HCL.HR

Koji mobitel imate?

• 674 Odgovora
  • 324266 Hitova
*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
Odg: Koji mobek imate?
« Odgovori #195 : 27. Srpanj, 2010., 14:02 »
Ja sam samo PA pa ih imam 6  :D

« Odgovori #196 : 28. Srpanj, 2010., 17:39 »
I treba ti svih 6?  :tired:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #197 : 28. Srpanj, 2010., 19:44 »
Trenutačno da, ali namjeravam ih sad poprodavati i ostaviti si samo jedan Symbol Pocket PC ( nužan za posao )  i kupiti si iPhone4... ono on bi mi zamijenio sve ove jer ima sve što trebam... i onda bih vidio ako bi išlo tako, ako ne možda bi kupio neki onaj samsung klizni u kojeg idu dvije SIM kartice

« Odgovori #198 : 28. Srpanj, 2010., 19:49 »
Na koju foru ti baš treba 6 mobitela odjednom, a da nisi, ne znam, predsjednik svijeta il nešto?

Što, imaš na sve tri velike mreže brojeve? I to na svakom po dva, jedan za posao i jedan privatni?
Apsolutno je nemoguće da ti je potrebno 6 mobitela.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #199 : 28. Srpanj, 2010., 21:18 »
Sve ovisi o potrebama i obujmu posla.

Recimo ja ih imam tri, jedan je privatni, drugi je za prvi posao (usporedi), treci za drugi posao (prodaja)

I sad, jednostavnije ti je kad uspiješ određene poslove vezati za određeni uređaj. Primjerice dolaziš iz noćne doma, ti ideš spavat, a ostalima tek zapocinje smjena.
Tada najcesce gasim privatni mobitel i ovaj za prodaju i ostavljam ovaj za usporedi upaljen, samo zato da, ukoliko me netko probudi, da znam da je nesto hitno i smisleno, a ne da me Facaa zove na kavu na ovom privatnom i trga iz djevicanskog sna ;D

Vikendom najcesce pogasim tonove na svima osim na ovom privatnom, tako se ne opterecujem dodatnim pozivima i kasnije pogledam tko me zvao na njima, filtriram vaznije i zovem povratno.

Recimo početkom devetog mjeseca kada se otvara Saloon uzimam četvrti mobitel i broj kako bi cijeli posao oko Saloona, partija i glazbe prebacio na taj mobitel, samo zato sto ne zelim da me neka osoba koja je vezana za taj dio posla može nedjeljom zvat na privatni broj.

Uglavnom, možda zvuči kao preseravanje, ali što je veći obujam posla to imaš više poziva i više želje za filtriranjem, neki to rade s listama na smartphoneima, neki to rade dodatnim telefonima.

« Odgovori #200 : 28. Srpanj, 2010., 21:24 »
Nisam sad rekao da nemoš imat više mobitela i da je to nepotrebno. Ali 6. Šest.  :wildboy:

Aj okej, neću dalje, možda je nekom i šest potrebno.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #201 : 29. Srpanj, 2010., 17:41 »
Srki je odlicno objasnio... ja imam 2 privatna ( 095 (cura) i 099 (frendovi i family) ), 2 za posao ( 091 ( to je za ove iz Coca Cola Company) i 099 ( za poslovne razgovore samo izmedju bratica ( mog poslovođe ) i mene ) ) imam jedan symbol ( pocket pc, nužno za posao ) i jedan za hitne slučajeve koji ne nosim često sa sobom i na njega ne primam pozive, nego mi se znalo dogodit da baš na svim mobitelima ostanem bez para ( svi su na bonove ), a treba mi hitno za poziv i tako... A svi ti mobiteli mi rade na sistemu kako je Srki objasnio, svaki ima svoj zvuk zvona i gasim ih kako ja želim i točno znam kad me tko zove i zašto me zove te bih li se trebao uopće javiti ili ne i tako... zvuči kao veliko opterećenje, ali ja sam tako navikao i nznm nekako mi je to prirodno

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #202 : 29. Srpanj, 2010., 17:53 »
jedan mobitel je za curu samo  :ave:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #203 : 29. Srpanj, 2010., 18:10 »
Valjda mu je i cura na 095 pa je jeftinije i sve to.

Ja mislim da ja nebi znao ni kako se zovem koliko bi se pogubio da imam 2 ili više mobova. :wildboy:

*

n00b

• 609
« Odgovori #204 : 29. Srpanj, 2010., 21:38 »
Ja sad imam 3. Očajnički se pokušavam vratiti na samo jedan.
Tj., više ni nije očajnički, samo jedan nosim sa sobom i koristim...al ono, svako toliko netko rendom zbog nečeg bitnog zove ili šalje SMS-ove na stare brojeve pa ono.
Dva su previše već meni ionako.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #205 : 30. Srpanj, 2010., 10:04 »
jedan mobitel je za curu samo  :ave:

a da... kao što smo Srki i ja rekli, jedan od razloga je da znam kad me ona zove i da mogu isključit njene pozive (  :hiha: kako sam zloban ), a drugi razlog je ono što je Šedou reko, jer ako pričam sa 099 na 095 ( cura mi je 095 ) posrče mi sve novce s računa u 2 minute

*

pilip

• 1590
« Odgovori #206 : 30. Srpanj, 2010., 10:54 »
A da uzmes pretplatu nekakvu i uzmes kul opcije di su pozivi na odredene brojeve besplatni?

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #207 : 30. Srpanj, 2010., 11:21 »
imam ovaj

već 3 godine i nešto. super mobitel. proživija je puno padova i jedan pad u wc školjku. ima super bateriju, jednom sam mirija, 11 dana traje otprilike. a moglo bi i 12.

al ponovo, i tak i tak me osim roditelja i par ljudi nekad ne zove nitko. isto i s porukama.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #208 : 30. Srpanj, 2010., 14:34 »
A da uzmes pretplatu nekakvu i uzmes kul opcije di su pozivi na odredene brojeve besplatni?

Nene oduvijek sam na bonove, volim znat koliko točno imam para i sve da mi je pod kontrolom a ne neke pretplate pa nemogu potrošit više od limita za razliku od bona koji mogu nadoplatit i tako

*

pilip

• 1590
« Odgovori #209 : 30. Srpanj, 2010., 14:36 »
Sve stvar karaktera i samokontrole. :(
Al ono, posto si tako superduper organiziran, ovako bi se rjesio 2 mobitela. Ili ih imas samo zbog sminke...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9