A ja više nisam siguran koje sve mobitele imam :tired:

3GS, 32 GB. Veoma zadovoljan.

Arenica, nju najviše koristim, inače sam veliki hejter LG-a, ali Arenu su savršeno napravili, preporuka svima!!

Mobilni se ustvari čini veoma loš, ali ja ga imam od 11. mjeseca prošle godine i stvarno je odličan. Veoma ugodno iznenađenje, dobar ekran, dobar softver, zadovoljavajuća kamera, odličan touchscreen, fin zvuk i tako... veoma je jeftin i onima koji ne vole davat velike pare za mobilni preporučam ovaj mob. jer se stvarno isplati za kojih 800 kuna.

Dobio na poklon, razočarao se, prodao frendu za kojih 2000 kuna s punom opremom. Onaj tko kešira 4700 kn za ovo...grdno se sjebo, mob ne nudi ništa novo, nema baš neki dobar touchscreen, ogroman je, ima loš zvučnik a ako ti padne s 20 centimetara visine na pol metra debel sloj spužve svejedno se nešto u njemu pokrvari. Nikako ne kupovati!
_______________________________________________________________________________________

Razmišljam sada prodati Samsunga, Arenu i 3GS ( već imam kupce ) i kupit si iPhone 4 i njega imat narednih 5-6 godina uz možda još neki moj stariji samsung koji prima dvije kartice ( tek toliko da sam potpuno umrežen i ne trošim masu para na pozive ).

A kad sam već kod prodaje, rođak i ja dogovaramo s nekim likom cijenu za 4 od naših 6 symbola, tako da će nam i to biti još jedan dodatan financijski prihod kao i olakšanje od svemoguće tehnike koju vučemo dok radimo ( svaki po 3 mobitela več gore navedena, te 2 symbola )