HCL.HR

iPhone ili android?

• 73 Odgovora
  • 20096 Hitova
Odg: iPhone ili android?
« Odgovori #45 : 10. Siječanj, 2013., 19:31 »
Zaboravio sam jedan plus iPhonea - vlasnici iPhonea jebu.

šteta što nemamo provalu mjeseca :hiha:

HAHAHAHHAHAHHAHAHA :)

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #46 : 10. Siječanj, 2013., 19:37 »
Nije. Internost. :hiha:

« Odgovori #47 : 15. Siječanj, 2013., 16:06 »
Eto da se javim, maskica je već stigla no mob 17-18.1, pa ću vam ga slikat malo <.< .
Ako koga zanima uz ugovor i sve došlo me je 2100kn na ruke, mislim...

*

disc0

• 3069
« Odgovori #48 : 15. Siječanj, 2013., 17:36 »
A sto si uzeo na kraju?
Ja evo neki dan ubo i5 novi ''vakumirani'' star 2 dana za 3600.
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2013., 17:50 Disc0 »

« Odgovori #49 : 15. Siječanj, 2013., 17:50 »
Ja sam i5 za 2100kn, kao što sam rekao. Izgleda da sam bolje od tebe prošao <.< .

*

disc0

• 3069
« Odgovori #50 : 15. Siječanj, 2013., 17:51 »
Ja sam i5 za 2100kn, kao što sam rekao. Izgleda da sam bolje od tebe prošao <.< .
Ja nemam nikavih ugovora na x godina :kava:
Prepaid all the way. :thumbs:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #51 : 16. Siječanj, 2013., 23:44 »

Prepaid je nešto najgore na smartphoneu, ikad.

Sjecam se hrpe scena, ono, 2 ujutro, zapeo si, baš tad trebaš nekog nazvat/pogledat mapu, heh, nejde, imaš još 50 lipa.
Ili sam taj osjecaj "joj necu sad ic surfat, potrosit cu si megabajte, budem kasnije"

Kurca, radije imam pretplatu i znam da mi je mob uvijek dostupan, a ne se šlepat s 50 kuna bonovima tjedno.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #52 : 17. Siječanj, 2013., 06:51 »
X

*

disc0

• 3069
« Odgovori #53 : 17. Siječanj, 2013., 11:11 »

Prepaid je nešto najgore na smartphoneu, ikad.

Sjecam se hrpe scena, ono, 2 ujutro, zapeo si, baš tad trebaš nekog nazvat/pogledat mapu, heh, nejde, imaš još 50 lipa.
Ili sam taj osjecaj "joj necu sad ic surfat, potrosit cu si megabajte, budem kasnije"

Kurca, radije imam pretplatu i znam da mi je mob uvijek dostupan, a ne se šlepat s 50 kuna bonovima tjedno.

Cuj, ja si ne dozvolim da ostanem bez love na mobu, ne volim biti rob nikome a kamoli telekomu, to je ustvari i neka vrsta kredita...a i jeftinije mi je ovo, pretplatnici placaju radijsku frekvenciju, pripejdasi ne :hiha:

EDIT: i da, da ostanem bez love na mobu mi se zadnji put desilo u srednjoj skoli valjda !
« Zadnja izmjena: 17. Siječanj, 2013., 11:43 Disc0 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #54 : 17. Siječanj, 2013., 11:24 »
ehm, da. strašan je problem provjeriti koliko para imaš na računu svako malo i uzeti bon preko netbankinga nez :hiha:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #55 : 17. Siječanj, 2013., 12:55 »
Cuj, ja si ne dozvolim da ostanem bez love na mobu, ne volim biti rob nikome a kamoli telekomu, to je ustvari i neka vrsta kredita...a i jeftinije mi je ovo, pretplatnici placaju radijsku frekvenciju, pripejdasi ne :hiha:

EDIT: i da, da ostanem bez love na mobu mi se zadnji put desilo u srednjoj skoli valjda !

Ajmo napravit kalkulaciju.:

Ti si svoj uzeo za 3600kn
Ja sam svoj uzeo za 1700 kn
Ti mjesečno na njega trošiš 200 kn recimo, moraš stalno provjeravat koliko imaš para i uzimat bonove.
Ja na njega mjesečno trošim 222 kn, boli me kurac koliko trošim, na kraju mjeseca mi dođe račun, uz jedan klik ga platim.

Prije kad sam forsao bonove mi se znalo hrpu puta dogodit da usred puta/u vlaku/u busu ostanem s 50 lipa i da ne mogu ništa napravit i da moram sačekat obližnji kiosk ili pristup interentu da kupim bon + pretplate imaju puno bolje opcije za pozive, internet i inozemstvo (ako to koristiš).

Dakle, kroz 12 mjeseci si ti potrošio 6000 kn
A ja sam potrošio 4400 kn

Tko je ono u plusu? :(

I još nadodaj da prosječno iPhone 5 dođe od 4300 do 5000 kuna u oglasniku, dakle ideš još više u minus ako nemaš nekog kolegu koji produžuje pretplatu i ne treba mu.

Mislim, daj shvatite da ne placate operateru random novce, nego placate uslugu koju koristite i koju bi ionako spiskali na bonove.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #56 : 17. Siječanj, 2013., 15:11 »
Ako netko napiše odgovor na ovo onda stvarno nema >>>MOZAK<<< :wildboy:

« Odgovori #57 : 17. Siječanj, 2013., 16:33 »
 Syzygy objasnio. =D> =D>

*

disc0

• 3069
« Odgovori #58 : 18. Siječanj, 2013., 11:45 »

Ajmo napravit kalkulaciju.:

Ti si svoj uzeo za 3600kn
Ja sam svoj uzeo za 1700 kn
Ti mjesečno na njega trošiš 200 kn recimo, moraš stalno provjeravat koliko imaš para i uzimat bonove.
Ja na njega mjesečno trošim 222 kn, boli me kurac koliko trošim, na kraju mjeseca mi dođe račun, uz jedan klik ga platim.

Prije kad sam forsao bonove mi se znalo hrpu puta dogodit da usred puta/u vlaku/u busu ostanem s 50 lipa i da ne mogu ništa napravit i da moram sačekat obližnji kiosk ili pristup interentu da kupim bon + pretplate imaju puno bolje opcije za pozive, internet i inozemstvo (ako to koristiš).

Dakle, kroz 12 mjeseci si ti potrošio 6000 kn
A ja sam potrošio 4400 kn

Tko je ono u plusu? :(

I još nadodaj da prosječno iPhone 5 dođe od 4300 do 5000 kuna u oglasniku, dakle ideš još više u minus ako nemaš nekog kolegu koji produžuje pretplatu i ne treba mu.

Mislim, daj shvatite da ne placate operateru random novce, nego placate uslugu koju koristite i koju bi ionako spiskali na bonove.

Na Bonbonu sam i SAMO pricam (to ti je ona mreza koja jedina ima obracunsku jedinicu 1 sekundu i nema nikakve uspostave poziva), net svugdje picim preko wi-fi, i da mjesecno trosim.......neces vjerovat 40kn. Izracunaj molim te sa tim jer se meni neda :kava:

EDIT: vani samo idem u Trst u soping i tu je roaming bezobrazan, minuta je 11kn :mrgreen: ali to je jednom u 2-3 mjeseca i obicno se nikom ni ne javljam, nije mi od zivotne vaznosti.
A te fore da je u oglasnicima ajfon skuplji znam, ali eto ja nasao ocajngo tipa u oglasniku koji mi ga je dao za ovu cjenu, i ovako mislim da sam dao previse love.... :wildboy:
I da Viber je jedna genijalna stvar, probaj, mozda ti se svidi.

Nisam znao da se za te pare ajfon more dobit na ugovor na samo 12 mjeseci :thumbs:
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2013., 11:55 Disc0 »

*

disc0

• 3069
« Odgovori #59 : 18. Siječanj, 2013., 11:57 »
Ako netko napiše odgovor na ovo onda stvarno nema >>>MOZAK<<< :wildboy:
A morao sam :ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9