RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
a idite u kurac kolko bi mi para otprilike trebalo za kvalitetnu đitru + pojačalo?
jeboteuzmi u paketu gitaru + pojačalotebi će to biti jedan novi zvuk,jer nisi nikad svira na električnoj,ono intezivnozato je to svejedno,i naučit ćeš sola,arpeggia,skale i svaštanakon godinu ćeš uviđati razliku u zvuku tvoje gitare koju si kupija u paketu od one skupljei tako ćeš tek tada postati zreo za skuplju gitaruesam reka prije,nemoš odma mercedesa vozit
Može mi netko objasniti koja je razlika između električne i električnoakustične gitare? Mislim, da je elektroakustara predobra, ne bi ljudi kupovali električne, ne? Na kojoj je bolji zvuk i to?
pa da,tu imaš pravoal sam ja scvra na akustičnoj godinu i po,i svako ko želi kupiti električnu ne shvaća još tu kvalitetu zvuka,i čak ako kupi smeće,to mu je neki novi zvuk,normalno,i bit će mu dobra,dok poslije nekog vremena ne shvati da je sranje,kao ja,i štedi za skuplju
e sad, kakvo tocno oces ovisi o tome kakav zvuk zelis dobiti. ima onaj marshalov dfx model dosta jeftin za pojacalo, a za gitaru uberes neki squire.800+900kn = 1700.