Mali revju, mere?
BlackBerry Pearl 3G
Uzeo nedavnu u Vip-u na pretplatu Sve za mene 250 za 899kn. Posto je akcija bila nes do kraja godine sve 50% jeftinije do isteka ugovora isplatilo se jel... U to su ukljuceni besplatni sms-i, pozivi, giga interneta i tako... klasika. Oduvjek sam na Vip-u, nikad nisam ni mislio mjenjat. Uz produljenje ugovora uvjek sam super prosao sa novim mobacima. A i zadovoljan sam pretplatama jer nikad ne placam puno.
Uglavnom, mobitel... nisam nikad bio tolko odusevljen novim mobom ko s ovim.

Ima sve sta sam htio. Klasicnu tipkovnicu, jednostavan, elegantan i tako... Treba se malo na touch pad naviknut al i to je gg odradeno. Neznam, ja sam se u 2 dana naviknuo. Tipkovnica je klasicna, mislim, nije qwerty. Meni pase.
Sucelje je klasicno za BB, jednostavno, brzo i bez sarenih gluposti. Lako se dolazi do opcija, detalja i gluposti za odredenu stvar. Sva podesenja su na dohvat ruke, znaci netreba trazit po Settings ko na drugim mobitelima. Al stvarno je brzo i dostupno sve.
SMS se pise lako. Za sms ostaju poruke od odredenog broja spremljene ko chat. Ono, berete. Ko na iPhonu.

Mail jos nisam bas slozio.

Muci me baterija jedino. Trebao bi ga punit svakih dva dana ili cak dan i po. Neznam, to je normalno?

Stara Nokia mi je izdrzala 3-4 dana.
Internet... nezz, meni je webanje ful jednostavno. Mislim da ce nekome sa debelim ruznim prstima bit tesko zbog malog touch pada jel... Mob automatski pamti brojeve sa Fejsa i prebacuje ih u imenik. Sa slikom i to... Jako simpaticno. Ako se skine Facebook aplikacija fkors.
Office je klasican ono

Prezentacije se malo sporije ucitavaju, ali u nacelu sve glatko funckionira. Word i Excel su ful brzi i korisni. Koristi ih se jako lako i prirodno.
Kamera ono, nezz... 3.2 megapixela, bljeskalica. Solidno. Iako me boli kurac za to.
Najvise me zivcira to sto tipke ne svijetle pa je malo teze za tipkat po mraku. Ali valjda dok se naviknete to postaje automatizam.
Rezime ululu:
+
-brzina sucelja
-jednostavnost i dostupnost detalja
-dizajn (ful elegantan, tanki, mali)
-touch pad
-
-nesvijetleca tipkovnica