HCL.HR

Albumi koje slušate u zadnje vrijeme, preporuke novih itd...

• 3988 Odgovora
  • 478762 Hitova
Odg: Albumi koje slušate u zadnje vrijeme, preporuke novih itd...
« Odgovori #3030 : 10. Rujan, 2010., 00:05 »

ipak rula.  :clap: :hug

« Odgovori #3031 : 10. Rujan, 2010., 00:05 »
@gegegegggg:
Loše je. Mislim, okej, slušljivo je, al nije ALKEMIČNO!  :hiha:
Nije mistično kao Gong il nešto.

Da itko zna za njega, bio bi u soundtracku Juna.

@zvone:
Kako ti je poredak albuma?  :(

« Odgovori #3032 : 10. Rujan, 2010., 00:18 »
@ ixy: neznam, dobri su svi al mislim da mi je prvi najdraži.
nisam siguran.

« Odgovori #3033 : 10. Rujan, 2010., 00:22 »
ne, al totalno je poganski meni ;(

Stvarno se potrudim slušati, al ono, ko da slušam uskrsnulu verziju Jona Lenona ili nešto tako :wildboy: To je folk :(

Mislim, čini mise da ima onog SREDNJOVJEKOVNOG štiha, ali paganizam :hiha: nije jednostavno toliko VESEL, koliko god ti mislio da je to radi metalnosti i utjecaja istog. :wildboy: Ja bar tako to doživljavam.

paganizam  :hiha: metalastično je malo, ali probaj poslušati. Ono gore što sam stavio da ne govorim. Ono, išao bi štovati stare bogove samo tako. U šumama. :wildboy:

Eda, evo nešto donekle slično s onim što si ti stavio, samo meni pecto put bolje, jer je konkretnije.. a i proizašlo je od para glazbenika koji su ono, VRH norveške mračne ambient metal scene
Hardingrock Ima i boljih stvari doduše.

Čudno je i ne virujem da će ti se išta sviditi, al eto, želim nešto pisati ;(

« Odgovori #3034 : 10. Rujan, 2010., 00:23 »
@gtiurtieurhhhgggg:
Na saundtreku ovog.
Znam da hejtaš. Zato više i boli.  :hiha:

Al da, preslično je po svemu osim po liriksima.

@zvone:
Drugi.  :approve

Bar Black Wave/Bad Vibrations nije najbolja ikad.

« Odgovori #3035 : 10. Rujan, 2010., 00:28 »

PAGAN ZVANI VOND.

škrbavi metalac :wildboy:

« Odgovori #3036 : 10. Rujan, 2010., 00:32 »
Još nisi poslušo Pustinjske sesije, jelda.  :hiha2:

*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
« Odgovori #3037 : 10. Rujan, 2010., 00:33 »
ne, al totalno je poganski meni ;(

Stvarno se potrudim slušati, al ono, ko da slušam uskrsnulu verziju Jona Lenona ili nešto tako :wildboy: To je folk :(

Mislim, čini mise da ima onog SREDNJOVJEKOVNOG štiha, ali paganizam :hiha: nije jednostavno toliko VESEL, koliko god ti mislio da je to radi metalnosti i utjecaja istog. :wildboy: Ja bar tako to doživljavam.

paganizam  :hiha: metalastično je malo, ali probaj poslušati. Ono gore što sam stavio da ne govorim. Ono, išao bi štovati stare bogove samo tako. U šumama. :wildboy:

Eda, evo nešto donekle slično s onim što si ti stavio, samo meni pecto put bolje, jer je konkretnije.. a i proizašlo je od para glazbenika koji su ono, VRH norveške mračne ambient metal scene
Hardingrock Ima i boljih stvari doduše.

Čudno je i ne virujem da će ti se išta sviditi, al eto, želim nešto pisati ;(

Aj daj mi neke preporuke stvarno dobre ambijentale kad već pričš o tome. S obzirom na to da kažeš norvežani pretpostavljam da je kombinacija s blekerijom u điru.
Ako imaš lupaj, obožavam Summoning i svako malo pokušvam nać neš imalo slično i dobro al neuspješno. Ono, Moonsorrow mi je jedini blizu podjednako epik iako je to folk već

« Odgovori #3038 : 10. Rujan, 2010., 00:36 »
<3 :hug

Pa ne kažem da je bilo slično ambijentali.. tad nije bilo potrebe da se kroz MUZIKU osjete stvari koje danas OSJEĆAŠ slušajući takvu vrstu muzike.  :wildboy:
Možda sam ipak to samo ja previše uživim u muziku :(

Ne znam, samo ne pretjerano povezano blebećem, tako da sam vjerojatno negdje i zgriješio. sorkač  :wildboy:

edit, summoningu ćeš nešto slično jako teško naći :wildboy: al možda nađem nešto drugo dobro, ček :(

*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
« Odgovori #3039 : 10. Rujan, 2010., 00:41 »
Ma ne mora bit slično Summoningu. Summoning je vrhovni apsolut i nema benda ko oni.
Al ono, da nije klin vokal i da je atmosferično i to, aj se po tome orijentiraj

« Odgovori #3040 : 10. Rujan, 2010., 00:45 »

@zvone:
Drugi.  :approve

Bar Black Wave/Bad Vibrations nije najbolja ikad.

neznam, nisam ih zapravo nešto previše cijenio, do sad, kad mi je zapravo došlo u glavu da su genijalni. :(
odlični liriksi, slične tematike koje se vuku kroz sva 3 albuma, mnogo instrumenata u mixu, dobro izbalansirane tihe/glasne i brze/spore dionice, malo muškog vokala, malo ženskog, malo engleskog, malo francuskog i sve u jednoj funkcionalnoj cijelini. genijalno.  :wildboy:

kad će u zg?  :wildboy:

« Odgovori #3041 : 10. Rujan, 2010., 00:54 »
Ma ne mora bit slično Summoningu. Summoning je vrhovni apsolut i nema benda ko oni.
Al ono, da nije klin vokal i da je atmosferično i to, aj se po tome orijentiraj

Bathory jesi slušao ? Mislim, to je više metal nego ambient, i čisti je vokal, ali je ujedno i najatmosferičniji bend kojeg znam. :( Dobro, ne ko Summoning možda, ali ovo je naprosto krasno ako se znaš uživiti u sve to :(

Ovako nešto bi ti možda bilo preteško ? ;(

Ne znam sad, glava me boli i neda mi se misliti, sutra se dosjeti nečeg :( Jel mora nužno imati NORVEŠKU tematiku ? ;(

*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
« Odgovori #3042 : 10. Rujan, 2010., 01:04 »
Ne znam zaš l Bathory sam premalo slušao. Valjda me nisu dovoljno gušili s tim okolo pa sam zanemarivao.
Ono drugo je prebuka i prekrljavo. Samo ti s mirom se sjeti, nije priša

Nije norveška tematika obavezna, samo si spomenuo njihovu ambijentalu pa sam mislio da imaš neš konkretno. Kad se sjetiš nečeg nabaci :piva:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #3043 : 10. Rujan, 2010., 01:54 »
nemogu pratit ove hardkor METL spike, skužio sam samo da zvone lajka arcade fire. moga bi ih skinit. sluša sam eelse zadnjih dana, ova dva albuma.

lajkam uglavnom, nisam siguran još koji mi je album draži, možda čak tommorow morning. sa end timesa mi je line in the dirt nenormalno upala u uho odma na prvo slušanje.
da, trebao bi skinut i homre lobo, trilogija ovoono. mogao bi ustvari diskografiju skinut, jer mi je recimo novocaine for the soul megakul.

« Odgovori #3044 : 10. Rujan, 2010., 10:21 »
neznam koliko će ti se svidit, nisu nešto easy-listening, triba vrimena da sidnu i to. al ima par keči pjesama.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9