Ne, ne tražim da netko Googla za mene "top 10 android app" ili nešto slično, želim osobne preporuke vlasnika nekog Android mobitela.
Osobno koristim sljedeće aplikacije:
Handcent SMSOdlična aplikacija za hendlanje SMS-a.
Puno bolji pregled SMS-a u onim baloncicima.
Kada ste unutar neke druge aplikacije ili igre iskoci vam popup u kojem mozete odmah procitat i odgovorit na sms - brutalno.
Advanced Task KillerAplikacija koja s jednim klikom ubije sve ostale aplikacije koje zagušuju memoriju
Full Screen CallerSvim kontaktima možete dodijeliti high res slike, cim vas zove prikaze se slika preko cijelog ekrana.
Igre koje igram:
Abduction!Nešto tipa dudl jump, jako zabavna igra.
Naginjanjem mobitela u lijevo ili desno upravljate kravom i skačete po platformama do vrha.
Angry BridsKada sam ja čitao o ovoj igri svi su pisali "nema se što za reč o ovoj igri, fenomenalna je"
Ok, boli me kifl jel fenomenalna ili ne, daj mi opis.
Dakle, nešto kao pocket tanks. Imate pračku, u njoj kokoš i onda s time gađate kuću sa svinjama.
Iako zvuči jednostavno, igra je ful zabavna i nekad sam jedan level znao igrat po 10min, odnosno dok ne uspijem srušit kuću i poubijat sve svinje
Ninja JumpUpravljate s malenom NINDŽOM i idete prema vrhu, skačete s jedne strane na drugu i pazite na neprijatelje. Usput se možete pretvarati u pticu, šuriken i te gluposti. Zanimljiva i također zarazna.
Robo DefenseTowerDefense igra, u početku zabavna i zarazna, ali nakon što se skuži kako varat postane dosadna.
No svejedno ju tu i tamo zaigram na 20min

Duje i ekipa's?