RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Killersi su smeće i bez tog zadnjeg albuma
Citat: Chikanovich - 20. Studeni, 2008., 08:53Citat: Pičkica - 19. Studeni, 2008., 12:52Đanki albume izbjegavaj, bar se meni ne sviđa. Koji su tebi dobri ovak? Mislim, imam celu diskografiju, još preslušavam one koje nisam.Naj su mi: Curtains, Shadows Collide With People, Inside Of Emptiness i The Will To Death moram opet skinit jer sam ga zagubio.I tek sam sad vidia o novom albumu. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Empyrean[slika]Sviđa mi se kaver. Želim.
Citat: Pičkica - 19. Studeni, 2008., 12:52Đanki albume izbjegavaj, bar se meni ne sviđa. Koji su tebi dobri ovak? Mislim, imam celu diskografiju, još preslušavam one koje nisam.
Đanki albume izbjegavaj, bar se meni ne sviđa.
Sviđa mi se kaver. Želim.
Nikad nisam kužio ovu foru lomljenja insturmenata na kraju/tijekom koncerta...
Citat: Easy - 21. Studeni, 2008., 21:38Nikad nisam kužio ovu foru lomljenja insturmenata na kraju/tijekom koncerta...onda nikad nisi skužio rock. ni droge. al većinom rock. :winknkiss:
Citat: Mr.T - 21. Studeni, 2008., 21:45Citat: Easy - 21. Studeni, 2008., 21:38Nikad nisam kužio ovu foru lomljenja insturmenata na kraju/tijekom koncerta...onda nikad nisi skužio rock. ni droge. al većinom rock. :winknkiss:Da, bit će da je to