avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: depresija - 03. Rujan, 2012., 20:55gle ovog pajka kako se bahati frajer.lulz brate Citat: BadMeetsEvil - 03. Rujan, 2012., 21:01Citat: Pajko - 03. Rujan, 2012., 20:54ja volim umjetnika "skrillex", nejgove pjesme me diraju u dušu. ali stvarno stvarno! <33 tako sam i počeo slušati dubstep, slučajno sam čuo skrillex- ovu pjesmu na mtv u i tako je sve krenulo :) predobar je i ima odlicne pjesme ali nije jedini :) imas Nero, Flux Pavillion, Doctor P, Modestep, Knife Party, Zomboy, Glebstar, Quba, Adventure Club, Zedd itd itd itd...poslusaj malo i njih...neki su cak i bolji od Skrillexa kao npr Glebstar nije nesto poznat ali u nekim pjesmama je duplo bolji od Skrillexa :)zaozbiljno, od nera sam čuo me and you i to je jedina dobra dubstep pjesma, doduše u spotu su retro igre na automatima pa zato valjda.
gle ovog pajka kako se bahati frajer.
Citat: Pajko - 03. Rujan, 2012., 20:54ja volim umjetnika "skrillex", nejgove pjesme me diraju u dušu. ali stvarno stvarno! <33 tako sam i počeo slušati dubstep, slučajno sam čuo skrillex- ovu pjesmu na mtv u i tako je sve krenulo :) predobar je i ima odlicne pjesme ali nije jedini :) imas Nero, Flux Pavillion, Doctor P, Modestep, Knife Party, Zomboy, Glebstar, Quba, Adventure Club, Zedd itd itd itd...poslusaj malo i njih...neki su cak i bolji od Skrillexa kao npr Glebstar nije nesto poznat ali u nekim pjesmama je duplo bolji od Skrillexa :)
ja volim umjetnika "skrillex", nejgove pjesme me diraju u dušu. ali stvarno stvarno! <33
zašto veliko U u dUbstep :solidus:
Pa kao, onda je U glava, a d i b su slušalice.
house, tehno i dubstep, to je sve isto govno ;(