HCL.HR

Koji mobitel imate?

• 674 Odgovora
  • 321346 Hitova
*

$rky

• *
  • 106
    • DOWNLOAD.HR-Prvi Hrvatski downlaod portal
Odg: Koji mobek imate?
« Odgovori #180 : 23. Prosinac, 2009., 12:54 »
Mene inace uzi krug prijatelja zove srki/srx/srle  :wildboy: valjda se zoves srđan.. ili se zoves srećko  :wildboy: zato imenjak, ka

Jebeš kopije....ja sam original...Sreten:) sa slovenskim prezimenom rođeni čakavac...Hrvatina:)

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #181 : 23. Prosinac, 2009., 13:14 »
 :loludara:

« Odgovori #182 : 12. Ožujak, 2010., 12:42 »

HTC Fuze

malo je debel, ali meni je predobar

*

max21

• *
  • 10
« Odgovori #183 : 27. Ožujak, 2010., 10:33 »
sony ericsson  V640i  :clap:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #184 : 28. Ožujak, 2010., 02:03 »
Kad smo već u aktualnosti, prodajem svoju OMNIU HD, 2400 kn, papiri, garancija, ko nova, stara 2 mj bez oštećenja, instaliran garmin

*

breezer

• n00b
  • 4
« Odgovori #185 : 27. Travanj, 2010., 12:09 »
imam nokiu 6220 classic i zadovoljan sam !   :D

*

Hans Gvatemala

• *
  • 27
  • Savior of humanity
« Odgovori #186 : 21. Svibanj, 2010., 09:28 »

3GS, 32 GB. Iznenađujuće sam zadovoljan.

« Odgovori #187 : 04. Lipanj, 2010., 17:40 »
Nokia 5610 XM

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #188 : 25. Srpanj, 2010., 14:25 »
A ja više nisam siguran koje sve mobitele imam  :tired:

3GS, 32 GB. Veoma zadovoljan.

Arenica, nju najviše koristim, inače sam veliki hejter LG-a, ali Arenu su savršeno napravili, preporuka svima!!

Mobilni se ustvari čini veoma loš, ali ja ga imam od 11. mjeseca prošle godine i stvarno je odličan. Veoma ugodno iznenađenje, dobar ekran, dobar softver, zadovoljavajuća kamera, odličan touchscreen, fin zvuk i tako... veoma je jeftin i onima koji ne vole davat velike pare za mobilni preporučam ovaj mob. jer se stvarno isplati za kojih 800 kuna.

Dobio na poklon, razočarao se, prodao frendu za kojih 2000 kuna s punom opremom. Onaj tko kešira 4700 kn za ovo...grdno se sjebo, mob ne nudi ništa novo, nema baš neki dobar touchscreen, ogroman je, ima loš zvučnik a ako ti padne s 20 centimetara visine na pol metra debel sloj spužve svejedno se nešto u njemu pokrvari. Nikako ne kupovati!

_______________________________________________________________________________________

Razmišljam sada prodati Samsunga, Arenu i 3GS ( već imam kupce ) i kupit si iPhone 4 i njega imat narednih 5-6 godina uz možda još neki moj stariji samsung koji prima dvije kartice ( tek toliko da sam potpuno umrežen i ne trošim masu para na pozive ).

A kad sam već kod prodaje, rođak i ja dogovaramo s nekim likom cijenu za 4 od naših 6 symbola, tako da će nam i to biti još jedan dodatan financijski prihod kao i olakšanje od svemoguće tehnike koju vučemo dok radimo ( svaki po 3 mobitela več gore navedena, te 2 symbola )

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #189 : 25. Srpanj, 2010., 14:41 »
šta je ovo zadnje? jel to ono za parkinge?

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #190 : 25. Srpanj, 2010., 14:54 »
Ne, nije za parking.

Nešto kao Pocet PC, koristi se u određenim firmama koje imaju potrebu za takvim uređajima, tj radnicima koji moraju imat 24h uvid u neke stavke u firmi povezane mobilnim aplikacijama. Najbanalniji primjer je recimo da održavaš servere u nekoj firmi i da moraš nad njima imat 24h kontrolu, s ovim uređajem i određenim aplikacijama možeš imat konstantno uvid u packet loss i potencijalni pad servera.

S time da je to samo jedna od prednosti tog uređaja, iako se u današnje vrijeme mogu zamijenit nekim novijim smartphoneom, dosta firmi ih koristi po difoltu.

@freddy, s cime se bavis?

Arenu sam imao mjesec dana i mobitel je smeće, između njega i Satioa bi radije uzeo Satio.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #191 : 25. Srpanj, 2010., 18:19 »
A neznam meni je Arena jednostavno tako legla i predobar mi je mobilni dok mi se Satio nimalo ne sviđa i preskup je. Moj je bratić ( živi sa mnom pa smo najbolji frendovi ) manager u Coca Cola Company, pa mu ja pomažem kao putnik ( putujem s njim i vršimo inventure i nadgledamo, ako baš treba pomognemo riješit koju paletu proizvoda u skladište ), a kuči sam mu računalna potpora i uvelike mu pomažem oko svog tog posla pa plaću dijelimo 40:60 ( na mojih 40% ide oko 4500 - 5500 kn ) i oboje zadovoljni, ja sam sad na godišnjem a on ima sezonu na Pagu ( ono Zrće i takvi partyji i eventovi ), a ja sam se toga dosta naradio prošle godine i zgadilo mi se tako da on ljetnu sezonu odrađuje više manje sam, ako izuzmemo moju računalnu potporu koju mu podržavam od kuće... i tako ugl. shvati to ko neki CC manager's PA.

Symbole smo dobili besplatno i imamo ih 6 :/, a trebaju nam samo 2 pa ono  ;)

*

Bazen21

• *
  • 78
  • Osobni tekst
« Odgovori #192 : 27. Srpanj, 2010., 00:55 »
e ovako...evo mojih ljubimaca:
LG Cookie KP 500:

LG Renoir KC910:

i, Sony Ericsson W995:

*

n00b

• 609
« Odgovori #193 : 27. Srpanj, 2010., 00:57 »
Što će ti tri mobitela? Čisto informativno.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #194 : 27. Srpanj, 2010., 13:14 »
Ovdje svi neki menađeri i biznismeni pa moraju imat brdo mobova. :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9