, Stormteller GamesDatum izlaska: 17.06.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
ima neko savjete kako da ubrzam desnu ruku ili jednostano sviranjem to dođe?
Citat: Chikanovich - 11. Listopad, 2009., 12:45ima neko savjete kako da ubrzam desnu ruku ili jednostano sviranjem to dođe?pa izmisli neke vježbe sam. Ja radim ponekad npr. da idem iz prvog polja 6. žice sve do četvrtog polja 1 žice sa sva četiri prsta jel i pomičem lijevu ruku prema rupi... Onda unazad iz 12 polja sa 1. na 4. žicu. Tako vježbaš obe ruke. Inače, puno ti toga ovisi koliko si zapravo spretan s trzalicom
znaš u čemu je stvar... stvar je u tome kaj je hetfield jedan od najboljih ritam gitarista IKAD.(bez imalo zajebancije ili sarkaziranja )čovjek koji downstrokeom svira sve ove brže riffove. ne sad whiplash ali ono, lik 95% stvari downstrokea. zato i zvuči tak jebeno.Citat: Chikanovich - 11. Listopad, 2009., 12:45ima neko savjete kako da ubrzam desnu ruku ili jednostano sviranjem to dođe?znam ja jedan način ali da, vježbama raznim. ne znam ak imaš guitar pro. ali imaš onak sajtove, sa TONOM vježbi i za lijevu i za desnu ruku napravljene GPu.ali i da ne vježbaš, doći će ti s vremenom..
/Zanimljiv izvođač i jebena pjesma pa reko' da podjelim s vama <3