretpostavljam da obično banaju šabane koji idu fejkati torrente koje nitko ne leecha,ili one s malim brojem seedera. :thumbs:

I da,nisam ni ja baš previše skinuo.11GB DL i 18GB UL.
« Zadnja izmjena: 22. Studeni, 2008., 13:32 Điz »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #28 : 22. Studeni, 2008., 14:37 »
A ništa, budući da mi je upload onako 10kbps maksimalno, a download oko 200, posegnut ću za ratiomasterom

*

team_ware

• **
  • 405
  • *** Monster Energy ***
« Odgovori #29 : 23. Studeni, 2008., 12:46 »
kako i meni download 1mbit a upload 60kb :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9