Weky je fulao pitanje...
Daklen; odakle vam pare decki moji. 
opcenito sve svoje mobitele sam kupio s nekom nadoplatom (prodao stari, nadoplatio neki iznos do 700kn i kupio novi, jos nikad nisam dao vise od 700kn nadoplate, tako da u biti i ne ispadne 3-4k kn, cisto stvar kalkulacije i snalazenja :)
nije da sam vas došao pljuvati ili nešto
ali iskreno, koji će kurac nekolicini školaraca/fakultetlija mobitel s mailom i svim tim sranjima?
onak, ciglast je, retardiran i nepraktičan
baš bi onak, htio da mi vi to objasnite, a ne neki kristuš s prepotentnog pceksperta
koj ce ti kurac 22 incni monitor s pva matricom kad igras igre na njemu
koj ce ti kurac quad procesor kad igras igre na njemu
koj ce ti kurac 4x4 auto kad se vozis po gradu s njim
koj ce ti kurac nogometna lopta od 800kn kad igras s njom rekreativno
koj ce ti kurac [dodaj nest random]
nekome treba iz potrebe, nekome iz zelje, nekome zbog kurcenja.
kad nisam doma, a trebam na brzinu napisat neke stvari za usporedi.hr se spojim na net, na mejlu pogledam sadrzaj i prebacim na sajt.
kad me netko jebe s skrivenog broja bacim ga na black listu i moze mi kurca
tipkovnica mi je jedna od najjebenijih ikad
snimanje poziva i spremanje do 1500 sms-a (kao backup ukoliko mi netko kaze da dogovor nije bio takav nego drugaciji, a ja znam sto je rekao/napisao) te spremanje istih na komp zbog dobre sinkronizacije.
fotoaparat je sa stalkom super za fotkanje stvari za testove (hardware etc)
kad se selim iz kutine u rijeku/opatiju/lovran mi gps jebeno dobro dodje kad trazim neku trgovinu ili vlastitog brata koji zivi u pripizdini.
kad si na sastanku s ekipom s posla ostavis bolji dojam s necim takvim nego s motorolom v3 pink.
Ako netko zaradjuje s mobitelom i s racunalom onda nije problem dat 4k kn za monitor ili 4k kn za mobitel.