Kao neki EP s nepoznatim pjesmama koje su izvodili na turneji.
Ratchet su izbacili kao singl i super mi je sjela pjesma, ima tu neku energiju i urokane riffove.
I to je jedina pjesma koja liči na nešto na cijelom EP-u. Ostatak je dosta smećast i bezdušan.
Mislim ono najavljivali su pjesme koje podsjećaju na Silent Alarm, ali ovo je bliže smećastom Intimacyu. :=(
Uglavnom, vjerovatno nikad više neće izbaciti odličan album u rangu Silent Alarma. Four je bio zadovoljavajuć, ali jebiga

4/10

Debi solo Selene.
Dosta zadovoljavajuće. Zvuči nešto slično zvuku sa The Scene, ali puno više elektronike i poigravanja s dubstepom.
Nekad to pretjerivanje zna biti užasno, nekad ispadne fora.
Same pjesme djeluju nekako ozbiljnije, nezz, kao da je sa The Scene bila razuzdana teen cura koja živi svoj život punim plućima, a sad je gotovo s tim, nezz zvuči ozbiljnije i njen glas je užasno sladak ali istovremeno i badass.
Dosta mi se svidio, ima par kul singlova i tako.
8/10

Okej, ovi frajeri iz Odd Futurea znaju kako nahajpati album. Nekoliko odličnih singlova, šašavi promo traileri i svi na tviteru i ostalim internet mrežama nekoliko puta dnevno naglašavaju da uskoro izlati DORIS prd.
Meni se prvi album Earl nije nešto previše svidio, tako da nisam očekivao nešto preuzvišeno, što se na kraju super pokazalo.
Super mi je sjeo album, svaka pjesma ima dobar beat, okej neke pjesme su smeća zbog užasnih gostovanja (RZA i Mac Miller), ali opet sve to skupa kao jedna cjelina zvuči dosta zadovoljavajuće.
Burgundy ima onaj jedan jebeni
dio koji se čuje i u promo videu, cijeli album ima dobre lirikse, mislim nije kao Tyler đir silovanje i ta sranja, mislim sam Earl je rekao kako će ovo biti normalniji album, jer ono frajer je s 15 godina repao o silovanju cura nezz.
Whoa je isto dobra pjesma, a Sunday s Frankom je baš onako neki chillerski LA jebanje đir.
Nije game changer album, ali jedan od boljih ove godine.
9/10