HCL.HR

Albumi koje slušate u zadnje vrijeme, preporuke novih itd...

• 3988 Odgovora
  • 480660 Hitova
*

Zapi

• Gost
Odg: Albumi koje slušate u zadnje vrijeme, preporuke novih itd...
« Odgovori #2640 : 25. Veljača, 2010., 21:36 »
A Sunn 0))) ? :wildboy:

Mislim, nemoj se sad izvlačiti na pretencioznost.

ae, gledo baš neki dan, al ima nulu i zagrade, pa ne mere. plus smeće je, previše blek, det, čega već. previše metl.

kako si izgubio svaki osjećaj za to što je slušljivo normalnim ljudima. ono, daj usporedi wizarda i ovo :wildboy:

@slavko
naravno da je slušljivo, znaš da je moja tolerancija prema metalu jako malena :ementaler:
« Zadnja izmjena: 25. Veljača, 2010., 21:38 Zapi »

« Odgovori #2641 : 25. Veljača, 2010., 23:51 »
Reka si da je najhevi bend na planeti.

Moja velika metalnost je osjetila poriv da te ispravi :pimp: mada zapravo ih i ne slušam, jer su mi previše.. ne znam. Nezanimljivi.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #2642 : 25. Veljača, 2010., 23:54 »
imaš sridom od 23 do ponoći na radiju, 91 megaherc, emisija KRILA FURIJE :hiha:

mislim, meni je to arlaulikanje ali kažem jer bi se moglo tebi sviditi.

« Odgovori #2643 : 26. Veljača, 2010., 00:03 »
 :ementaler: hvala što misliš na mene, al čisto sumnjam da bi imao živaca za slušanje.
Ne znam, u muzičkoj sam krizi, oću slušati muziku ali KAO DA SAM SVE PROŽIVIO, jedini bend koji sam u nešto više od zadnjih po godine intezivno slušao je EKV, a još 4-5 bendova max da sam onako, dosta slušao.
Osim toga sve staro slušam, al ne znam. Deprimira me to, ajd nek neko nabaci neku preporuku nekog SUPAĆ benda kojeg ste slušali dosta i da je onako, manje više popularan :wildboy:
Mislim, zasad je Radiohead među prvima na listi, a ne znam, ne veseli me to iz nekog razloga. Imam osječaj da bi počeo smrditi. :solidus:

I ispričavam se na ispadu rendom dosadnih gluposti, pukne me želja ta tim katkada :(

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #2644 : 26. Veljača, 2010., 00:12 »
rješenje ti je da slušaš radio svaki dan.

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #2645 : 26. Veljača, 2010., 00:13 »
skini ovaj etiopijski đez. nema šanse da nećeš lajkat. užasno je čil. :ementaler:

« Odgovori #2646 : 26. Veljača, 2010., 00:15 »
rješenje ti je da slušaš radiohead svaki dan.

« Odgovori #2647 : 26. Veljača, 2010., 00:48 »
Imam osječaj da bi počeo smrditi. :solidus:

Kaže metalac.  :wildboy:

*

n00b

• 609
« Odgovori #2648 : 26. Veljača, 2010., 01:01 »
:ementaler: hvala što misliš na mene, al čisto sumnjam da bi imao živaca za slušanje.
Ne znam, u muzičkoj sam krizi, oću slušati muziku ali KAO DA SAM SVE PROŽIVIO, jedini bend koji sam u nešto više od zadnjih po godine intezivno slušao je EKV, a još 4-5 bendova max da sam onako, dosta slušao.

Pa žanrovski deri, to je najbolje. Ako ti paše neki žanr malo ga istražuješ i usput saznaješ nove stvari itd. Svega dobrog ima u svakom žanru. Osim turbofolka.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #2649 : 26. Veljača, 2010., 01:03 »
turbofolka.

hipsteru prljavi :hiha:

*

n00b

• 609
« Odgovori #2650 : 26. Veljača, 2010., 01:06 »
Jebote zamisli dite nazvati Turbofolka. Ko ona koju sam jednom upoznao a zvala se Asfaltina.  :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #2651 : 26. Veljača, 2010., 01:13 »
kakve to veze ima s ičim i ono :( neznam e :(

*

n00b

• 609
« Odgovori #2652 : 26. Veljača, 2010., 01:18 »
To se zove

brainstorming. :hiha:

:(

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #2653 : 26. Veljača, 2010., 15:03 »
Osim toga sve staro slušam, al ne znam. Deprimira me to, ajd nek neko nabaci neku preporuku nekog SUPAĆ benda kojeg ste slušali dosta i da je onako, manje više popularan :wildboy:
Mislim, zasad je Radiohead među prvima na listi, a ne znam, ne veseli me to iz nekog razloga. Imam osječaj da bi počeo smrditi. :solidus:

I ispričavam se na ispadu rendom dosadnih gluposti, pukne me želja ta tim katkada :(
Ane, totalno imam istu krizu, svakodnevno skidam nove stvari ali rijetko što mi se svidi.
Jedini bend koji me još uvijek uzbuđuje [( ":hiha:" )] su Pixiesi, vjerojatno zato jer su najkul bend ikad. :(
I da, Bowiea sam počeo intezivnije slušati u posljednje vrijeme, on mi je pružio nekoliko hard-onova. :hiha: :approve
Sve mi je ostalo trenutno bezveze, to me rastužuje.  :wildboy:

« Odgovori #2654 : 26. Veljača, 2010., 15:08 »
edit, evo, netko ko zna na što mislim :hug :(

Proba sam i to, žanrovski ići, al opet, malo se zadržim na tome :wildboy: Vrith neki rep, tehno, rok, pop, jazz i ne znam, ono.  :wildboy:
Mogob Piksije probati sad. :solidus:

Blaa, prevrtit ću zadnjih 10ak stranica i skinuti što mi se bude činilo zanimljivo :ementaler: Tenksač na PRIJDLOZIMA, Etiopijo stižem. :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9