Haim - Days Are Gone
Napokon, prvi album Haima.
Realno, dobar je, ali očekivao sam malo više. 45 minuta i 11 pjesama, od kojih su 4 s prijašnjih EP-eva, tako da ostaje 7 novih pjesama.
Indie pop/rock bez pretjeranih izdrkavanja, zvuči dosta melodično i keči, nema nijednog višeminutnog dubokoumnog smećastog drkanja po insturmentima, veselo i keči.
Od novih pjesama The Wire je baš jebeno savršena, My Song 5 ima taj neki prljavi badass štih, Honey & I je kjut nekako.
Album je dosta dobar, ali eto, očekivao sam nešto malo više u odnosu na prijašenje EP-eve i singlove. U svakom slučaju, dosta je zabavan album i lako uđe u uho.
8/10

Lil B - 100% Gutta
Okej, frajer je prošle godine izbacio 17 mixtapea i dva albuma :-( God's Father je stvarno bio odličan unatoč tome što je trajao dva sata i trebalo je pun kurac da ga se presluša.
100% Gutta ima 34 pjesme, traje nešto manje od dva sata. Jebemti.
Nije ni toliko loš, ali ni toliko dobar mixtape. Mislim dosta pjesama uz malo više truda su mogle biti dosta dobre, ali ajde, možda treba malo više poslušat mixtape.
Cumin Up je dosta dobra tvrda pjesma, 4 Me je parodiranje Rihanne i nezz, toliko trash i epično istovremeno. Do My Job je poprilično okej.
Eto, ništa posebno, prosječan mixtape, ali jebiga, čeka se 05 Fuck Em, frajer je najavio 60+ pjesama na albumu, šašavo.
6/10