HCL.HR

Koji mobitel imate?

• 674 Odgovora
  • 321498 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Koji mobek imate?
« Odgovori #270 : 21. Prosinac, 2010., 22:03 »
(Klikni za pregled slike.)

Sredio si mob koliko sam god mogao po svojim željama i potrebama, jebiga, ako je nokia po nečemu dobra to je mogućnost kopanja i jednostavnog customizinga. Inače saka.  :tired:

No dobro, sad je triput bolje, sve fino po folderima, pdf, raznorazni programi za auto (koji koriste GPS - tu sam ostao paf, zaista ima puno toga i sve jednostavno radi kako treba), temi sam prošao tisuće, ova mi se sviđa najviše, a kao što se vidi imam i kewl program za hvatanje screenova.  :hiha:

Igrice mi ownaju isuse.

Gorilla Rampage - nešto najbolje ikad

Flight Control

Galaga X

Ove tri igram svakodnevno, od ostalih ću izdvojit još:

Air Squadron

BlockGO

Ninja Prophecy (pokemon style rpg)
Racing Thunder
Bubble Bash
Wave Blazer
.
.
.

Zadovoljan sam mobom čak.  \:D/ Al treba pun kurac truda uložit.  :wildboy:

Koja je to Nokia? Ili sam sljep il ne pise u postu :(

a koju nokiju imaš, ak nisam nigdje propustio? :(

enihuz, kupio si nokiu x2. za 800 kuna rula sve.

URED: jebemu sve željezničovječe104 :)

Napisao sam prije, al aj opet malo:

Nokia 5230

800 kn u tele2 na bonove ( minus 200 kn zbog vjernosti i ... još nečega, znači to je 1000, a na kutiji je nakeljeno 1195  :hihi: )

Mislim mob mi je super, od featura mi eventualno fali WiFi, ali to me više onako škaklja nego što mi treba, jer sam konstantno među nekim internetom, a i 3G je prva liga, jeftin, brz, pa može proć.

Ali symbian s60v5 koji ju pokreće djeluje nedovršeno na mahove. Usporedbe s kakvim androidom ili nečime - nema. Da se razumijemo, isti je OS i na 5800 i X6 (iste su čak i brzine proc-a)

edit: eda, fali mi i malo organizatora, upogonio sam kalendar u mobu i zadovoljavajuć je, ali nepristupačan i spor
« Zadnja izmjena: 21. Prosinac, 2010., 22:12 Dragster »

« Odgovori #271 : 21. Prosinac, 2010., 22:19 »
A to je ta Nokia, pitam jer razmisljam o kupnji neceg u tele2 pa razmisljam izmedju LG gt540, nokie 5288 i 5230. Za sad mi je jos u prednosti LG zbog WiFi-a, a po ekranu mislim da su Nokie bolje. WiFi mi je bitan jer po skoli imam valjda 10 hotspotova pa treba to iskoristiti, mislim u sk sam dosta na netu pa da ne placam ;)
« Zadnja izmjena: 21. Prosinac, 2010., 22:23 ironman104 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #272 : 21. Prosinac, 2010., 22:25 »
LG Optimus svakako  :thumbs:

ne samo zbog WiFi-a, već je na njemu i android. Možda ti se to ne čini kao kritična prednost, no vjeruj mi. Je  :wildboy:

5228 je mobitel bez smisla, mislim 5230 je dosta okrljaštena po pitanju opremljenosti i onda joj još skinu i 3G  :tired:

Između ta tri mobitela što si nabrojao ja osobno ne bih razmišljao niti trena. Iako imam loših iskustava sa LG-ima, uzeo bih ga još jučer da sam na tvom mjestu

edit: što se ekrana tiče, priča je ovakva:

Nokia i LG - rezistivan ekran - reagira na pritisak. može biti prednost, ako ti takav tip touch screena odgovara, meni je to OK jer imam ćevape pa više s noktima radim, veća je rezolucija i veći je ekran na nokiji, ali ono. Ekran jebeno ne prati kvalitetu ostatka mobitela i to je šteta... s druge strane, LG ima Android i WiFi  :wildboy: dobitna kombinacija

« Zadnja izmjena: 21. Prosinac, 2010., 22:29 Dragster »

« Odgovori #273 : 21. Prosinac, 2010., 22:28 »
Fala na preporuci. Kao sto si naveo neki LG modeli jesu takorec, za smece naprimjer Cookie koji je pokrenuo trend jeftinih tač telefona.

Citat:

Mora biti xD

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #274 : 21. Prosinac, 2010., 22:30 »
editirao sam malo, ako nisi vidio

« Odgovori #275 : 21. Prosinac, 2010., 22:35 »
Proucio sam to, googlam vec zadnjih par dana da se ne za*ebem pri kupnji :D 10Q jos jednom :D

« Odgovori #276 : 30. Prosinac, 2010., 14:16 »
Mali revju, mere?

BlackBerry Pearl 3G

Uzeo nedavnu u Vip-u na pretplatu Sve za mene 250 za 899kn. Posto je akcija bila nes do kraja godine sve 50% jeftinije do isteka ugovora isplatilo se jel... U to su ukljuceni besplatni sms-i, pozivi, giga interneta i tako... klasika. Oduvjek sam na Vip-u, nikad nisam ni mislio mjenjat. Uz produljenje ugovora uvjek sam super prosao sa novim mobacima. A i zadovoljan sam pretplatama jer nikad ne placam puno.

Uglavnom, mobitel... nisam nikad bio tolko odusevljen novim mobom ko s ovim. :wildboy: Ima sve sta sam htio. Klasicnu tipkovnicu, jednostavan, elegantan i tako... Treba se malo na touch pad naviknut al i to je gg odradeno. Neznam, ja sam se u 2 dana naviknuo. Tipkovnica je klasicna, mislim, nije qwerty. Meni pase.
Sucelje je klasicno za BB, jednostavno, brzo i bez sarenih gluposti. Lako se dolazi do opcija, detalja i gluposti za odredenu stvar. Sva podesenja su na dohvat ruke, znaci netreba trazit po Settings ko na drugim mobitelima. Al stvarno je brzo i dostupno sve.
SMS se pise lako. Za sms ostaju poruke od odredenog broja spremljene ko chat. Ono, berete. Ko na iPhonu. :( Mail jos nisam bas slozio. :wildboy:
Muci me baterija jedino. Trebao bi ga punit svakih dva dana ili cak dan i po. Neznam, to je normalno? :wildboy: Stara Nokia mi je izdrzala 3-4 dana.
Internet... nezz, meni je webanje ful jednostavno. Mislim da ce nekome sa debelim ruznim prstima bit tesko zbog malog touch pada jel... Mob automatski pamti brojeve sa Fejsa i prebacuje ih u imenik. Sa slikom i to... Jako simpaticno. Ako se skine Facebook aplikacija fkors.
Office je klasican ono :( Prezentacije se malo sporije ucitavaju, ali u nacelu sve glatko funckionira. Word i Excel su ful brzi i korisni. Koristi ih se jako lako i prirodno.
Kamera ono, nezz... 3.2 megapixela, bljeskalica. Solidno. Iako me boli kurac za to.

Najvise me zivcira to sto tipke ne svijetle pa je malo teze za tipkat po mraku. Ali valjda dok se naviknete to postaje automatizam.

Rezime ululu:

+
-brzina sucelja
-jednostavnost i dostupnost detalja
-dizajn (ful elegantan, tanki, mali)
-touch pad

-
-nesvijetleca tipkovnica :wildboy:

« Odgovori #277 : 30. Prosinac, 2010., 17:29 »

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #278 : 25. Siječanj, 2011., 19:32 »
Kojeg miceka imate trenutno ?  :ementaler: 

LG KP502 Cookie.

*

4mal

• *
  • 105
  • .:GaMe Or DiE:. !
« Odgovori #279 : 31. Siječanj, 2011., 00:00 »
SE Xperia10

*

pilip

• 1598
« Odgovori #280 : 31. Siječanj, 2011., 00:58 »
Mali revju, mere?

BlackBerry Pearl 3G

Uzeo nedavnu u Vip-u na pretplatu Sve za mene 250 za 899kn. Posto je akcija bila nes do kraja godine sve 50% jeftinije do isteka ugovora isplatilo se jel... U to su ukljuceni besplatni sms-i, pozivi, giga interneta i tako... klasika. Oduvjek sam na Vip-u, nikad nisam ni mislio mjenjat. Uz produljenje ugovora uvjek sam super prosao sa novim mobacima. A i zadovoljan sam pretplatama jer nikad ne placam puno.

Uglavnom, mobitel... nisam nikad bio tolko odusevljen novim mobom ko s ovim. :wildboy: Ima sve sta sam htio. Klasicnu tipkovnicu, jednostavan, elegantan i tako... Treba se malo na touch pad naviknut al i to je gg odradeno. Neznam, ja sam se u 2 dana naviknuo. Tipkovnica je klasicna, mislim, nije qwerty. Meni pase.
Sucelje je klasicno za BB, jednostavno, brzo i bez sarenih gluposti. Lako se dolazi do opcija, detalja i gluposti za odredenu stvar. Sva podesenja su na dohvat ruke, znaci netreba trazit po Settings ko na drugim mobitelima. Al stvarno je brzo i dostupno sve.
SMS se pise lako. Za sms ostaju poruke od odredenog broja spremljene ko chat. Ono, berete. Ko na iPhonu. :( Mail jos nisam bas slozio. :wildboy:
Muci me baterija jedino. Trebao bi ga punit svakih dva dana ili cak dan i po. Neznam, to je normalno? :wildboy: Stara Nokia mi je izdrzala 3-4 dana.
Internet... nezz, meni je webanje ful jednostavno. Mislim da ce nekome sa debelim ruznim prstima bit tesko zbog malog touch pada jel... Mob automatski pamti brojeve sa Fejsa i prebacuje ih u imenik. Sa slikom i to... Jako simpaticno. Ako se skine Facebook aplikacija fkors.
Office je klasican ono :( Prezentacije se malo sporije ucitavaju, ali u nacelu sve glatko funckionira. Word i Excel su ful brzi i korisni. Koristi ih se jako lako i prirodno.
Kamera ono, nezz... 3.2 megapixela, bljeskalica. Solidno. Iako me boli kurac za to.

Najvise me zivcira to sto tipke ne svijetle pa je malo teze za tipkat po mraku. Ali valjda dok se naviknete to postaje automatizam.

Rezime ululu:

+
-brzina sucelja
-jednostavnost i dostupnost detalja
-dizajn (ful elegantan, tanki, mali)
-touch pad

-
-nesvijetleca tipkovnica :wildboy:

Moj post jel :wildboy:

« Odgovori #281 : 31. Siječanj, 2011., 01:00 »
Da, i?  :wildboy:

Zašto se kvotaš sad? Ne berem.  :(

*

pilip

• 1598
« Odgovori #282 : 31. Siječanj, 2011., 01:07 »
Da se zna da je moj :hiha2: A i da stavim sliku novu posto se ova nije vidla.
Nezz, smeta ti? :hiha2:

*

playerone

• *
  • 30
  • Ayayay, porque, porque?
« Odgovori #283 : 18. Studeni, 2011., 10:13 »
N O K I A   C 7-00-symbian ANNA je gore-zadovoljava apsolutno sve moje potrebe+GPS -dodao mu micro SD od 32 giga i sad je ćudovište od 40 giga ali najbolji feature mu je fotić i HD camera -za mene savršeno, a i lijep je baš je lijep a ta komponenta designerska nije zanemariva...toliko..

P.S. Ove besplatne karte cijelog svijeta za Nokiu su joj veliki plus, znam da dolaze novi modeli ali ovu želi zadržati što je dulje moguće, obzirom je tresnula 2 puta na pločice od kuhinje bez posljedica možda to bude i moguće....sve u svemu NOKIA RULZ

EDIT: Nema potrebe za šarenim bojama. Nemoj dublepostat, koristi edit.
« Zadnja izmjena: 18. Studeni, 2011., 11:07 WEAPONX »

*

playerone

• *
  • 30
  • Ayayay, porque, porque?
« Odgovori #284 : 18. Studeni, 2011., 10:22 »
O dragsteru legendo, na čast si nokiji  :ave:   ja da sam šef bih te tam zaposlio... :mrgreen:
respect player.... :mrgreen:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9